Autonvuokraus
Brno Lentoasema
Piilota
Tsekki // Brno // Brno Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Brno Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Letiste Brno-Turany 1
  627 00 Brno CZ +420-724747200
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BRQ
Aukioloajat
ma. - pe.08:00 - 17:00
 
 

Vuokraa laadukas vuokra-auto Brnon lentoasemalta

Sixt Autovuokraamosta Brnon lentoasemalla saat hyvin varustellun vuokra-auton, laadukkaan asiakaspalvelun ja haluamasi lisäpalvelut. Monipuolinen autokalustomme tarjoaa valinnanvaraa näppäristä kaupunkimalleista aina avariin minibusseihin asti. Perheluokan sedaneissa ja farmareissa on tilaa koko perheelle tavaroineen päivineen. Premiumluokan maasturit ja sedanit tarjoavat vastinetta yksilöllisempään makuun. Vaikka emme voi taata käyttöösi juuri tiettyä automerkkiä tai -mallia, voit varata itseäsi miellyttävän autokategorian. Sixtin palvelupiste löytyy lentoasemalta helposti opasteita seuraten saapuvien ja lähtevien matkustajien aulojen väliseltä käytävältä.

Sixt tarjoaa sujuvan autonvuokrauksen Brnon lentoasemalla

Lentokenttä sijaitsee parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä ydinkeskustasta. Liikenteen solmukohtaan on vain seitsemän kilometrin matka, joten kentältä on helppo lähteä kaikkiin ilmansuuntiin. Autovuokraamomme palvelu pelaa joustavasti ja asiakaslähtöisesti, sillä voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Muista hyödyntää tarjolla olevat edulliset lisäpalvelut. Vakuutukseen voi ottaa lisäturvaksi matkan jatkumisturvan sekä kolari-, rengas- ja varkausturvan. Lisäkuljettajan nimeäminen onnistuu tarpeen tullen ja neuvoa antavasta GPS-navigaattorista on paljon iloa vähänkin oudommissa maisemissa. Tarjolla on vauvan turvakaukalo ja lasten erikokoisia turvaistuimia, joten myös lapsiperheiden autonvuokraus Brnon lentoasemalla on huomioitu.

Ota hyöty ja huvi irti vuokra-autoilusta

Vajaan 400 000 asukkaan Brno on Tekin toiseksi suurin kaupunki. Maan kaakkoisosassa sijaitsevan kaupungin historia yltää noin tuhannen vuoden päähän. Vidan tiedekeskus kaupunkia kiertävän kehätien varrella on koko perheen käyntipaikka. Mielenkiintoiset aktiviteetit tempaavat mukaansa ja samalla matkaan tarttuu oppia sekä tavallisista että vähän oudommistakin ilmiöistä. Toinen kaikenikäisten kohde on kymmenen kilometrin ajomatkan päässä oleva yli tuhannen eläimen eläintarha. Karhujen, tiikerien ja muiden otusten lisäksi alueella on lapsille suunnattuja toimintapisteitä. Alun perin 1200-luvulla rakennettu Spilberkin linna on mielenkiintoinen kohde sekä museoiden että linnojen ystäville. Kukkulan päällä olevasta linnasta on myös hieno näköala kaupungin ylle. Vaihtoehtoinen näköalapaikka löytyy Pietarin ja Paavalin goottilaistyylisen kirkon tornista. Shoppailijan autonvuokraus Brnon lentoasemalta ei mene hukkaan, sillä kaupungin ohi kulkevan moottoritien varressa on jättimäinen Avion Shopping Park -ostoskeskus.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.08:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Brno Lentoasema BRQ Letiste Brno-Turany 1 627 00 Brno 49.154852, 16.692385 +420-724747200

Sixt-toimipiste Brno Lentoasema BRQ

Letiste Brno-Turany 1
627 00 Brno
 
Puhelinnro +420-724747200

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Maasturit
 • Pakettiautot

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service