Auton vuokraus toimipisteestä Billund Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Billund Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Billund Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Billund Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 7190 Billund, Tanska
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:00 - 23:30
La
08:00 - 15:00
Su
08:00 - 23:30
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:30

Palvelumme toimipisteessä Billund Lentoasema

Sixt autovuokraamo Billundin lentoasemalla

Sixt autovuokraamo Billundin lentoasemalla

Sixtin autonvuokraus Billundin lentoasemalla palvelee kaikki matkustajia, jotka haluavat nähdä lomansa aikana enemmän. Meiltä löydät niin tavalliset henkilöautot, perheille sopivat farmarit kuin nelivedolla varustetut maasturitkin. Jos olet liikkeellä vaikkapa urheiluvälineiden kanssa, saat meiltä myös pakettiautot. Valitse autoosi myös lisätarvikkeita, kuten navigaattori tai lastenistuin. Jos tarkoituksenasi on ajaa pidempiä reissuja, kannattaa silloin maksaa hieman ylimääräistä ja ottaa rajoittamattomat kilometrit. Nuoret ja kokemattomat kuljettajat suosivat kaiken kattavaa vakuutusta, jonka ottaneen ei tarvitse pelätä yllättäviä vahinkoja. Kun matkakohteenasi on Billundin lentoasema, eli BLL, on Sixt valmiina helpottamaan lomaasi jo heti ensihetkistä lähtien.
Autonvuokraus Billundin lentoasemalla

Autonvuokraus Billundin lentoasemalla

BLL on yksi Tanskan liikennöidyimmistä lentoasemista. Siitäkin huolimatta itse lentoasemarakennus on kohtalaisen pieni, joten toimipisteemme on helppo löytää sieltä. Kun vuokraat auton jo ennen lomalle lähtöä, ei sinun tarvitse kuin noutaa auton avaimet toimipisteeltämme. Ne myös palautetaan samaan paikkaan. Lentoasemalla saat vuokra-auton käyttöösi heti koneen laskeutumisen jälkeen. Vuokra-autolla saa siis kätevästi helppoutta ja joustavuutta lomaan. Voit varata auton joko netissä tai puhelimitse. Varausta tehdessä tulee huomioida, että emme pysty takaamaan tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.
Tutustu tämän viehättävän kaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Tutustu tämän viehättävän kaupungin parhaimpiin nähtävyyksiin vuokra-autolla

Autonvuokraus Billundin lentoasemalta säästää sinut monelta vaivalta. Vuokra-auto helpottaa paikasta toiseen kulkemista. Tällöin voit myös olla varma, että pääset näkemään ja kokemaan enemmän lomasi aikana. Billund sijaitsee maan eteläosassa Jyllannin niemimaalla. Maailman ensimmäinen Legoland avattiin juurikin tänne. Sen vuoksi kaupunki kiinnostaa matkailijoita vuosi toisensa jälkeen. Legolandissa viihtyvät kaikki ikään katsomatta. Se kuitenkin sijaitsee hieman kaupungin keskustan ulkopuolella, joten sinne matkaaminen onnistuu parhaiten vuokra-auton avulla. Samalla voi tutustua myös Lego-tehtaaseen, josta voi hankkia matkamuistoja tuttaville. Vuokra-auton avulla pääsee näkemään ja kokemaan enemmän kuin pelkästään jalkaisin liikkumalla tai julkista liikennettä hyödyntämällä. Kun otat vuokra-auton Billundin lentoasemalta, voit itse päättää, minne haluat lähteä ja milloin. Matkailu onkin helppoa ja entistäkin mukavampaa, kun lomalla pääsee näkemään niin paljon enemmän.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Billund Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Billund Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Billund Lentoasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Billund Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Billund Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 1392 arvosteluun
Matka Sixtille
(4,9)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Ajoneuvo
(4,6)

Latest premium additions to the fleet

Mercedes Benz V300L
Mercedes Benz V300L

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Billund Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Billund Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Billund Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Billund Lentoasema

Näytä lisää