Auton vuokraus toimipisteestä Aalborg Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Aalborg Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Aalborg Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Aalborg Lentoasema

Osoite

Ny Lufthavnsvej 100, 9400 Nørresundby, Tanska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
07:45 - 22:30
La
09:30 - 16:00
Su
09:30 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
09:30 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Aalborg Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Aalborgin lentokentällä

Sixt Autovuokraamo Aalborgin lentokentällä

Tutustu kauniiseen Aalborgiin ja sen lähialueisiin hankkimalla vuokra-auto vaivattomasti Sixt Autovuokraamosta heti lentokentälle saavuttuasi. Valikoimastamme löytyvät kätevät henkilöautot, tilavat farmarit, maasturit ja pakettiautot sekä urheilu- ja avoautot, mikäli haluat matkustaa tyylillä. Tarjoamamme lisäpalvelut, kuten GPS-navigaattorit sekä lasten turvaistuimet ja lisävakuutukset tuovat matkallesi lisämukavuutta ja turvaa. Huomioithan, että Sixt voi taata ainoastaan valitsemasi vuokra-autokategorian, ei tiettyä automallia. Vuokraukseen sisältyy aina vapaat ajokilometrit sekä kolmannen osapuolen tarjoama vastuuvakuutus. Mikäli sinulla on kysyttävää palveluistamme, osaava henkilökuntamme auttaa löytämään juuri sinun matkaasi sopivan vuokra-auton ja lisäpalvelut!
Autonvuokraus Aalborgin lentokentällä

Autonvuokraus Aalborgin lentokentällä

Aalborgin lentokenttä, lyhennettynä AAL, sijaitsee noin 6 kilometrin päässä Aalborgin keskustasta ja ajomatka keskustaan kestää vain 10 minuuttia. Löydät autovuokraamomme helposti Aalborgin lentokentän saapuvien lentojen aulasta seuraamalla Car Rental -kylttejä. Vuokra-auton nouto ja palautus onnistuvat kätevästi ympäri vuorokauden. Varauksen voi tehdä sujuvasti verkkosivuiltamme tai puhelimitse jo ennen matkan alkua.
Aalborg tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Aalborg tutuksi Sixtin vuokra-autolla

Tanskan neljänneksi suurin kaupunkitaajama Aalborg sijaitsee Jyllannin niemimaalla Lim-vuonon etelärannalla. Pohjois-Jyllannin kauniissa maisemissa riittää nähtävää ja koettavaa jokaiselle matkailijalle. Vuonna 1035 perustetun kaupungin historia ulottuu jopa 1000 vuoden taakse, jolloin viikingit asuttivat Lim-vuonon rannat kauppapaikaksi. Viikinkien historia näkyy kaupungissa edelleenkin ja esimerkiksi Lindholm Højen viikinkihaudat ja sen yhteydessä toimiva viikinkimuseo ovatkin ehdoton nähtävyys. Tai ota allesi Sixt vuokra-auto ja lähde tutustumaan esimerkiksi Aalborgin eläintarhaan, Kunsten-taidemuseoon tai viettämään hauskaa kesäpäivää koko perheen kanssa Fårup Sommerland -huvipuistoon. Alueelta löytyy useita kirkkoja ja museoita, jotka henkivät kaupungin pitkää historiaa ja Aalbortarnet-näköalatornista näkee upeasti koko kaupungin. Tanskassa on helppo kulkea vuokra-autolla ja lähteä vaikka päiväretkelle Skageniin, Jyllannin pohjoiskärkeen, tutustumaan upeisiin maisemiin, jossa kaksi merta kohtaavat. Skageniin ajaa alle 1,5 tunnissa ja samalla tutustut alueeseen aivan uudella tavalla. Sixtin vuokra-auto tuo matkaasi mukavaa vapautta ja joustavuutta ja voit tutustua Pohjois-Jyllantiin juuri haluamaasi tahtiin. Hyppää siis Sixtin vuokra-auton rattiin vaikka heti lentokentälle saavuttuasi ja ota matkastasi kaikki irti!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Aalborg Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Aalborg Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Aalborg Lentoasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Aalborg Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Aalborg Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,7
Perustuu 446 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,8)
SIXT-toimipisteessä
(4,8)
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(4,7)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Aalborg Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Aalborg Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Aalborg Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Aalborg Lentoasema

Näytä lisää