Autonvuokraus
Billund Lentoasema
Piilota
Tanska // Billund // Billund Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Billund Lentokenttä: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  7190 Billund DK +45-32462945
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BLL
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 23:30
la.08:00 - 15:00
su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30
 
 24 h palautus

Sixt autovuokraamo Billundin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Billundin lentoasemalla palvelee kaikki matkustajia, jotka haluavat nähdä lomansa aikana enemmän. Meiltä löydät niin tavalliset henkilöautot, perheille sopivat farmarit kuin nelivedolla varustetut maasturitkin. Jos olet liikkeellä vaikkapa urheiluvälineiden kanssa, saat meiltä myös pakettiautot. Valitse autoosi myös lisätarvikkeita, kuten navigaattori tai lastenistuin. Jos tarkoituksenasi on ajaa pidempiä reissuja, kannattaa silloin maksaa hieman ylimääräistä ja ottaa rajoittamattomat kilometrit. Nuoret ja kokemattomat kuljettajat suosivat kaiken kattavaa vakuutusta, jonka ottaneen ei tarvitse pelätä yllättäviä vahinkoja. Kun matkakohteenasi on Billundin lentoasema, eli BLL, on Sixt valmiina helpottamaan lomaasi jo heti ensihetkistä lähtien.

Autonvuokraus Billundin lentoasemalla

BLL on yksi Tanskan liikennöidyimmistä lentoasemista. Siitäkin huolimatta itse lentoasemarakennus on kohtalaisen pieni, joten toimipisteemme on helppo löytää sieltä. Kun vuokraat auton jo ennen lomalle lähtöä, ei sinun tarvitse kuin noutaa auton avaimet toimipisteeltämme. Ne myös palautetaan samaan paikkaan. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeutumisen jälkeen. Vuokra-autolla saa siis kätevästi helppoutta ja joustavuutta lomaan. Voit varata auton joko netissä tai puhelimitse. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme pysty takaamaan tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Tutustu tämän viehättävän kaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Billundin lentoasemalta säästää sinut monelta vaivalta. Vuokra-auto helpottaa paikasta toiseen kulkemista. Tällöin voit myös olla varma, että pääset näkemään ja kokemaan enemmän lomasi aikana. Billund sijaitsee maan eteläosassa Jyllannin niemimaalla. Maailman ensimmäinen Legoland avattiin juurikin tänne. Sen vuoksi kaupunki kiinnostaa matkailijoita vuosi toisensa jälkeen. Legolandissa viihtyvät kaikki ikään katsomatta. Se kuitenkin sijaitsee hieman kaupungin keskustan ulkopuolella, joten sinne matkaaminen onnistuu parhaiten vuokra-auton avulla. Samalla voi tutustua myös Lego-tehtaaseen, josta voi hankkia matkamuistoja tuttaville. Vuokra-auton avulla pääsee näkemään ja kokemaan enemmän kuin pelkästään jalkaisin liikkumalla tai julkista liikennettä hyödyntämällä. Kun otat vuokra-auton Billundin lentoasemalta, voit itse päättää, minne haluat lähteä ja milloin. Matkailu onkin helppoa ja entistäkin mukavampaa, kun lomalla pääsee näkemään niin paljon enemmän.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 23:30
la.08:00 - 15:00
su.08:00 - 23:30
Juhlapyhä08:00 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Billund Lentoasema BLL Arrival Hall 7190 Billund 55.746385, 9.148532 +45-32462945

Sixt-toimipiste Billund Lentoasema BLL

Arrival Hall
7190 Billund
 
Puhelinnro +45-32462945

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit
 • Pakettiautot
 • 24 h palautus

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service