Autonvuokraus
Adana Lentoasema
Piilota
Turkki // Adana // Adana Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Adana Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Domestic Arrival Hall
  01100 Adana TR +90-8502222000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ADA
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00
 
 

Sixtin joustava autonvuokraus Adanan lentoasemalla

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Adanan lentoasemalla! Kattavan valikoimamme ja asiantuntevan palvelumme ansiosta autonvuokraus Adanan lentoasemalla onnistuu vaivattomasti ja mukavasti. Huomaathan, ettei meillä ole lentoasemalla toimipistettä, vaan edustajamme odottaa sinua kotimaisten saapuvien lentojen aulan uloskäynnin vieressä kyltin kanssa. Sinun onkin tärkeää varausta tehdessäsi ilmoittaa meille lennonnumerosi, sähköpostiosoitteeseesi ja puhelinnumerosi. Paikallisen toimipisteemme autokalusto sisältää suuren määrän tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja. Löydät paikallisesta valikoimastamme monenlaisia klassisia ja käytännöllisiä henkilöautoja. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tiettyä mallia tai merkkiä, vaan vuokra-autosi valikoidaan sinulle haluamiesi ominaisuuksien mukaan. Hanki siis kauttamme vuokra-auto Adanan lentoasemalta, ja seikkailusi Turkissa voi alkaa!

Autonvuokraus Adanan lentoasemalla antaa hyvän startin matkallesi

Kaupungin keskusta sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä lentoasemasta, joten matka sinne taittuu erityisen helposti vuokra-autolla. Autonvuokraus tässä kohteessa siis todella kannattaa, ja takaa nopean ja mukavan siirtymisen suoraan määränpäähäsi. Halutessasi hankittavissasi on laaja määrä lisävarusteita, kuten esimerkiksi lastenistuin, MP3-soitin tai GPS-navigaattori. Mikäli halajat erityistä turvaa tai spontaaniutta matkallesi, on sinun mahdollista hankkia kauttamme myös kattava vakuutus tai vapaat ajokilometrit.

Lisätietoa kaupungista

Adana on yksi maan eteläisen puoliskon suurimmista ja vilkkaimmista kaupungeista, ja sen sijainti Seyhanin joen rannalla vain reilun kolmenkymmenen kilometrin päässä Välimeren rannikosta tekee siitä suositun ja pidetyn matkakohteen. Kaupunki ja sen ympäristö tarjoavat autenttisen kurkistuksen turkkilaiseen kulttuurin ja maaseutuun, ja alue onkin tunnettu erityisesti maataloudestaan, maanviljelystään ja aavoista peltomaisista maisemistaan. Kaupunki on väkiluvultaan suuri, ja sillä on takanaan pitkä ja värikäs historia. Keskusta ja sen ympäristö ovat sekoitus kaunista ja historiallista arkkitehtuuria, sekä modernia kaupunkikuvaa. Näkemisen ja mainitsemisen arvoisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Anavarzan muinaiset rauniot, Ylankalen ja Kozan majesteettiset linnat, sekä lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevan Välimeren lukettomat hiekkarannat. Alue on myös erityisen tunnettu ruokakulttuuristaan, ja kaupungilta nimensä saanesta Adana Kebabista. Olipa suunnitelmasi lomallesi minkälainen tahansa, vuokra-auto on taatusti oikea valinta matkakumppaniksesi tälle kauniille alueelle!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 22:00
Juhlapyhä07:00 - 22:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Adana Lentoasema ADA Domestic Arrival Hall 01100 Adana 36.983474, 35.296353 +90-8502222000

Sixt-toimipiste Adana Lentoasema ADA

Domestic Arrival Hall
01100 Adana
 
Puhelinnro +90-8502222000

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service