Auton vuokraus alueella Al-Khobar

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Al-Khobar

* Hinnat on laskettu 06.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Al-Khobar Dhahran Road alkaen 13.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipaikassa Al-Khobar

Autonvuokraus Al-Khobarissa kannattaa hoitaa Sixtin avulla

Autonvuokraus Al-Khobarissa kannattaa hoitaa Sixtin avulla

Sixt Autovuokraamo Al-Khobarin kaupungissa toivottaa sinut tervetulleeksi tähän elävään rantakaupunkiin! Olkoon matkasi tarkoitus lomailuun tai työhön liittyvä, niin meiltä saat varmasti käyttöösi laadukkaan vuokra-auton. Kaupungissa sijaitsevien toimipisteidemme vuokra-autovalikoima kattaa niin henkilöautot sekä farmariautot, aavikkoretkille loistavasti soveltuvat maastoautot sekä Saudi-Arabian sykkeeseen sopivat tyylikkäät avo- ja urheiluautot. Autonvuokraus Al-Khobarissa kauttamme sujuu varmasti vaivattomasti, kiitos ystävällisen henkilökuntamme sekä joka päivä auki olevien toimipisteidemme. Varmistathan kuitenkin toimipisteidemme sijainnin sekä aukioloajat ennen kaupunkiin saapumistasi. Yritysasiakkaita palvelemme suoraan myyntipalvelumme kautta, joten ota ystävällisesti heihin yhteyttä, mikäli asiasi koskee auton vuokraamista yrityksen laskuun.Haluamme varmistaa, että Al-Khobariin suuntautuva matkasi saa hyvän alun. Ymmärrämme myös, että joskus matkakuvioihin saattaa tulle yllättäviä muutoksia. Niinpä mikäli olet maksamassa auton vuokran vasta autoa noutaessasi, niin voit tehdä varaukseen muutoksia tai jopa peruuttaa sen kokonaan täysin ilmaiseksi. Jos siis et ole aivan varma aikatauluistasi tai tarpeistasi, niin ei hätää. Me Sixtillä toimimme joustavasti! Olemme myös varmoja, että löydät laajasta vuokra-autovalikoimastamme varmasti sopivan ajoneuvon matkasi ajaksi. Etsitpä sitten kaupunkiajoon sopivaa henkilö- tai farmariautoa tai katseita kääntävää avo- tai urheiluautoa, niin meiltä voit vuokrata sellaisen. Ja jos mielessäsi on tehdä retkiä aavikon suuntaan, niin suosittelemme valitsemaan maasturin. Huomioithan ystävällisesti, että emme voi taata sinulle tiettyä vuokra-automallia, vaan ainoastaan toiveittesi mukaisen autokategorian. Mutta koska vuokra-automme ovat aina keskimäärin kolme kuukautta vanhoja, niin voit luottaa niiden laatuun mallista riippumatta. Kysy myös lisäpalveluistamme, kuten lastenistuimesta tai GPS-navigaattorista, joka onkin suositeltavaa hankkia, mikäli Saudi-Arabian Persianlahden puoleinen seutu ei ole ennestään tuttua.
Vuokra-autolla Al-Khobar ja Saudi-Arabian rannikko tutuiksi

Vuokra-autolla Al-Khobar ja Saudi-Arabian rannikko tutuiksi

Saudi-Arabian kuumassa ilmastossa ilmastoitu vuokra-auto on mitä mainioin kulkupeli. Al-Khobarin sijainti Persianlahden rannalla mahdollistaa onneksi hienoisen tuulenvireen, joten kaupunkiin sopii tutustua myös kävellen. Shoppailusta kiinnostuneelle kaupungin useat ostoskeskukset ja kauppakadut houkuttelevat varmasti, joten vuokra-autossa kannattaa olla tilaa myös ostoksille. Al-Khobar on lähes kasvanut yhteen Dammamin sekä Dhahranin kaupunkien kanssa, joten vuokra-autolla on helppoa tutustua myös näihin kaupunkeihin. Myös sukellus, kalastus sekä muut vesiurheilulajit onnistuvat.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Al-Khobar
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Al-Khobar?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Al-Khobar sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Al-Khobar.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Al-Khobar?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Al-Khobar. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Al-Khobar
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Al-Khobar?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Al-Khobar?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Al-Khobar?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Al-Khobar

Näytä lisää