Autonvuokraus
Tampere
Piilota
Suomi // Tampere
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Tampere

Sixtin Tampereen vuokrauspiste sijaitsee kaupungin ytimessä, jonne pääset kätevästi milloin vain. Autovalikoimamme on hyvin laaja ja palvelemme teitä mielellämme vuorokauden ympäri. Tampereella meidän valikoimaan kuuluu Henkilöautot & Farmarit, Coupé & Cabrio, Maasturit / 4x4 sekä Pakettiautot.

 
 • Tampere Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Varikontie 14
  33960 Pirkkala

  ma. - pe.07:00 - 23:00
  la.07:00 - 18:00
  su.07:00 - 23:00
  Juhlapyhä07:00 - 23:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Tampere

  Sixt Autonvuokraus
  Hatanpään Valtatie 24
  33100 Tampere

  ma. - su.09:00 - 17:00

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

 • Tampere/Veho Lielahti

  Sixt Autonvuokraus
  Taninkatu 11
  33400 Tampere

  ma. - to.07:30 - 17:00
  pe.07:30 - 17:30

  24 h palautus

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Vuokraa auto Tampereella ja valitse Sixt Autonvuokraus Tampere

Kattavat palvelumme Sixt Autovuokraamo Tampere pisteissä takaavat teille sopivimman auton teillä liikkumiseen. Automme sisältävät kattavat varusteet sekä tekniset hienoudet kuten navigaattori ja mp3 soitin. Olitte sitten loma- tai työmatkalla, Sixt autovuokraamo Tampere palvelee teitä parhaansa mukaan joten ottakaa yhteyttä niin voimme katsoa teille juuri sopivan ratkaisun automatkalle. Niin lyhyet kuin pitkätkin matkat taittuvat helpoiten valitsemalla Sixt vuokra-autot Tampere.

Sixt Autovuokraamo Tampere

Tampereelta löydätte mielenkiintoista nähtävää ja näihin pääset kätevimmin tutustumaan valitsemalla Sixtin vuokra-autot Tampere. Vuoden ympäri Tampere tarjoaa monia kokemuksia ja elämyksiä kuten Särkänniemen Huvipuisto. Tampereen keskeiset kauppakaikat ja hotellit ovat hyvin sijoitettu valtaväylien varteen ja niihin pääsette suoraan kun alla on Sixt vuokra-autot Tampere. Keskustasta löytyy myös rautatieasema, kauppakeskus sekä lukuisia ravintoloita ja muita kauppoja.. Rauhallinen ja selkeä liikkuminen Tampereella takaa teille turvallisen ja helpon kohteen, jossa löytyy tekemistä myös koko perheelle. Myös talvelle löytyy paljon eri aktiviteetteja kuten hiihtokeskuksia lyhyen ajomatkan etäisyydellä. Sixt vuokra-autot Tampere alle ja saatte enemmän irti.

Sixt auttaa teidät perille Tampereella

Helppoa ja kätevää liikkumista Tampereella teille tarjoaa Sixt Autonvuokraus Tampere. Useimmat autovuokraamo Tampere pisteemme tarjoavat 24h palvelun eli juuri silloin kun se teille parhaiten sopii. Auton palautus onnistuu haluamananne aikana ja voitte palauttaa sen myös eri kaupungissa valitsemalla Sixtin Autovuokraamo Tampere. Meidän kalustomme pyrkii täyttämään kaikki toiveenne ja avullamme Tampereella liikkuminen on mieluisaa. Tavoitat lukuisia museoita ja nähtävyyksiä kun alla on Sixt vuokra-autot Tampere. Tutustukaa lisää mitä on Autonvuokraus Tampereella verkkosivuillamme tai ottakaa meihin suoraan yhteyttä. Ottakaa kaupunki helposti haltuun kanssamme. Sixt vuokra-autot Tampere helpottaa teidän matkaanne paikasta toiseen. Autamme teitä mielellämme kaikkeen aiheesta Autonvuokraus Tampere ja muihin palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Mikäli olette kiinnostunut kuinka Sixt voi palvella yritystänne, meillä on iso valikoima kilpailukykyisiä etuja kuten markkinoiden suurin premium autojen kalusto. Pyydämme ottamaan meihin yhteyttä, mikäli haluatte lisätietoa palveluistamme. Autamme mielellämme kaikissa palveluihimme liittyvissä asioissa. Liikkuminen Tampereella on turavallista ja huoletonta kun alla on Sixt vuokra-autot Tampere. Hyvin varustellut automme antavat teille parhaan mahdollisen tavan liikkua Tampereella alueella tai vaikka kauemmaksikin.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä