Autonvuokraus
Kemi-Tornio Lentoasema
Piilota
Suomi // Kemi // Kemi-Tornio Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Kemi-Tornio Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lentokentäntie 75
  94500 Lautiosaari FI +358-201122594
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KEM
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00
 
 24 h palautus

Sixt Autonvuokraus Kemi-Tornion lentokentällä

Kun matkasi suuntautuu Meri-Lappiin ja tarvitset vuokra-auton, Sixt Autonvuokraus Kemi-Tornion lentoasemalla on valmiina palvelemaan. Toimipisteestämme vuokraat helposti juuri sinun tarpeisiisi sopivan ajoneuvon työmatkalle tai lomareissulle. Kattavasta ja laadukkaasta vuokra-autovalikoimastamme löydät taloudelliset henkilöautot, tilavat farmarit sekä edustavat urheiluautot ja maasturit. Meiltä vuokraat vaivatta myös pakettiauton, kun tarvitset suurempaa kuljetuskapasiteettia. Huomioithan, että takaamme ainoastaan valitun autoluokan mutta emme pysty lupaamaan määrättyä automallia. Vuokra-auto on mahdollista noutaa ja palauttaa myös aukioloaikojemme ulkopuolella sopimuksen mukaan. Tutustu valikoimaan ja varaa oma vuokra-autosi verkkosivuillamme, mobiilisovelluksen kautta tai ota yhteyttä suoraan puhelimitse. Toivotamme sinut tervetulleeksi Kemi-Tornion seudulle!

Kemi-Tornion lentokentän Sixt Autonvuokraus

Kemi-Tornion lentoasema, lyhennettynä KEM, sijaitsee 6 kilometrin päässä Kemin kaupungin keskustasta. Lentoasema palvelee koko Meri-Lappia eli Perämeren pohjukan dynaamista rannikkoaluetta. Suomen ja Ruotsin rajalla sijaitseva kaksoiskaupunki Tornio-Haaparanta on vain noin 20 minuutin ajomatkan päässä Kemi-Tornion lentokentältä. Lentoasemalta ei ole muita julkisia liikenneyhteyksiä kuin taksi, joten vuokra-auto on vaivattomin tapa jatkaa matkaa eteenpäin. Sixt autovuokraamon palvelupisteen löydät helposti terminaalin aulasta, heti pääoven vasemmalta puolelta.

Lumilinnan lumoa ja ostoksia Rajalla. Sixt vuokra-auto vie varmasti perille!

Kemin ja Tornion seudulla on runsaasti nähtävää ja koettavaa kaikkina vuodenaikoina, mutta varsinkin Kemissä talvi on vakiinnuttanut paikkansa tärkeimpänä matkailusesonkina. Maailmankuulu Kemin LumiLinna avaa silloin ovensa vierailijoille, ja alueella voi yöpyä vaikkapa omassa kodikkaassa Olokolossa tähtitaivaan ja räiskyvien revontulien alla! Kannattaa tutustua myös jäänmurtaja Sampoon ja pulahtaa samalla retkellä hyiseen meriveteen lämpimään kelluntapukuun sonnustautuneena. Tornio puolestaan on ennen kaikkea portti Ruotsiin, ja rajaseutu on kehittynyt huimasti viime aikoina etenkin ostosmahdollisuuksien suhteen: Rajalla-kauppakeskus houkuttelee ostoksille kauempaakin, ja Haaparannan puolelta löytyy myös Ikea-tavaratalo. Luontoelämyksetkään eivät ole kaukana, sillä Tornionjokilaakso tarjoaa upeat puitteet niin kalastukseen, hiihtoon kuin vaeltamiseen. Lapin ehdottomiin helmiin kuuluva Aavasaksa vaellusreitteineen, mökkikylineen, latuineen ja laskettelurinteineen sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Kemi-Tornion lentoasemalta. Kun tulet nauttimaan niin kaamoksesta kuin yöttömästä yöstä, Sixt vuokra-auto tarjoaa vapautta matkantekoon!Asiakkaiden arvostelut Sixt Autovuokraamo Kemi-Tornion lentokentällä

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 21:00
Juhlapyhä08:00 - 21:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kemi-Tornio Lentoasema KEM Lentokentäntie 75 94500 Lautiosaari 65.778526, 24.581390 +358-201122594

Sixt-toimipiste Kemi-Tornio Lentoasema KEM

Lentokentäntie 75
94500 Lautiosaari
 
Puhelinnro +358-201122594

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixtin:

Sixt Kemi-Tornio sijaitsee Kemi-Tornion lentoasemalla. Toimipisteemme on lentoaseman aulassa, heti pääoven vasemmalla puolella. Lentoasema on Kemin ja Keminmaan välissä, Nelostien läheisyydessä. Autolla toimipisteen löytää parhaiten seuraamalla opasteita lentoasemalle. Kemin keskustasta lentoasemalle on matkaa 6 km ja Tornion keskustasta 18 km. Toimipisteemme on lentoaseman aulassa, heti pääoven vasemmalla puolella.


Sixt-pysäköinti:

Sixtin oma parkkipaikka sijaitsee aivan lentoaseman pääoven edessä. Vuokra-auton voi pysäköidä myös vuokra-autoille merkityille parkkipaikoille, jotka sijaitsevat noin 100 metrin päässä lentoasemasta.


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista lisämaksusta. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton palautus toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista sopimuksen mukaan. Pysäköi auto tällöin vuokra-autopaikoille ja avaimien palautus sovitaan tapauskohtaisesti.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service