Auton vuokraus alueella Riyadh

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipisteessä Riyadh

Sixt varmistaa matkasi sujuvuuden Riadissa

Sixt varmistaa matkasi sujuvuuden Riadissa

Jos olet lähdössä lomalle tai työmatkalle Riadin kauniisiin maisemiin kiehtovaan Saudi-Arabiaan ja haluat saada matkastasi kaiken irti, on autonvuokraus Sixt Autovuokraamo Riadin autovalikoimasta ehdottomasti kannattava vaihtoehto. Autonvuokraus Sixtiltä on kätevää ja sujuu helposti. Korkealaatuisesta autokalustostamme pystyt valitsemaan ajoneuvoksesi näpsäkän henkilöauton, turvallisen farmarin, vaativampiinkin olosuhteisiin sopivan maasturin tai minibussin jopa yli 20 hengen porukoille. Sixtin avulla voit suunnitella tulevan matkasi omien tarpeidesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan tai räätälöidä itsellesi unelmien loman. Aurinkoiset ja asiantuntevat asiakaspalvelijamme auttavat sinua mielellään pulmatilanteissa tai jos vain haluat neuvoja. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin. Oletko suunnittelemassa matkaa perheesi kanssa, parhaan kaverisi tai puolisosi kera vai haluatko kenties suunnata seikkailemaan yksin? Sixtin Autovuokraamosta Riadista saat henkilöauton tai farmarin perheesi koon ja toiveittesi mukaisesti tai halutessasi nelivetoisen maasturin vaikeakulkuisempien maastojen ja sääolosuhteiden selättämiseen. Perheen pienimmät matkustajat pääsevät matkaamaan turvallisesti eri kokoisissa lastenistuimissa ja lisäämällä lisäkuljettajavaihtoehdon voit levähtää ajourakasta hetken ja päästää matkakumppanisi ohjauspyörän taakse. Otathan ystävällisesti huomioon autonvuokrausta suunnitellessasi Riadin-matkaa varten, että Sixt voi taata ainoastaan ajoneuvon kategorian, ei tiettyä merkkiä tai mallia. Tarkemmat tiedot lisäpalveluistamme sekä kulloinkin voimassa olevat tarjoukset löydät aina verkkosivuiltamme, jota kautta voit hoitaa myös varauksesi. Valitse siis Sixt ja aloita unelmiesi matkan suunnittelu jo tänään!
Saudi-Arabian salaperäinen pääkaupunki tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Saudi-Arabian salaperäinen pääkaupunki tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Yli 6,5 miljoonan asukkaan Riad on Saudi-Arabian pääkaupunki. Keskellä Arabian niemimaata sijaitseva sykkivä suurkaupunki on kasvanut viime vuosikymmeninä valtaisasti ja se onkin nyt maan suurin kaupunki. Liikkuminen Riadissa ja sen lähiympäristössä sujuu ongelmitta ja oman aikataulusi mukaan Sixtin vuokra-autolla. Autonvuokraus Riadista onkin oiva vaihtoehto kaupungissa liikkumiseen. Vuokra-auto allasi liikut näppärästi majapaikkasi ja nähtävyyksien välillä. Ota suunnaksi vaikkapa Riadin vanha kaupunki, joka huokuu historiaa. Kiinnostavia kohteita ovat esimerkiksi Masmakin linnoitus, joka sijaitsee noin 15 kilometrin päässä kaupungin keskustasta. Kiehtovaa ristiriitaa menneisyyden ja nykyisyyden välille tuovat Riadin huippumodernit pilvenpiirtäjät, jotka kohoavat kaupungin ylle. Matkaajan kannattaa suunnata Kingdom Tower -pilvenpiirtäjälle, jonka huipulta on upeat näkymät koko kaupungista.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Riyadh
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Riyadh?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Riyadh sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Riyadh.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Riyadh?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Riyadh. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Riyadh

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Riyadh?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Riyadh?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Riyadh?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Riyadh

Näytä lisää