Autonvuokraus
Fredericia
Piilota
Tanska // Fredericia
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Fredericia

Jos suunnittelet autonvuokrausta Tanskasta, Sixtin autovuokraamo Fredericiassa tarjoaa tasokkaan valikoiman autoja matkaasi varten. Vuokrattavasta autovalikoimasta löytyvät niin käytännölliset henkilöautot kuin tilavat farmaritkin. Autonvuokraus Fredericiasta palvelee monenlaisia tarpeita. Voit varata avaimet myös tasokkaaseen nelivetoon, jolla matkaat miellyttävästi kauniilla maaseudulla ystävien tai perheen kanssa. Tästä kaupungista on mahdollista vuokrata myös pakettiauto, joka sopii yhtä hyvin lomailijoille, paikkakuntalaisille kuin yritysmatkalaisellekin.

 
 • Fredericia Rautatieasema

  Sixt Autonvuokraus
  Jernbanegade 2
  7000 Fredericia

  ma. - pe.09:00 - 18:00

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Urheiluautot & avoautot, Maasturit, Pakettiautot

Sixtin autovuokraamossa Fredericiassa on luotettavia ajoneuvoja turvallista matkaa varten

Autonvuokraus Fredericiasta mahdollistaa omatoimisen matkailun. Vuokraaminen on helppoa, sen voi tehdä ennen matkaa netissä tai puhelimitse. Saat meiltä käyttöösi uusia taloudellisia henkilöautoja, joilla matka taittuu oman budjetin puitteissa. Jos tarvitset auton, jossa on enemmän tavaratilaa, kannattaa suosia tilavampia farmareita. Nelivedot näyttävät voimansa vaikeakulkuisemmilla syrjäseuduilla ja kyläteillä. Luotettavilla pakettiautoilla voit kuljettaa mukanasi suuremman määrän tavaroita. Palveluumme kuuluvat myös erilaiset vakuutukset. Voit varata niitä kätevästi auton vuokraamisen yhteydessä. Saatat tarvita matkaan myös turvallista lastenistuinta, joka on tarpeen perheen pienemmille matkustajille. Meiltä on mahdollista saada myös matkaasi helpottava GPS-navigaattori. Sen avulla löydät varmemmin perille ja saat enemmän irti lomamatkastasi vieraalla seudulla.

Seikkaile huoletta laadukkaalla vuokra-autolla Fredericiassa

Autovuokraamostamme Fredericiassa voit varata mieleisesi ajoneuvon, jolla kuljet vaivatta moniin suosittuihin perhekohteisiin. Ajele omaan tahtiisi kauniiden maisemien läpi kohti lasten rakastamaa Legolandia. Tämä suosittu matkailukohde sijaitsee Billundissa, vain vajaan tunnin ajomatkan päässä kaupungista. Vajaan puolen tunnin ajomatkan päässä Skaerupissa sijaitseva Skaerup Zoo, on kiinnostava tutkimuskohde eläinten ystäville. Siellä asustaa yli 300 eläinlajia. Jos olet kiinnostunut kuningaskunnan historiasta, kannattaa huristella vuokra-autolla Fredericiasta kohti Koldingia. Siellä sijaitsee maan entinen kuninkaanlinna Koldinghus. Se on tärkeä osa Tanskan historiaa. Nykyään tässä vaikuttavan näköisessä linnassa järjestetään esimerkiksi näyttelyitä. Siellä on mahdollisuus osallistua myös erilaisiin lapsille järjestettäviin aktiviteetteihin. Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluvia riimukiviä pääsee ihailemaan Jellingissä, jonne kaupungista ajaa noin vajaassa tunnissa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service