Autonvuokraus
Jedda Lentoasema T. Pohjoinen
Piilota
Saudi-Arabia // Jeddah // Jedda Lentoasema T. Pohjoinen
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Jedda Lentoasema T. Pohjoinen: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: King Abdulaziz Int. Airport
  23631 Jeddah SA +966-547663248
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: JED
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Jeddan lentokentän pohjoisessa terminaalissa

Sixt Autovuokraamo Jeddan lentokentän pohjoisessa terminaalissa palvelee sinua, kun haluat kätevän ja edullisen vuokra-auton käyttöösi heti matkasi alussa. Autonvuokraus Jeddan lentokentällä kannattaa, sillä vuokra-autolla pääset liikkumaan matkasi ajan vapaasti ilman huolta liikkumisestasi. Voit valita käyttöösi tavallisen henkilöauton, tilavan farmarin, maasturin haastaviin ajo-olosuhteisiin tai vaikkapa minibussin perheelle tai isommalle seurueelle. Valitettavasti emme pysty takaamaan vuokra-auton tarkkaa merkkiä tai mallia, vaan pelkästään ajoneuvokategorian. Lentokentällä ei ole omaa erillistä Sixt Autovuokraamoa, vaan henkilökuntamme tulee sinua vastaan kansainvälisten lentojen portille ja luovuttaa vuokra-auton käyttöösi.

Autonvuokraus Jeddan lentokentällä pohjoisessa terminaalissa

Jeddan lentokenttä eli Kuningas Abdilazizin lentokenttä (kansainvälinen lyhenne JED) sijaitsee noin 33 kilometrin päässä Jeddan kaupungista, ja matka lentokentältä kaupunkiin taittuu vuokra- autolla hieman reilussa puolessa tunnissa. Autonvuokraus Jeddan lentokentällä on helppoa: tee ensin varaus verkkosivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Asiakaspalvelustamme voit kysyä mahdollisuutta lisävarusteisiin, kuten navigaattoriin tai lastenistuimeen. Lentokentällä ei ole omaa erillistä Sixt-toimipistettä, vaan henkilökuntamme tulee sinua vastaan lentosi saavuttua, luovuttaen vuokra-auton käyttöösi jo lentokentällä. Myös Jeddan kaupungissa on Sixt Autovuokraamo, joten laadukkaat ja edulliset vuokra-autot ovat saatavillasi koko matkasi ajan.

Elämyksellinen Jedda - koe satamakaupungin nähtävyydet vuokra-auto allasi

Jedda on Saudi-Arabiassa, punaisen meren rannalla sijaitseva suuri satamakaupunki. Kalifi Uthman ib Affan perusti kaupungin vuonna 646 kauppapaikaksi ja satamaksi pyhiinvaeltajille. Autonvuokraus lentokentällä on hyvä keino varmistaa, että ehdit matkasi aikana kiertämään mahdollisimman paljon Jeddan upeita nähtävyyksiä. Täällä voit vierailla esimerkiksi Fakiehin akvaariossa, jossa voit nähdä erilaisia mereneläviä, kuten haita, kilpikonnia ja eksoottisia kalalajeja. Akvaarion yhteydessä on myös luistelurata, pelihalli ja buffet-tyylinen ravintola.

Historiasta kiinnostuneiden kannattaa suunnata vuokra-autonsa kohti Al Tayibatin museota, jonka yksityiskokoelma kattaa neljä kerrosta. Museossa on näytillä vanhoja käsikirjoituksia, kolikoita, aseita, upeita huonekaluja sekä paikallisia perinnevaatteita. Jeddahin kalamarkkinoilla pääset tutustumaan paikalliseen torielämään ja herkuttelemaan merenelävillä. Aamuvirkut voivat mennä paikalle heti aamusta, jolloin aamun kalansaalis tulee myyntiin. Ota vuokra-auto käyttöösi Sixt Autovuokraamosta, ja ehdit matkasi aikana kiertämään kaikkein upeimmat kohteet Jeddan nähtävyyksistä!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Jedda Lentoasema T. Pohjoinen JED King Abdulaziz Int. Airport 23631 Jeddah 21.670269, 39.150300 +966-547663248

Sixt-toimipiste Jedda Lentoasema T. Pohjoinen JED

King Abdulaziz Int. Airport
23631 Jeddah
 
Puhelinnro +966-547663248

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä