Autonvuokraus
Orehova Vas
Piilota
Slovenia // Orehova Vas
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Orehova Vas

Sixt Autovuokraamo kannattaa ottaa ensimmäiseksi päämääräksi tullessasi Orehova Vasiin ja valita alle luotettava vuokra-auto hyvästä autovalikoimastamme. Toimipisteessä valittavanasi ovat taloudelliset henkilöautot, suurempaan tilantarpeeseen soveltuvat farmarit, vankat nelivedot sekä suuremman tavaramäärän kuljetukseen tarkoitetut pakettiautot. Valitsetpa ajoneuvoistamme minkä tahansa, koko autokalustomme on korkeintaan kolme kuukautta vanhaa ja vain suosittujen automerkkien malleja. Autonvuokraukseen Orehova Vasissa liittyvissä kysymyksissä kannattaa olla yhteydessä asiantuntevaan asiakaspalveluumme, joka auttaa sinua valitsemaan matkasi tarkoitusta parhaiten vastaavan vuokra-autopaketin.

 
 • Maribor Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Letaliska Cesta 10
  2312 Orehova Vas

  ma. - pe.08:00 - 16:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit, Pakettiautot

Edullista ja kätevää autonvuokrausta Sixt Autovuokraamosta Orehova Vasissa

Sloveniassa matkustaessa vuokra-auto on hyvä valinta liikkumiseen, sillä se antaa vapauden valita omat reitit ja aikataulut niin lomaillessa kuin työmatkallakin. Jos olet viemässä tavaroita paikasta toiseen pakettiautolla vieraassa kaupungissa, GPS-navigaattori on suositeltava lisäpalvelumme, joka opastaa oikeaan osoitteeseen, mikä myös työmatkalaiselle on tärkeää kokoukseen kiiruhtaessa. Orehova Vasiin ja ympäristöön lomailemaan tullut perhe arvostaa turvallisia lastenistuimia, ja lisäapua erilaisten yllättävien tilanteiden varalle varautumiseen antavat monipuoliset lisäturvamme, kuten lasi- ja rengasturvan. Tarjoamme vapaat ajokilometrit, joten kahden ajokortillisen, yli 21-vuotiaan yhdessä matkatessa lisäkuljettajan nimeäminen on helppo ratkaisu siihen, miten voi vaihtaa kuskia ongelmitta kesken matkan. Vuokra-autoa varatessa pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että lupaamme ainoastaan autokategorian, emme tiettyä automallia.

Koillis-Slovenian perinnealue tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Orehova Vas sijaitsee Styrian perinteisellä alueella, alle 15 kilometriä Mariborin kaupungista etelään, joten paikkojen välillä on nopea ajella katselemassa, ja Orehova Vasista kannattaakin tehdä päivämatka Slovenian toiseksi suurimpaan kaupunkiin Mariboriin ja sen nähtävyyksiin. Mariborin läheltä löytyy myös kuuluisa hiihtokeskus Pohorje, joka on maan suurin ja tarjoaa talviaikaan upeat puitteet talviurheiluun, mutta muina vuodenaikoinakin siellä voi vaeltaa ja ihailla maisemia. Orehova Vasista noin 10 kilometrin ajomatkan päässä sijaitsee Krajinskin puistoalue, jota Drava-joki halkoo. Joenuoman luonto on täynnä harvinaista ja uhanalaista eläin- ja kasvikuntaa, jota suojelemaan on laadittu niin kansallisia kuin kansainvälisiäkin säädöksiä. Erinomainen kohde luonnosta kiinnostuneelle, jonne omalla vuokra-autolla pääsee näppärästi ja reissussa tarvittavat tavarat kulkevat kevyesti kyydissä. Aloita matkasi Orehova Vasissa lähimmästä Sixt Autovuokraamosta!

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service