Autonvuokraus
Toivala
Piilota
Suomi // Toivala
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Toivala

Sixt autovuokraamon Toivalassa löydät Kuopion lentoaseman yhteydestä. Tarjoamme monipuolisen valikoiman vuokra-autoja aina maastureista minibusseihin. Lisäksi meiltä löydät auton myös vaativampaan makuun, ehkä haluat kokea urheiluauton huuman tai tuulenvireen avoautossa. Tarjoamme Euroopan suurimman valikoiman premium-malleja. Jos puolestaan matkustat koko perheen voimin, voit luottaa kattavaan valikoimaamme farmareita ja muita perheille sopivia autoja. Voit helposti tutustua eri automalleihin nettisivuillamme. Autamme sinua mielellämme autonvuokrauksessa Toivalassa!

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Autonvuokraus Toivalassa on mutkatonta ja nopeaa

Meiltä löydät vuokra-auton Toivalassa helposti ja nopeasti. Jos olet bisnesmatkalla, säästät aikaa ja rahaa vuokraamalla auton, jolla pääset GPS-navigaattorin avulla suoraan perille määränpäähäsi, oman aikataulusi mukaan. Jos puolestaan matkustat perheen kanssa, saat meiltä kätevät lisäpalvelut, kuten lastenistuimen perheen pienimmille. Kaikki vuokra-automme sisältävät ilmastoinnin ja vakionopeudensäätimen, jotka tekevät autoilustasi mukavaa ja mutkatonta. Haluamme että autonvuokraus Toivalassa on sinulle vaivatonta, joten myös auton palautus onnistuu ennalta sovittuna myös toimipisteen aukioloaikojen ulkopuolella. Lisäksi voit halutessasi palauttaa auton toisen kaupungin Sixt autovuokraamoon Suomessa. On hyvä pitää mielessä, että voimme luvata ajoneuvon kategorian, emme tiettyä mallia autosta.

Koe kaunis Savon alue vuokra-autollasi

Toivala sijaitsee Kuopion välittömässä läheisyydessä, noin 14 kilometriä pohjoiseen 5-tietä pitkin. Autovuokraamon Toivalassa löydät Kuopion lentoaseman yhteydestä, josta on helppo lähteä tutkimaan Toivalan aluetta vuokra-autollasi. Välittömästä läheisyydestä löydät viehättävät Kallaveden maisemat ja upean luonnon. Helpoin tapa liikkua alueella on vuokrata auto, jolloin pääset hetkessä nauttimaan myös Nilsiän Tahkon palveluista koko perheen voimin. Tahko tarjoaa loputtomasti elämyksiä koko perheelle mönkijäsafareista, lasketteluun sekä rentoutumiseen upeissa Savon maisemissa. Tahkolle matka autolla kestää noin tunnin, jonka aikana voit jo nauttia ohikiitävistä maisemista. Jos sinulla puolestaan on tapaaminen tai haluat muuten vaan tutustua Kuopioon, kaupunkiin Savon sydämessä, vuokraamalla auton hurautat paikalle vain noin puolessa tunnissa. Kuopiosta löydät monenlaista tekemistä ja nähtävää. Tutustu Kuopion toriin ja maista kalakukkoa, näe kaunis satama-alue ja rentoudu Puijon upeissa maisemissa. Vuokraa auto Toivalassa ja näe kaikki kerralla!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service