Autonvuokraus
Aalborg Lentoasema
Piilota
Tanska // Aalborg // Aalborg Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Aalborg Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ny Lufthavnsvej 100
  9400 Nørresundby DK +45-32462948
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: AAL
Aukioloajat
ma. - pe.07:45 - 22:30
la.09:30 - 16:00
su.09:30 - 23:00
 
 24 h palautus

Sixt Autovuokraamo Aalborgin lentokentällä

Tutustu kauniiseen Aalborgiin ja sen lähialueisiin hankkimalla vuokra-auto vaivattomasti Sixt Autovuokraamosta heti lentokentälle saavuttuasi. Valikoimastamme löytyvät kätevät henkilöautot, tilavat farmarit, maasturit ja pakettiautot sekä urheilu- ja avoautot, mikäli haluat matkustaa tyylillä. Tarjoamamme lisäpalvelut, kuten GPS-navigaattorit sekä lasten turvaistuimet ja lisävakuutukset tuovat matkallesi lisämukavuutta ja turvaa. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi vuokra-autokategorian, ei tiettyä automallia. Vuokraukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen tarjoama vastuuvakuutus. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut!

Autonvuokraus Aalborgin lentokentällä

Aalborgin lentokenttä, lyhennettynä AAL, sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Aalborgin keskustasta ja ajomatka keskustaan kestää vain 10 minuuttia. Löydät autovuokraamomme helposti Aalborgin lentokentän saapuvien lentojen aulasta seuraamalla Car Rental -kylttejä. Vuokra-auton nouto ja palautus onnistuvat kätevästi ympäri vuorokauden. Varauksen voi tehdä sujuvasti verkkosivuiltamme tai puhelimitse jo ennen matkan alkua.

Aalborg tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Tanskan neljänneksi suurin kaupunkitaajama Aalborg sijaitsee Jyllannin niemimaalla Lim-vuonon etelärannalla. Pohjois-Jyllannin kauniissa maisemissa riittää nähtävää ja koettavaa jokaiselle matkailijalle. Vuonna 1035 perustetun kaupungin historia ulottuu jopa 1000 vuoden taakse, jolloin viikingit asuttivat Lim-vuonon rannat kauppapaikaksi. Viikinkien historia näkyy kaupungissa edelleenkin ja esimerkiksi Lindholm Højen viikinkihaudat ja sen yhteydessä toimiva viikinkimuseo ovatkin ehdoton nähtävyys. Tai ota allesi Sixt vuokra-auto ja lähde tutustumaan esimerkiksi Aalborgin eläintarhaan, Kunsten-taidemuseoon tai viettämään hauskaa kesäpäivää koko perheen kanssa Fårup Sommerland -huvipuistoon. Alueelta löytyy useita kirkkoja ja museoita, jotka henkivät kaupungin pitkää historiaa ja Aalbortarnet-näköalatornista näkee upeasti koko kaupungin. Tanskassa on helppo kulkea vuokra-autolla ja lähteä vaikka päiväretkelle Skageniin, Jyllannin pohjoiskärkeen, tutustumaan upeisiin maisemiin, jossa kaksi merta kohtaavat. Skageniin ajaa alle 1,5 tunnissa ja samalla tutustut alueeseen aivan uudella tavalla. Sixtin vuokra-auto tuo matkaasi mukavaa vapautta ja joustavuutta ja voit tutustua Pohjois-Jyllantiin juuri haluamaasi tahtiin. Hyppää siis Sixtin vuokra-auton rattiin vaikka heti lentokentälle saavuttuasi ja ota matkastasi kaikki irti!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.07:45 - 22:30
la.09:30 - 16:00
su.09:30 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Aalborg Lentoasema AAL Ny Lufthavnsvej 100 9400 Nørresundby 57.092778, 9.849167 +45-32462948

Sixt-toimipiste Aalborg Lentoasema AAL

Ny Lufthavnsvej 100
9400 Nørresundby
 
Puhelinnro +45-32462948

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service