Autonvuokraus
Kuopio Lentoasema
Piilota
Suomi // Kuopio // Kuopio Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Sixt Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lentokentaentie 275
  70900 Toivala FI +358-201122544
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: KUO
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 24 h nouto
24 h palautus

Sixt Autonvuokraus Kuopio Lentoasema

Tervetuloa Pohjois-Savon sydämeen, Kuopioon! Saat edullisesti ja vaivattomasti käyttöösi vuokra-auton Sixtiltä Kuopion lentoasemalta, ja sillä liikut kätevästi alueella. Tarjoamme tunnetuimmat automerkit ja uusimmat mallit mm. seuraavilta merkeiltä: BMW, Mercedes-Benz, Ford ja Peugeot. Voit valita lisävarusteista GPS-navigaattorin, joka opastaa tiellä kuin tiellä, tai lasten turvaksi lastenistuimet. Vuokra-automme voit noutaa ja palauttaa meille vuorokauden ympäri! Meihin voit ottaa yhteyttä verkkosivuillamme, puhelimitse, sähköpostilla tai Sixt-mobiilisovelluksella. Ota yhteyttä, niin katsomme juuri sinulle sopivan autoluokan, olipa se sitten maasturi, minibussi tai edustusauto. Huomioithan varausta tehdessäsi, että takaamme vain valitun autoluokan, mutta emme pysty lupaamaan tiettyä automallia. Tervetuloa palveltavaksi Sixt Kuopion lentoaseman autovuokraamoon!

Autonvuokraus Kuopion lentoasemalla

Kuopion lentoasema, lyhennettynä KUO, sijaitsee Suomen Pohjois-Savossa, Kallaveden rannalla, Siilinjärven Rissalassa. Kuopioon lentoasemalta on Kuopion keskustaan noin 14 kilometriä, ja lentoasemalle liikennöivät lähialueilta eri bussiyhtiöt. Kätevimmin alueella pääset liikkumaan Sixtin vuokra-autolla. Kuopion lentoaseman palvelutiskimme on terminaalissa, lähtöselvityksen läheisyydessä. Tee varaus ennakkoon, niin olemme sinua vastassa Kuopion lentoasemalla!

Rempseää savolaisuutta ja liikkumisen vapautta Kuopion seudulla Sixt vuokra-auton kyydissä!

Kuvankaunis Kallavesi tarjoilee autoilijalle upeita maisemia ja elämyksiä. Hyppää Sixtin vuokra-autoon ja ajele irtautumaan arjesta Nilsiän Tahkolle, noin 50 minuutin ajomatkan päähän Kuopion lentoasemalta. Tahko tarjoaa laskettelua koko perheelle, mönkijäsafareita polttariseurueille ja tietysti myös lempeää hemmottelua vauhdikkaan päivän päätteeksi. Varaa teatteripaketti Kuopioon ja yövy Kylpylähotelli Rauhalahden rauhallisessa miljöössä. Autolla liikut kätevästi hotellin ja teatterin välillä, joka on vain noin vartin ajomatkan päässä. Pakkaa mukaasi retkeilyvarusteet ja lähde rauhoittumaan Kolin kansallispuistoon, jossa voit myös yöpyä hotellissa. Kuopion lentokentältä ajaa Kolille noin kahdessa tunnissa. Matkalla voi pysähtyä kalastamaan Pohjois-Savon useissa kalavesissä, tai vain nauttia maisemista. Pyörähdä Kuopiossa ollessasi myös Maailman pienimmässä ravintolassa Kuapissa, Iisalmessa. Noin 21 000 asukkaan kaupunkiin Iisalmeen on Kuopiosta noin tunnin ajomatka. Äläkä unohda maukkaita kalakukkoja Kuopiossa vieraillessasi! Niistä tunnetuimmat tulevat Hanna Partasen kukkoleipomosta. Koko Pohjois-Savo on ulottuvillasi kätevästi Sixtin vuokra-autolla!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Kuopio Lentoasema KUO Lentokentaentie 275 70900 Toivala 63.008630, 27.789460 +358-201122544

Sixt-toimipiste Kuopio Lentoasema KUO

Lentokentaentie 275
70900 Toivala
 
Puhelinnro +358-201122544

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Näin löydät Sixt:

Kuopion Lentoaseman Sixt-toimipiste sijaitsee lentokenttäterminaalin pääaulassa.


Sixt pysäköinti:

Sixt-merkityt parkkipaikat sijaitsevat terminaalin edessä olevalla parkkialueella. Parkkialueelle on puomi, joka aukeaa puomin luona olevaa nappia painamalla. Automaatin tulostamaan korttia ei tarvitse säästää.%u201D


Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Auton nouto toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella on mahdollista. Muistathan ilmoittaa varauksessa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Pysäköi auto tällöin vuokra-autojen parkkipaikalle, jätä vuokraamasi navigaattori sekä lastenistuimet auton sisälle, lukitse ovet ja palauta vuokra-auton avaimet Sixt-toimipisteen avainpalautusluukusta.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h nouto
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service