Auton vuokraus toimipisteestä Brno Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Brno Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Brno Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Brno Lentoasema

Osoite

Letiste Brno-Turany 1, 627 00 Brno, Tsekki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Pe
08:30 - 16:00

Palvelumme toimipisteessä Brno Lentoasema

Vuokraa laadukas vuokra-auto Brnon lentoasemalta

Vuokraa laadukas vuokra-auto Brnon lentoasemalta

Sixt Autovuokraamosta Brnon lentoasemalla saat hyvin varustellun vuokra-auton, laadukkaan asiakaspalvelun ja haluamasi lisäpalvelut. Monipuolinen autokalustomme tarjoaa valinnanvaraa näppäristä kaupunkimalleista aina avariin minibusseihin asti. Perheluokan sedaneissa ja farmareissa on tilaa koko perheelle tavaroineen päivineen. Premiumluokan maasturit ja sedanit tarjoavat vastinetta yksilöllisempään makuun. Vaikka emme voi taata käyttöösi juuri tiettyä automerkkiä tai -mallia, voit varata itseäsi miellyttävän autokategorian. Sixtin palvelupiste löytyy lentoasemalta helposti opasteita seuraten saapuvien ja lähtevien matkustajien aulojen väliseltä käytävältä.
Sixt tarjoaa sujuvan autonvuokrauksen Brnon lentoasemalla

Sixt tarjoaa sujuvan autonvuokrauksen Brnon lentoasemalla

Lentokenttä sijaitsee parinkymmenen minuutin ajomatkan päässä ydinkeskustasta. Liikenteen solmukohtaan on vain seitsemän kilometrin matka, joten kentältä on helppo lähteä kaikkiin ilmansuuntiin. Autovuokraamomme palvelu pelaa joustavasti ja asiakaslähtöisesti, sillä voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Muista hyödyntää tarjolla olevat edulliset lisäpalvelut. Vakuutukseen voi ottaa lisäturvaksi matkan jatkumisturvan sekä kolari-, rengas- ja varkausturvan. Lisäkuljettajan nimeäminen onnistuu tarpeen tullen ja neuvoa antavasta GPS-navigaattorista on paljon iloa vähänkin oudommissa maisemissa. Tarjolla on vauvan turvakaukalo ja lasten erikokoisia turvaistuimia, joten myös lapsiperheiden autonvuokraus Brnon lentoasemalla on huomioitu.
Ota hyöty ja huvi irti vuokra-autoilusta

Ota hyöty ja huvi irti vuokra-autoilusta

Vajaan 400 000 asukkaan Brno on Tekin toiseksi suurin kaupunki. Maan kaakkoisosassa sijaitsevan kaupungin historia yltää noin tuhannen vuoden päähän. Vidan tiedekeskus kaupunkia kiertävän kehätien varrella on koko perheen käyntipaikka. Mielenkiintoiset aktiviteetit tempaavat mukaansa ja samalla matkaan tarttuu oppia sekä tavallisista että vähän oudommistakin ilmiöistä. Toinen kaikenikäisten kohde on kymmenen kilometrin ajomatkan päässä oleva yli tuhannen eläimen eläintarha. Karhujen, tiikerien ja muiden otusten lisäksi alueella on lapsille suunnattuja toimintapisteitä. Alun perin 1200-luvulla rakennettu Spilberkin linna on mielenkiintoinen kohde sekä museoiden että linnojen ystäville. Kukkulan päällä olevasta linnasta on myös hieno näköala kaupungin ylle. Vaihtoehtoinen näköalapaikka löytyy Pietarin ja Paavalin goottilaistyylisen kirkon tornista. Shoppailijan autonvuokraus Brnon lentoasemalta ei mene hukkaan, sillä kaupungin ohi kulkevan moottoritien varressa on jättimäinen Avion Shopping Park -ostoskeskus.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Brno Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Brno Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Brno Lentoasema sinun on oltava vähintään 20-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Brno Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Brno Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Latest premium additions to the fleet

BMW M440ix cabrio
BMW M440ix cabrio

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Brno Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Brno Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Brno Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Brno Lentoasema

Näytä lisää