Auton vuokraus toimipisteestä Adana Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Adana Lentoasema

* Hinnat on laskettu 30.05.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Adana Lentoasema alkaen 06.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Adana Lentoasema

Osoite

Domestic Arrival Hall, 01100 Adana, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 22:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 22:00

Palvelumme toimipisteessä Adana Lentoasema

Sixtin joustava autonvuokraus Adanan lentoasemalla

Sixtin joustava autonvuokraus Adanan lentoasemalla

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi Sixt Autovuokraamoon Adanan lentoasemalla! Kattavan valikoimamme ja asiantuntevan palvelumme ansiosta autonvuokraus Adanan lentoasemalla onnistuu vaivattomasti ja mukavasti. Huomaathan, ettei meillä ole lentoasemalla toimipistettä, vaan edustajamme odottaa sinua kotimaisten saapuvien lentojen aulan uloskäynnin vieressä kyltin kanssa. Sinun onkin tärkeää varausta tehdessäsi ilmoittaa meille lennonnumerosi, sähköpostiosoitteeseesi ja puhelinnumerosi. Paikallisen toimipisteemme autokalusto sisältää suuren määrän tunnetuimpien merkkien uusimpia malleja. Löydät paikallisesta valikoimastamme monenlaisia klassisia ja käytännöllisiä henkilöautoja. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tiettyä mallia tai merkkiä, vaan vuokra-autosi valikoidaan sinulle haluamiesi ominaisuuksien mukaan. Hanki siis kauttamme vuokra-auto Adanan lentoasemalta, ja seikkailusi Turkissa voi alkaa!
Autonvuokraus Adanan lentoasemalla antaa hyvän startin matkallesi

Autonvuokraus Adanan lentoasemalla antaa hyvän startin matkallesi

Kaupungin keskusta sijaitsee vain lyhyen ajomatkan päässä lentoasemasta, joten matka sinne taittuu erityisen helposti vuokra-autolla. Autonvuokraus tässä kohteessa siis todella kannattaa, ja takaa nopean ja mukavan siirtymisen suoraan määränpäähäsi. Halutessasi hankittavissasi on laaja määrä lisävarusteita, kuten esimerkiksi lastenistuin, MP3-soitin tai GPS-navigaattori. Mikäli halajat erityistä turvaa tai spontaaniutta matkallesi, on sinun mahdollista hankkia kauttamme myös kattava vakuutus tai vapaat ajokilometrit.
Lisätietoa kaupungista

Lisätietoa kaupungista

Adana on yksi maan eteläisen puoliskon suurimmista ja vilkkaimmista kaupungeista, ja sen sijainti Seyhanin joen rannalla vain reilun kolmenkymmenen kilometrin päässä Välimeren rannikosta tekee siitä suositun ja pidetyn matkakohteen. Kaupunki ja sen ympäristö tarjoavat autenttisen kurkistuksen turkkilaiseen kulttuurin ja maaseutuun, ja alue onkin tunnettu erityisesti maataloudestaan, maanviljelystään ja aavoista peltomaisista maisemistaan. Kaupunki on väkiluvultaan suuri, ja sillä on takanaan pitkä ja värikäs historia. Keskusta ja sen ympäristö ovat sekoitus kaunista ja historiallista arkkitehtuuria, sekä modernia kaupunkikuvaa. Näkemisen ja mainitsemisen arvoisia nähtävyyksiä ovat muun muassa Anavarzan muinaiset rauniot, Ylankalen ja Kozan majesteettiset linnat, sekä lyhyen ajomatkan päässä sijaitsevan Välimeren lukettomat hiekkarannat. Alue on myös erityisen tunnettu ruokakulttuuristaan, ja kaupungilta nimensä saanesta Adana Kebabista. Olipa suunnitelmasi lomallesi minkälainen tahansa, vuokra-auto on taatusti oikea valinta matkakumppaniksesi tälle kauniille alueelle!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Adana Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Adana Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Adana Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Adana Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Adana Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Adana Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Adana Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Adana Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Adana Lentoasema

Näytä lisää