Autonvuokraus
Riyadh
Piilota
Saudi-Arabia // Riyadh
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Riyadh

Jos olet lähdössä lomalle tai työmatkalle Riadin kauniisiin maisemiin kiehtovaan Saudi-Arabiaan ja haluat saada matkastasi kaiken irti, on autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Riadin autovalikoimasta ehdottomasti kannattava vaihtoehto. Autonvuokraus Sixtiltä on kätevää ja sujuu helposti. Korkealaatuisesta autokalustostamme pystyt valitsemaan ajoneuvoksesi näpsäkän henkilöauton, turvallisen farmarin, vaativampiinkin olosuhteisiin sopivan maasturin tai minibussin jopa yli 20 hengen porukoille. Sixtin avulla voit suunnitella tulevan matkasi omien tarpeidesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan tai räätälöidä itsellesi unelmien loman. Aurinkoiset ja asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään pulmatilanteissa tai jos vain haluat neuvoja. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin.

 
 • Riad Lentoasema Terminal 5

  Sixt Autonvuokraus
  Airport Road
  13455 Riyadh

  ma. - su.00:00 - 24:00
  Juhlapyhä00:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit

 • Riad East Station

  Sixt Autonvuokraus
  Sinaiyah
  11499 Riyadh

  ma. - su.08:00 - 24:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Riad North Station

  Sixt Autonvuokraus
  Althumama
  13422 Riyadh

  ma. - su.08:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt varmistaa matkasi sujuvuuden Riadissa

Oletko suunnittelemassa matkaa perheesi kanssa, parhaan kaverisi tai puolisosi kera vai haluatko kenties suunnata seikkailemaan yksin? Sixtin Autovuokraamosta Riadista saat henkilöauton tai farmarin perheesi koon ja toiveittesi mukaisesti tai halutessasi nelivetoisen maasturin vaikeakulkuisempien maastojen ja sääolosuhteiden selättämiseen. Perheen pienimmät matkustajat pääsevät matkaamaan turvallisesti eri kokoisissa lastenistuimissa ja lisäämällä lisäkuljettajavaihtoehdon voit levähtää ajourakasta hetken ja päästää matkakumppanisi ohjauspyörän taakse. Otathan ystävällisesti huomioon autonvuokrausta suunnitellessasi Riadin-matkaa varten, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Tarkemmat tiedot lisäpalveluistamme sekä kulloinkin voimassa olevat tarjoukset löydät aina verkkosivuiltamme, jota kautta voit hoitaa myös varauksesi. Valitse siis Sixt ja aloita unelmiesi matkan suunnittelu jo tänään!

Saudi-Arabian salaperäinen pääkaupunki tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Yli 6,5 miljoonan asukkaan Riad on Saudi-Arabian pääkaupunki. Keskellä Arabian niemimaata sijaitseva sykkivä suurkaupunki on kasvanut viime vuosikymmeninä valtaisasti ja se onkin nyt maan suurin kaupunki. Liikkuminen Riadissa ja sen lähiympäristössä sujuu ongelmitta ja oman aikataulusi mukaan Sixtin vuokra-autolla. Autonvuokraus Riadista onkin oiva vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Vuokra-auto allasi liikut näppärästi majapaikkasi ja nähtävyyksien välillä. Ota suunnaksi vaikkapa Riadin vanha kaupunki, joka huokuu historiaa. Kiinnostavia kohteita ovat esimerkiksi Masmakin linnoitus, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kiehtovaa ristiriitaa menneisyyden ja nykyisyyden välille tuovat Riadin huippumodernit pilvenpiirtäjät, jotka kohoavat kaupungin ylle. Matkaajan kannattaa suunnata Kingdom Tower -pilvenpiirtäjälle, jonka huipulta on upeat näkymät koko kaupungista.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service