Autonvuokraus
Dakar
Piilota
Senegal // Dakar
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Dakar

Autonvuokraus Dakarissa onnistuu vaivatta, kun käännyt Sixtin puoleen. Asiakaspalvelumme on käytettävissäsi viikon jokaisena päivänä, vuoden ympäri. Valmistaudu Senegalin-matkaan hyvissä ajoin ja tutustu Sixtin autokategorioihin ja lisäpalveluihin jo kotoa käsin verkkosivuillamme. Dakarin Sixt Autovuokraamon valikoimasta löydät vilkkaaseen kaupunkilomaan tai pikaisiin työmatkoihin sopivat henkilöautot, perheen lomamatkoille täydelliset farmariautot sekä savanni- ja viidakkoretkiin ihanteelliset maasturit. Lisäpalvelujen tarjontaan kuuluvat esimerkiksi lastenistuin ja erilaisia vakuutuksia. Kun sovit vuokra-auton noudosta ja palautuksesta Dakarissa etukäteen, säästät sekä aikaa että vaivaa. Riippumatta siitä, oletko Senegalissa ensimmäistä tai kymmenettä kertaa, Sixtin vuokra-autolla saat eniten irti matkastasi!

 
 • Dakar-Blaise Diagne Intl AP

  Sixt Autonvuokraus
  Accès Aéroport
  . Diass

  ma. - su.08:00 - 22:00
  Juhlapyhä08:00 - 22:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Dakar

  Sixt Autonvuokraus
  37 Cité CPI VDN
  14500 Dakar

  ma. - pe.08:30 - 18:00
  la.09:00 - 13:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Ystävällistä palvelua Sixt Autovuokraamosta Dakarissa

Ammattitaitoinen ja ystävällinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa auton vuokraamiseen liittyvissä kysymyksissä, oli kyse autokategorian valitsemisesta, lisäpalveluista tai vuokrausehdoista. Dakarin autovuokraamon ajoneuvot ovat kaikki laadukkaita uusia malleja. Voit valita autokategorian, kuten henkilöauton tai maasturin, mutta valitettavasti emme voi luvata tiettyä merkkiä. Erilaiset lisävarusteet ja -palvelut ovat olennainen osa autonvuokrausta, erityisesti Dakarissa. GPS-navigaattorilla varmistat, ettet eksy suunnitellulta reitiltä. Ajomatkat ovat kevyempiä, kun lisäät toisen kuljettajan. Teiden kunto voi vaihdella Senegalissa, mutta vakuutuksella turvaat vuokra-auton. Muistathan tarkastaa palvelujen mahdolliset lisäkulut sekä toimipisteiden aukioloajat. Autonvuokraus Dakarissa on vaivatonta, kun valitset Sixtin!

Näe Senegalin ihmeet Sixtin vuokra-autolla

Senegalin pääkaupungissa Dakarissa voit kierrellä historiallisia nähtävyyksiä, tanssia paikallisen musiikin tahtiin ja nauttia rantaelämästä N'Gorin ja Goréen saarilla. Niemimaan eteläkärjessä on upea luonnonpuisto Îles de Madeleine, jossa voit ihailla harvinaisia lintuja. Kaupungin itäpuolella sijaitsee vaaleanpunainen järvi Retba, joka on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Pääset kätevästi liikkumaan eri kohteiden välillä, kun vuokraat auton Sixtiltä.

Jos haluat tutustua paremmin Senegalin muihin kaupunkeihin ja uskomattomaan luontoon, nappaa Sixtin vuokra-auto Dakarista. Aja pohjoiseen St Louisin satamakaupunkiin, joka tunnetaan värikkäästä kolonialaisesta arkkitehtuuristaan. Keskustasaari on UNESCOn maailmanperintökohde. Etelästä puolestaan löydät suositut rantakohteet, kuten esimerkiksi la Petite Côte. Bandian luonnonsuojelualueella voit ihailla eksoottisia kasveja ja savannin eläimiä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service