Autonvuokraus
Kuopio
Piilota
Suomi // Kuopio
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kuopio

Tervetuloa Sixt Autovuokraamoon Kuopioon! Sixt palvelee sinua kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä asioissa ympäri vuorokauden. Autovalikoimamme on hyvin kattava. Kuopion autovalikoimastamme löydät henkilöautot, farmarit, coupé- ja cabrio-mallit, 4x4 maasturit sekä pakettiautot.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Vuokra-autot Kuopiosta edullisesti Sixtiltä

Kilpailukykyiset hintamme ja asiantunteva palvelu takaavat, että löydät Sixt Autovuokraamosta Kuopiosta varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan auton. Vuokra-automme Kuopiossa ovat tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja ja sisältävät kattavat perusvarusteet, kuten ilmastoinnin ja isofix-kiinnityksen lastenistuimille. Suurimmassa osassa autoista on myös muita teknisiä hienouksia, kuten vakionopeudensäädin ja MP3-soitin. Lisävarusteeksi voit valita esimerkiksi navigaattorin tai lastenistuimen. Sixt Autovuokraamo Kuopio palvelee teitä, oli kyseessä sitten loma- tai työmatka. Tutustu autovalikoimaan verkkosivuillamme ja käy tarkistamassa parhaat tarjoukset. Autamme mielellämme kaikissa autonvuokraukseen ja vuokra-autoihin liittyvissä asioissa, riippumatta koskeeko asiasi sitten autonvuokrausta Kuopiossa, Suomessa tai ulkomailla.

Kalakukkoa ja kokemuksia koko perheelle Kuopiossa

Kuopiossa on paljon mielenkiintoisia kohteita ja nähtävyyksiä niin lomalaiselle kun työmatkaajallekin. Kätevimmin näihin pääset tutustumaan Sixtin vuokra-autolla Kuopiossa. Kaupunki tarjoaa monenlaisia elämyksiä ja kokemuksia ympäri vuoden. Käy tutustumassa KalPan peliin, Puijon torniin, tai kuuluisaan Kuopion kauppatoriin. Kuopion tärkeimmät kaupat ja hotellit sijaitsevat kätevästi kaupungin ytimessä ja niihin pääsee mukavasti ja helposti Sixt Kuopion vuokra-autoilla. Kaupungista löytyy myös rautatieasema sekä lukuisia ravintoloita. Kauppakeskus Matkus sijaistee Kuopion eteläpuolella, lyhyen autoilumatkan päässä. Kuopio on rauhallinen ja helppo kohde, josta löytyy tekemistä koko perheelle. Vuokraa auto Sixt Autovuokraamosta Kuopiosta ja saat enemmän irti matkastasi.

Autonvuokraus Kuopiossa on helppoa kun valitset Sixtin

Kuopiossa liikkuminen on helppoa ja kätevää, kun vuokraat auton Sixt Autovuokraamosta Kuopiosta. Auton nouto on ennakkoon sovittaessa mahdollista ympäri vuorokauden. Myös auton palautus onnistuu haluamanasi ajankohtana ja sen voi palauttaa myös eri kaupunkiin, vaikka noutopaikka olisikin Sixt Autovuokraamo Kuopio. Sixt auttaa sinua mielellään kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Vuokra-autolla on helppo liikkua Kuopiossa ja autoilemalla pääset lukuisiin nähtävyyksiin ja kohteisiin kätevästi kun valitset Sixt Autovuokraamon. Tutustu lisää autonvuokraukseen verkkosivuillamme tai ota suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme. Sixt Autovuokraamossa autamme mielellämme myös yritysasiakkaita autonvuokraukseen liittyvissä asioissa. Mikäli yrityksenne on kiinnostunut vuokraamaan autoja, ottakaa yhteyttä yritysmyyntiimme, niin suunnittelemme juuri yrityksellesi sopivan ratkaisun. Hyvin varustellut automme takaavat turvallisen ja mukavan tavan liikkua Kuopion alueella ja ympäri Suomea. Vuokra-autot Kuopiosta ja koko Suomesta saat edullisesti Sixtiltä!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service