Autonvuokraus
Pori Lentoasema
Piilota
Suomi // Pori // Pori Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Pori Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lentoasemantie 1
  28500 Pori FI +358-20-1122528
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: POR
Aukioloajat
ma. - pe.07:00 - 12:00
 
 24 h palautus

Sixt Autonvuokraus Porin lentoasemalla

Pori ja Satakunta ovat helposti käden ulottuvilla, kun lähdet matkaan Sixt Autonvuokraus Porin lentoaseman toimipisteestä! Kun läntisen Suomen suurimpiin kaupunkeihin kuuluva Pori kutsuu työmatkalle tai lomanviettoon, Sixt auttaa mielellään löytämään sinulle sopivan vuokra-auton kaikkiin tarpeisiin. Porin lentoaseman Sixt-autovuokraamon laajassa valikoimassa on esimerkiksi kahden hengen kaupunkiautoja, tilavia perheautoja, 4x4-maastoautoja sekä myös pakettiautoja isompien tavaramäärien kuljetukseen. Huomioithan, että takaamme vain valitun autoluokan, mutta emme voi luvata yksittäistä automallia. Tarjoamme vuokra-autoihin myös lisävarusteita kuten GPS-navigaattorit ja lastenistuimet. Vuokra-autoillamme on 24 h nouto- ja palautusmahdollisuus. Tutustu laajaan ja laadukkaaseen vuokra-autovalikoimaamme ja tee varaus kätevästi verkkosivullamme, puhelimitse, sähköpostilla tai Sixt-mobiilisovelluksen kautta. Olemme paikalla sinua vastassa silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Sixt toivottaa sinut tervetulleeksi Poriin!

Porin lentoaseman Sixt autonvuokraus

Porin lentoasema, lyhennettynä POR, sijaitsee aivan Porin kaupungin tuntumassa, 2 kilometrin päässä keskustasta. Raumalle on noin 50 kilometrin ajomatka. Porin lentoaseman Sixt-palvelupiste on helposti löydettävissä terminaalin pääovien välisellä käytävällä. Lentokentälle ei ole säännöllisiä bussiyhteyksiä, joten taksin ohella vuokra-auto on ehdottomasti helpoin tapa jatkaa matkaa lentokentältä eteenpäin.

Näe ja koe monipuolinen Porin seutu Sixt vuokra-autolla!

Pori on Satakunnan keskus ja sijaitsee Suomen länsirannikolla, Kokemäenjoen suistoalueella Selkämeren rannalla. Vierailijan paras tapa kulkea Porin seudulla on vuokra-auto, jolla pääsee näppärästi tutustumaan alueen nähtävyyksiin kuten Yyterin hiekkasärkkiin, Kirjurinluodon kaupunkipuistoon, Satakunnan museoon tai kansainvälisesti arvostettuun Porin taidemuseoon. Kesän kokokohtia ovat musiikkifestivaalit Pori Jazz ja Porisphere, ja kotimaisen politiikan kärkikeskustelut käydään Suomi Areenalla. Urheilun ystäviä vetävät puoleensa tasokkaat Superpesiksen pesäpallo-ottelut ja vauhdikkaat jääkiekon Liigaottelut Isomäen areenassa. Vuokra-auton kyyditsemänä tutustut samalla reissulla myös Porista vain parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä olevan Noormarkun Ahlströmin ruukkialueeseen, tai vaikka Vanhaan Raumaan idyllisine puutalokortteleineen ja upeine pitsikäsitöineen, alle tunnin ajomatkan päässä Porista. Olipa kyseessä sitten päivän pysähdys tai viikon perheloma, Sixt autonvuokraus Porin lentoasemalla on valmiina palvelemaan!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:00 - 12:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Pori Lentoasema POR Lentoasemantie 1 28500 Pori 61.468430, 21.792650 +358-20-1122528

Sixt-toimipiste Pori Lentoasema POR

Lentoasemantie 1
28500 Pori
 
Puhelinnro +358-20-1122528

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service