Autonvuokraus
Kittilä
Piilota
Suomi // Kittilä
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kittilä

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Kittilään! Sixt palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Kittilän autovalikoimastamme löydät henkilöautot, farmarit, coupé- ja cabrio-mallit, 4x4 maasturit sekä pakettiautot.

 
 • Kittilä Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Levintie 259
  99101 Kittilä

  ma. - su.07:30 - 22:00
  Juhlapyhä07:30 - 22:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Vuokra-autot Kittilästä edullisesti Sixtiltä

Kilpailukykyiset hintamme ja asiantunteva palvelu takaavat, että löydät Sixt Autovuokraamosta Kittilästä varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Vuokra-automme Kittilässä ovat tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat perusvarusteet, kuten ilmastoinnin ja Isofix-kiinnityksen lastenistuimille. Suurimmassa osassa autoista on myös muita teknisiä hienouksia, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisävarusteeksi voit valita esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Sixt Autovuokraamo Kittilä palvelee sinua, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka. Tutustu autovalikoimaan verkkosivuillamme ja käy tarkistamassa parhaat tarjoukset. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa, riippumatta koskeeko asiasi sitten autonvuokrausta Kittilässä, Suomessa tai ulkomailla. Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä.

Koe enemmän matkallasi ja vuokraa auto Kittilästä

Kittilässä on paljon mielenkiintoisia kohteita ja nähtävyyksiä niin lomalaiselle kun työmatkaajallekin. Tunnetuin kohde on Levin matkailukeskus. Autonvuokraus Levillä onnistuu kätevästi Kittilän toimipisteestämme. Vuokra-auto on kätevä tapa matkustaa Levin hiihtokeskuksessa ja koko Kittilän seudulla. Muita nähtävyyksiä Kittilässä ovat esimerkiksi Kittilän kultakaivos ja Sörestöniemi-museo. Talvikausi on Kittilässä kiireistä aikaa ja matkailijat tulevat ympäri maailman nauttimaan puhtaan valkeasta luonnosta ja Levin hiihtokeskuksen palveluista. Kittilästä löytyy myös lukuisia kauppoja ja ravintoloita, joihin pääsee kätevästi vuokra-autolla. Kittilä on rauhallinen ja helppo kohde, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Kittilästä ja saat enemmän irti matkastasi.

Autonvuokraus Kittilästä on helppoa kun valitset Sixtin

Kittilässä liikkuminen on helppoa ja kätevää, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Kittilästä. Auton nouto on mahdollista ennakkoon sovittaessa ympäri vuorokauden. Myös auton palautus onnistuu haluamanasi ajankohtana ja sen voi palauttaa myös eri kaupunkiin, vaikka noutopaikka olisikin Sixt Autovuokraamo Kittilä. Vuokra-autolla on helppo liikkua Kittilässä ja koko Suomessa. Autoilemalla pääset lukuisiin nähtävyyksiin ja kohteisiin kätevästi kun valitset Sixt Autovuokraamon. Tutustu lisää autonvuokraukseen Kittilässä meidän verkkosivuillamme tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sixt Autovuokraamossa autamme mielellämme myös yritysasiakkaita autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut vuokraamaan autoja, ottakaa yhteyttä yritysmyyntiimme, niin suunnittelemme juuri yrityksellesi sopivan ratkaisun. Kittilässä ja Levillä liikkuminen on turvallista ja sujuvaa kun sinulla on Sixtin vuokra-auto. Hyvin varustellut automme takaavat mukavan ja joustavan matkan Kittilässä tai vaikka koko Pohjois-Suomessa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service