Autonvuokraus
Al-Khobar
Piilota
Saudi-Arabia // Al-Khobar
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Al-Khobar

Sixt Autovuokraamo Al-Khobarin kaupungissa toivottaa sinut tervetulleeksi tähän elävään rantakaupunkiin! Olkoon matkasi tarkoitus lomailuun tai työhön liittyvä, niin meiltä saat varmasti käyttöösi laadukkaan vuokra-auton. Kaupungissa sijaitsevien toimipisteidemme vuokra-autovalikoima kattaa niin henkilöautot sekä farmariautot, aavikkoretkille loistavasti soveltuvat maastoautot sekä Saudi-Arabian sykkeeseen sopivat tyylikkäät avo- ja urheiluautot. Autonvuokraus Al-Khobarissa kauttamme sujuu varmasti vaivattomasti, kiitos ystävällisen henkilökuntamme sekä joka päivä auki olevien toimipisteidemme. Varmistathan kuitenkin toimipisteidemme sijainnin sekä aukioloajat ennen kaupunkiin saapumistasi. Yritysasiakkaita palvelemme suoraan myyntipalvelumme kautta, joten ota ystävällisesti heihin yhteyttä, mikäli asiasi koskee auton vuokraamista yrityksen laskuun.

 
 • Al-Khobar Dhahran Road
  Custodian of 2 Holy Mosques Rd
  31952 Khobar

  ma. - to.08:00 - 23:00
  pe.16:00 - 22:00
  la. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä15:30 - 21:30
  Varaa tästä toimipisteestä

 • Al-Khobar Dhahran Road

  Sixt Autonvuokraus
  Custodian of 2 Holy Mosques Rd
  31952 Khobar

  ma. - to.08:00 - 23:00
  pe.16:00 - 22:00
  la. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä15:30 - 21:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Autonvuokraus Al-Khobarissa kannattaa hoitaa Sixtin avulla

Haluamme varmistaa, että Al-Khobariin suuntautuva matkasi saa hyvän alun. Ymmärrämme myös, että joskus matkakuvioihin saattaa tulle yllättäviä muutoksia. Niinpä mikäli olet maksamassa auton vuokran vasta autoa noutaessasi, niin voit tehdä varaukseen muutoksia tai jopa peruuttaa sen kokonaan täysin ilmaiseksi. Jos siis et ole aivan varma aikatauluistasi tai tarpeistasi, niin ei hätää. Me Sixtillä toimimme joustavasti! Olemme myös varmoja, että löydät laajasta vuokra-autovalikoimastamme varmasti sopivan ajoneuvon matkasi ajaksi. Etsitpä sitten kaupunkiajoon sopivaa henkilö- tai farmariautoa tai katseita kääntävää avo- tai urheiluautoa, niin meiltä voit vuokrata sellaisen. Ja jos mielessäsi on tehdä retkiä aavikon suuntaan, niin suosittelemme valitsemaan maasturin. Huomioithan ystävällisesti, että emme voi taata sinulle tiettyä vuokra-automallia, vaan ainoastaan toiveittesi mukaisen autokategorian. Mutta koska vuokra-automme ovat aina keskimäärin kolme kuukautta vanhoja, niin voit luottaa niiden laatuun mallista riippumatta. Kysy myös lisäpalveluistamme, kuten lastenistuimesta tai GPS-navigaattorista, joka onkin suositeltavaa hankkia, mikäli Saudi-Arabian Persianlahden puoleinen seutu ei ole ennestään tuttua.

Vuokra-autolla Al-Khobar ja Saudi-Arabian rannikko tutuiksi

Saudi-Arabian kuumassa ilmastossa ilmastoitu vuokra-auto on mitä mainioin kulkupeli. Al-Khobarin sijainti Persianlahden rannalla mahdollistaa onneksi hienoisen tuulenvireen, joten kaupunkiin sopii tutustua myös kävellen. Shoppailusta kiinnostuneelle kaupungin useat ostoskeskukset ja kauppakadut houkuttelevat varmasti, joten vuokra-autossa kannattaa olla tilaa myös ostoksille. Al-Khobar on lähes kasvanut yhteen Dammamin sekä Dhahranin kaupunkien kanssa, joten vuokra-autolla on helppoa tutustua myös näihin kaupunkeihin. Myös sukellus, kalastus sekä muut vesiurheilulajit onnistuvat.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service