Autonvuokraus
Trinidad ja Tobago
Piilota
Trinidad ja Tobago
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Trinidad ja Tobago: Sixt Autovuokraamo

Saaret ovat parhaita kohteita autonvuokraukseen, sillä yleensä ne pääsee kiertämään ympäri autolla. Autonvuokraus Trinidad ja Tobagossa onnistuu hyvin, sillä Sixtillä on siellä kaksi toimipistettä. Molemmat niistä sijaitsevat lentoasemilla. Toinen löytyy Tobago A.N.R lentoasemalta ja toinen taas Trinidad Piarcon lentoasemalta. Autovalikoimaamme kuuluu henkilöautot, farmarit ja maastoautot. Älä myöskään unohda tarpeellisia lisätarvikkeita. Esimerkiksi navigaattori tulee usein tarpeeseen, kun ajetaan vieraassa maassa. Muista liittää vuokraasi myös ylimääräinen kuljettaja, täysvakuutus tai vaikkapa rajoittamattomat kilometrit, joiden turvin voit ajaa ristiin rastiin niin paljon kuin huvittaa. Voit varata vuokra-auton Trinidad ja Tobagosta joko puhelimitse asiakaspalvelustamme tai itse netistä. Huomioi kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme voi luvata mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Ole tarkkana ajaessasi

Trinidad ja Tobagolla on vasemmanpuoleinen liikenne. Se onkin suurin eroavaisuus Suomeen verrattuna. Ajaminen sujuu kuitenkin mutkattomasti, kun muistat muutaman tärkeän liikennesäännön:

 • Älä koskaan käänny vasemmalle punaisten liikennevalojen palaessa
 • Kaikki u-käännökset on kielletty
 • Pidä katseesi tiessä, sillä jalankulkijat saattavat lähteä ylittämään tien jopa punaisten palaessa
Trinidad ja Tobago on tunnettu ruuhkistaan. Jos mahdollista, älä lähde ajamaan pahimpaan ruuhka-aikaan. Älä myöskään aja kansallisten juhlapäivien aikaan, sillä silloin kaupunki on täyttynyt ihmisistä, eikä autolla pääse juuri etenemään. Vältä pimeällä ajamista, äläkä koskaan lähde autoilemaan turvattomille seuduille, jotka on tunnettu rikollisuudestaan. Varovaisuus kannattaa siis muistaa.

Autonvuokraus Trinidad ja Tobagossa - koe koko saari

Trinidad ja Tobago sopii loistavasti niin rantalomailusta haaveileville kuin luontoihmisillekin. Sixtin molemmat autovuokraamot Trinidad ja Tobagossa tarjoavat mahdollisuuden päästä kokemaan vaikka saari päästä päähän. Meillä on vuokra-autoja kaikille budjeteille ja kaikkiin käyttötarkoituksiin. Autovuokraamomme Trinidad ja Tobagossa sijaitsevat lentoasemilla, joten sinä pääset jatkamaan matkaasi välittömästi. Trinidad ja Tobago koostuu monista eri saarista, jotka sijaisevat Karibianmerellä. Pääsaarista toinen on nimeltään Trinidad ja toinen taas Tobago. Sen lisäksi saariryhmään kuuluu noin kaksikymmentä muuta saarta. Tobago on profiloitunut luontomatkailuun. Siellä voikin harrastaa lintujen bongausta, sukellusta ja vesipuistoissa kiertelyä. Trinidad taas on modernimpi ja sieltä löytyy muun muassa ostosmahdollisuuksia. Kaupungeista suurin on pääkaupunki Port of Spain. Sen tunnetuimpia nähtävyyksiä ovat Savannah-luonnonpuisto, kasvitieteellinen museo sekä kansallismuseo. Port of Spain sijaitsee Trinidadin saarella. Kaupunki ei ole turistien suosikkikohde, mutta sinne voi hyvin tehdä päiväretkiä.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service