Autonvuokraus
Dammam
Piilota
Saudi-Arabia // Dammam
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Dammam

Matka Saudi-Arabiaan Persianlahden rannikolle alkaa huolettomasti vuokraamalla auton Sixt Autovuokraamosta Dammamin kaupungissa. Vuokra-autovalikoimamme kattaa tyylikkäät ja nopeat, Saudi-Arabian ilmapiiriin loistavasti sopivat urheilu- ja avoautot, aavikkoreissuista helposti selviävät jykevät maasturit, isommille ja pienemmille ryhmille sopivat farmariautot ja henkilöautot sekä myös pakettiautot. Meiltä löytyy Dammamista useampikin toimipiste, joten tutustu niiden yhteystietoihin, aukioloaikoihin sekä vuokra-autovalikoimaan ennen paikan päälle saapumistasi, sillä niin yhteystiedot, aukioloajat kuin vuokra-autovalikoimakin saattavat vaihdella toimipisteittäin. Henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi, jotka liittyvät autonvuokraukseen Dammamissa. Ja mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan auton yrityksen laskuun, niin voit olla suoraan yhteydessä myyntipalveluumme.

 
 • Dammam Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  King Fahd Bin Abdulaziz Rd
  31471 Dammam

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Dammam Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Fatema Al Zahra
  32235 Dammam

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Dammam Prince Naif Road

  Sixt Autonvuokraus
  Prince Naif Street
  31952 Dammam

  ma. - to.08:00 - 23:00
  pe.16:00 - 22:00
  la. - su.08:00 - 23:00
  Juhlapyhä15:30 - 21:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt Autovuokraamo Dammamissa on palveluksessasi

Autonvuokraus Dammamissa kannattaa Sixtin kautta, sillä palvelumme on joustavaa, läpinäkyvää ja vuokra-autovalikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan auton. Olet sitten lomalla tai työmatkalla, niin henkilö- ja farmariautomme kuljettavat sinut turvallisesti paikasta A paikkaan B. Aavikkoreissuille maasturi on aina hyvä valinta, ja meiltä pystyt vuokraamaan myös niitä. Tai kenties olet liikkeellä isomman tavarakuorman kanssa ja tarvitsetkin pakettiauton. Urheilu- ja avoautomallimme taasen saavat sinut varmasti tyytyväiseksi ajaessasi tukka hulmuten seudusta nauttien. Muistathan kuitenkin, että emme voi taata sinulle tiettyä automallia, ainoastaan tietyn autokategorian. Kategoriasta riippumatta kaikki vuokra-automme ovat kuitenkin keskimäärin noin kolme kuukautta vanhoja, joten vuokra-autosi on aina lähes uusi. Lisäksi emme peri maksua luottokortilla maksamisesta emmekä muutoksista varaukseen tai sen peruuttamisesta, mikäli maksat vasta vuokra-autoa noutaessasi. Alle 25-vuotiaasta kuljettajasta sekä lisäkuljettajasta perimme kuitenkin lisämaksun.

Koe vuokra-autollasi Dammam sekä sen lähiympäristö

Dammam sijaitsee Saudi-Arabian itäpuolella Persianlahden rannikolla. Siihen ovat lähes kasvaneet kiinni myös Al-Khobarin sekä Dhrahan kaupungit, joten vuokra-autollasi sinun on helppo liikkua kaupungista toiseen. Dammam on shoppailijan paratiisi, sillä kaupungista löytyy useita ostoskeskuksia. Vuokra-autolla on helppo hurauttaa parkkiin ja viettää päivän kuumimmat hetket kierrellen viileissä sisätiloissa. Ja tavarat saa helposti kuljetettua takaisin majapaikkaan vuokra-auton takakontissa! Vesiurheilusta pitäville Dammam tarjoaa myös paljon koettavaa kalastuksesta sekä sukelluksesta alkaen. Ja vuokra-autolla esimerkiksi matka Riadin kaupunkiin sujuu myös nopeasti moottoritietä pitkin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service