Auton vuokraus alueella Tampere

 

Suosituin kohteessa Tampere

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Tampere/Veho Lielahti alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Palvelumme toimipisteessä Tampere

Vuokraa auto Tampereella ja valitse Sixt Autovuokraamo

Vuokraa auto Tampereella ja valitse Sixt Autovuokraamo

Sixtin Tampereen vuokrauspiste sijaitsee kaupungin ytimessä, jonne pääset kätevästi milloin vain. Autovalikoimamme on hyvin laaja ja palvelemme teitä mielellämme vuorokauden ympäri. Tampereella meidän valikoimaan kuuluu Henkilöautot & Farmarit, Coupé & Cabrio, Maasturit / 4x4 sekä Pakettiautot. Sixt Autovuokraamon palvelut Tampereen toimipisteissä takaavat teille sopivimman auton liikkumiseen. Olipa tarve isolle tai pienelle autolle, pakettiautolle tai minibussille - meiltä löydät ratkaisun. Nähdään Tampereella!
Sixt Autovuokraamo Tampere

Sixt Autovuokraamo Tampere

Tampereelta löydätte mielenkiintoista nähtävää ja näihin pääsee parhaiten tutustumaan valitsemalla Sixtin vuokra-auton. Keskeiset kauppapaikat ja hotellit sijoittuvat valtaväylien varrelle ja liikkuminen autolla on kätevää. Tampere tarjoaa monia kokemuksia ja elämyksiä vuoden ympäri ja tekemistä löytyy koko perheelle.
Sixt auttaa teidät perille Tampereella

Sixt auttaa teidät perille Tampereella

Sixt Autovuokraamon Tampereen toimipisteet sijaitsevat eri puolilla kaupunkia hyvien kulkuyhteyksien varrella. Autonvuokraus on mahdollista ennakkopyynnöstä haluamanne aikana aukioloaikojen ulkopuolella. Myös auton palautus onnistuu pääsääntöisesti aukioloaikojen ulkopuolella. Liikkuminen Tampereella on turvallista ja huoletonta kun alla on Sixtin vuokra-auto. Autovalikoimamme koostuu aina uusimmista malleista nykyaikaisine varusteineen. Halutessasi voit täydentää vuokraustasi valitsemalla kattavista lisäpalveluistamme. Markkinoiden suurin premium-kalustomme takaa, että löydämme ratkaisun myös sinun tai yrityksesi haastavampiin ja räätälöidympiin liikkuvuustarpeisiin. Ottakaa yhteyttä mihin tahansa Tampereen toimipisteistämme niin kerromme lisää palveluistamme ja vastaamme kysymyksiinne.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa alueella Tampere

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja kohteessa Tampere?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Tampere sinun on oltava vähintään 19-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Tampere.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Tampere?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Tampere. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 286 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Tampere

Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Tampere?
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Tampere?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Tampere?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?