Auton vuokraus alueella Kittilä

 

Palvelumme toimipisteessä Kittilä

Vuokra-autot Kittilästä edullisesti Sixtiltä

Vuokra-autot Kittilästä edullisesti Sixtiltä

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Kittilään! Sixt palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Kittilän autovalikoimastamme löydät henkilöautot, farmarit, coupé- ja cabrio-mallit, 4x4 maasturit sekä pakettiautot.Kilpailukykyiset hintamme ja asiantunteva palvelu takaavat, että löydät Sixt Autovuokraamosta Kittilästä varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Vuokra-automme Kittilässä ovat tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat perusvarusteet, kuten ilmastoinnin ja Isofix-kiinnityksen lastenistuimille. Suurimmassa osassa autoista on myös muita teknisiä hienouksia, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisävarusteeksi voit valita esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Sixt Autovuokraamo Kittilä palvelee sinua, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka. Tutustu autovalikoimaan verkkosivuillamme ja käy tarkistamassa parhaat tarjoukset. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa, riippumatta koskeeko asiasi sitten autonvuokrausta Kittilässä, Suomessa tai ulkomailla. Asiakaspalvelumme palvelee viikon jokaisena päivänä.
Koe enemmän matkallasi ja vuokraa auto Kittilästä

Koe enemmän matkallasi ja vuokraa auto Kittilästä

Kittilässä on paljon mielenkiintoisia kohteita ja nähtävyyksiä niin lomalaiselle kun työmatkaajallekin. Tunnetuin kohde on Levin matkailukeskus. Autonvuokraus Levillä onnistuu kätevästi Kittilän toimipisteestämme. Vuokra-auto on kätevä tapa matkustaa Levin hiihtokeskuksessa ja koko Kittilän seudulla. Muita nähtävyyksiä Kittilässä ovat esimerkiksi Kittilän kultakaivos ja Sörestöniemi-museo. Talvikausi on Kittilässä kiireistä aikaa ja matkailijat tulevat ympäri maailman nauttimaan puhtaan valkeasta luonnosta ja Levin hiihtokeskuksen palveluista. Kittilästä löytyy myös lukuisia kauppoja ja ravintoloita, joihin pääsee kätevästi vuokra-autolla. Kittilä on rauhallinen ja helppo kohde, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Kittilästä ja saat enemmän irti matkastasi.
Autonvuokraus Kittilästä on helppoa kun valitset Sixtin

Autonvuokraus Kittilästä on helppoa kun valitset Sixtin

Kittilässä liikkuminen on helppoa ja kätevää, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Kittilästä. Auton nouto on mahdollista ennakkoon sovittaessa ympäri vuorokauden. Myös auton palautus onnistuu haluamanasi ajankohtana ja sen voi palauttaa myös eri kaupunkiin, vaikka noutopaikka olisikin Sixt Autovuokraamo Kittilä. Vuokra-autolla on helppo liikkua Kittilässä ja koko Suomessa. Autoilemalla pääset lukuisiin nähtävyyksiin ja kohteisiin kätevästi kun valitset Sixt Autovuokraamon. Tutustu lisää autonvuokraukseen Kittilässä meidän verkkosivuillamme tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sixt Autovuokraamossa autamme mielellämme myös yritysasiakkaita autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksesi on kiinnostunut vuokraamaan autoja, ottakaa yhteyttä yritysmyyntiimme, niin suunnittelemme juuri yrityksellesi sopivan ratkaisun. Kittilässä ja Levillä liikkuminen on turvallista ja sujuvaa kun sinulla on Sixtin vuokra-auto. Hyvin varustellut automme takaavat mukavan ja joustavan matkan Kittilässä tai vaikka koko Pohjois-Suomessa.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Kittilä

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Kittilä.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Kittilä?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Kittilä. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kittilä?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 59 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
Palautuksen jälkeen
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Kittilä

Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kittilä?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kittilä?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Kittilä

Näytä lisää