Autonvuokraus
Celje
Piilota
Slovenia // Celje
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Celje

Sixtin Autovuokraamo Celjessä pitää huolen, että sekä työmatkalaiset että lomailijat löytävät varmasti sopivan vuokra-auton. Meillä on kattava valikoima uusia ja laadukkaita ajoneuvoja, kuten henkilöautoja ja farmareita, urheiluautoja, avoautoja ja maastureita. Slovenia on erinomainen matkakohde niin talvella kuin kesälläkin. Sixtin vuokra-autolla pääset nauttimaan Celjen kaupungista ja sitä ympäröivästä luonnosta. Ota suunnaksi alppimaisemat, jokilaaksot tai kylpylät, tai vaikka kaikki! Vuokra-autolla olet vapaa liikkumaan paikasta toiseen oman aikataulun mukaan. Sixtin luotettava autokalusto varmistaa sen, että ehdit työtapaamisiin ajoissa sekä kiertelet nähtävyyksiä turvallisesti ja sujuvasti. Tutustu autovalikoimaamme verkkosivuilla, selaile lisäpalveluja ja valmistaudu matkaasi! Autonvuokraus Celjessä on vaivatonta Sixtin ystävällisen asiakaspalvelun ansiosta.

 
 • Celje

  Sixt Autonvuokraus
  Mariborska Cesta 54
  3000 Celje

  ma. - pe.08:00 - 16:00
  la.08:00 - 12:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtiltä laadukas vuokra-auto Slovenian-matkallesi

Jos olet vuokraamassa autoa Celjessä, ota yhteyttä Sixtin asiakaspalveluun tai vieraile suoraan toimipisteessämme. Tarkistathan autovuokraamomme aukiolot ja autokategoriat Celjessä. Mieltymyksistäsi riippuen voit valita itsellesi esimerkiksi taloudellisen henkilöauton tai virtaviivaisen urheiluauton. Perheellisille sopii mainiosti farmarimalli ja seikkailunhaluisille maasturi. Haluamme muistuttaa, että saat varmuudella valitsemasi autokategorian, mutta tiettyä merkkiä tai mallia emme voi luvata. Kun ajoneuvon valinta on tehty, on aika katsella lisäpalveluja! Lisäkuljettaja antaa mahdollisuuden jakaa ajo-osuudet ja vakuutus poistaa turhat huolet. GPS-navigaattorin avulla pääset nopeasti ja turvallisesti perille. Lastenistuin puolestaan turvaa perheen pienimmät. Jos sinulla on kysymyksiä, Sixt Autovuokraamo Celjessä auttaa sinua mielellään!

Autonvuokraus Celjessä kannattaa

Voisi melkein sanoa, että kaikki tiet vievät Celjeen. Slovenian kolmanneksi suurin kaupunki sijaitsee neljän joen ja useamman valtatien yhtymäkohdassa, mikä tekee siitä erinomaisen kohteen vuokra-autoiluun. Naapurikaupunki Zalceissa voit tutustua humalanviljelyyn ja maistella oluita. Noin tunnin ajomatkan päässä sijaitsee Slovenian vanhin kaupunki Ptuj, joka on sekoitus historiaa, sympaattisia kahviloita ja kauniita jokimaisemia.

Vuokraa auto Sixtiltä ja lähde nauttimaan Celjen vehreästä ympäristöstä. Alue tunnetaan kuumista lähteistään ja parantoloistaan. Suuntaa esimerkiksi Laskoon, Dobrnaan tai Rogaska Slatinaan. Mikä olisikaan ihanampaa kuin rentouttava viikonloppuloma kylpylässä viinitilojen lomassa? Näihin viehättäviin kaupunkeihin pääset helposti Celjestä Sixtin vuokra-autolla.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service