Autonvuokraus
Bled
Piilota
Slovenia // Bled
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Bled

Bledin muistilista: Autonvuokraus Sixtiltä, kamera, matkaeväät ja valmis seikkailuun! Satoi tai paistoi, Bled on vaikuttava matkailukohde kaikkina vuodenaikoina. Matka eri nähtävyyksille taittuu mukavasti lämpimässä vuokra-autossa talvella. Kesähelteillä puolestaan pääset nopeasti uimapaikoille ja saat nauttia ilmastoinnin viileydestä. Sixt Autovuokraamo Bledissä tarjoaa vuokra-autoja kaikkiin eri tarpeisiin. Halusit sitten huristella vuoristomaisemissa avoautolla tai kierrellä nähtävyyksiä perheen kanssa farmariautolla, löydät varmasti oikean vaihtoehdon. Sixtiltä saat myös erilaisia lisäpalveluja, joilla täydennät autonvuokrauksen Bledissä. Selaile rauhassa vuokra-autoja verkkosivuillamme ja ota meihin yhteyttä, jos herää kysymyksiä. Sixtiltä saat luotettavaa ja ystävällistä asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä.

 
 • Bled/Delivery Service

  Sixt Autonvuokraus
  Delivery/Collection Service
  4260 Bled

  ma. - la.09:00 - 16:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixt vuokra-auto takaa onnistuneen matkan Blediin

Virkistävät järvet, jylhät vuoristot ja tunnelmalliset pikkukaupungit odottavat! Autonvuokraus Bledissä on nopeaa ja helppoa Sixtin monipuolisen valikoiman ja asiantuntevan palvelun ansiosta. Emme valitettavasti voi luvata tiettyä mallia, mutta voit valita mieleisesi autokategorian. Bledissä Sixtin autovalikoimaan kuuluu esimerkiksi henkilöautoja, urheiluautoja, maastureita ja pakettiautoja. Olit sitten lomamatkalla tai työreissulla yksin tai isommalla porukalla, meiltä saat tarvitsemasi vuokra-auton. Mutta, mitä on auton vuokraaminen ilman lisäpalveluja? Lisäkuljettaja keventää ajotaakkaa, GPS-navigaattori pitää sinut oikealla tiellä, lastenistuimet pitävät lapset paikoillaan ja vakuutus turvaa vuokra-auton. Jos sinulla on kysyttävää lisäpalveluista tai muuten auton vuokraamisesta, Sixt Autovuokraamo Bledissä on apunasi.

Tee matkastasi Blediin ikimuistoinen Sixt-vuokra-autolla

Bled sijaitsee Slovenian luoteisosassa, taianomaisen Bled-järven rannalla. Kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta, pääset todella nauttimaan kaupungista ja sen ympäristöstä. Bled-järvi ja sen keskellä sijaitseva saari ja kirkko ovat varmasti tuttuja valokuvista. Nyt pääset näkemään ne omin silmin! Kiipeä Mala Osojnican tai Velika Osojnican näköalapaikalle. Majesteettinen Bledin linna on myös suosittu vierailukohde.

Sixtin vuokra-auto vie sinut kauemmas ihmismassoista Slovenian upeaan luontoon vaeltamaan, pyöräilemään ja laskettelemaan. Läheinen Bohinj-järvi on rauhallisempi kuin Bled, mutta aivan yhtä upea. Pokljukan tasanko Bledin länsipuolella puolestaan on erinomainen kohde vaelluksesta ja laskettelusta kiinnostuneille. Rohkeat hyppäävät Sixtin vuokra-auton kyytiin ja suuntaavat kaupungin itäpuolelle valloittamaan Karavankkien korkeimman huipun, Stolin!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service