Autonvuokraus
Dakar-Blaise Diagne Intl AP
Piilota
Senegal // Dakar // Dakar-Blaise Diagne Intl AP
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dakar-Blaise Diagne Intl AP: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Accès Aéroport
  . Diass SN +221-339571011
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DSS
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Dakar-Blaise Diagnen lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Dakar-Blaise Diagnen lentokentällä palvelee sinua, kun haluat aloittaa matkasi Senegaliin kätevästi vuokra-autolla ajaen. Autonvuokraus Dakar-Blaise Diagnen lentokentällä käy vaivattomasti, ja vuokra-autolla ajaen ehdit saamaan matkastasi mahdollisimman paljon irti. Täällä voit valita käyttöösi kätevän henkilöauton, tilavan farmarin tai maasturin, jolla pärjäät hankalissakin ajo-olosuhteissa. Huomioithan, että pystymme takaamaan ainoastaan vuokra-auton ajoneuvokategorian, mutta emme tarkkaa mallia tai merkkiä. Autovuokraamo sijaitsee lentokentällä aulan ulkopuolella, joten luotettavat ja edulliset vuokra-autot ovat saatavillasi heti lentosi perille saavuttua.

Autonvuokraus Dakar-Blaise Diagnen lentokentällä

Blaise Diagnen lentokenttä (kansainväliseltä lyhenteeltään DSS) sijaitsee noin 56 kilometrin päässä Dakarista, jonne kuluu aikaa lentokentältä vuokra-autolla noin tunti ja 15 minuuttia. Autonvuokraus Dakar-Blaise Diagnen lentokentällä on helppoa: Tee ensin varaus vuokra-autosta nettisivuillamme tai puhelimitse asiakaspalvelussamme. Voit kysyä asiakaspalvelustamme mahdollisuutta lisävarusteisiin, kuten navigaattoriin tai lastenistuimeen. Lentosi saavuttua seuraa vain Sixt-kylttiä portilta tullessasi, ja saat vuokra-auton käyttöösi heti lentokentällä. Myös Dakarissa on Sixt Autovuokraamo, joten vuokra-autot ovat ulottuvillasi koko Senegalin matkasi ajan.

Dakar - Senegalin eloisa pääkaupunki

Dakar on Senegalin pääkaupunki, ja se sijaitsee Cap-Vertin niemimaalla Atlantin rannikolla. Dakarissa riittää mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa, ja autonvuokraus heti lentokentällä on kätevä tapa varmistaa, että ehdit kiertämään mahdollisimman monet Dakarin mielenkiintoisista nähtävyyksistä. Historiasta ja kulttuurista kiinnostuneen kannattaa suunnata vuokra-auto kohti Theodore Monodin museota, joka on yksi Senegalin parhaista museoista, jossa on näytillä yli 9000 esinettä vaatteista ja naamioista musiikillisiin instrumentteihin. Lisäksi päärakennuksen takana olevassa galleriassa järjestetään usein taidenäyttelyjä.

Dakarissa voit myös vierailla Mamellesin majakassa, joka on rakennettu vuonna 1864. Kuvauksellisessa majakassa järjestetään maksullisia opastettuja kierroksia, ja majakassa on myös ulkoilmaravintola, jossa on tosinaan tarjolla myös elävää musiikkia. Rantalomailun ystävät puolestaan ihastuvat varmasti Plage de Viragen uimarantaan, joka on erityisen suosittu surffarien keskuudessa. Dakarin keskusaukio on kaupungin sydän, ja siellä voit ihastella majesteettisia kolonialistisen ajan rakennuksia. Dakarin medinassa voit tehdä ostoksia vilkkaan torielämän keskellä, ja alueelta löytyy esimerkiksi monia pieniä räätäliliikkeitä. Mieluisten matkamuistojen ostaminen onnistuu näppärästi medinan vilkkailla kaduilla ja paikasta toiseen siirryt Sixtin vuokra-autolla - kokonaan omien aikataulujesi mukaan!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 22:00
Juhlapyhä08:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dakar-Blaise Diagne Intl AP DSS Accès Aéroport . Diass 14.671241, -17.067153 +221-339571011

Sixt-toimipiste Dakar-Blaise Diagne Intl AP DSS

Accès Aéroport
. Diass
 
Puhelinnro +221-339571011

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service