Autonvuokraus
Ankara Lentoasema
Piilota
Turkki // Ankara // Ankara Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Ankara Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Arrival Hall
  06000 Ankara TR +90-312-3982190
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ESB
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 

Sixt tarjoaa laadukasta autonvuokrausta Ankaran lentoasemalla

Pitkän historian omaava Sixt Autovuokraamo Ankaran lentoasemalla palvelee asiakkaita ammattitaidolla kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Saapuvien lentojen terminaalissa sijaitsevasta toimipisteestämme voit hankkia helposti käyttöösi monipuolisia vuokra-autoja sekä käytännöllisiä lisäpalveluita, joita voit hankkia halutessasi. Valittavanasi olevia vuokra-autoja Ankaran lentoasemalla ovat esimerkiksi taloudelliset ja käytännölliset henkilöautot sekä niitä hieman tilavammat farmarit. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme löytyykin taatusti myös juuri sinun tarpeitasi vastaava ajoneuvo, minkä valinnassa asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.

Autonvuokraus Ankaran lentoasemalta on helppoa

Kaupungin ainoana toimipisteenämme palveleva toimipisteemme Ankaran lentoasemalla palvelee sinua joustavin aukioloajoin ja toimipisteestämme autonvuokraus on mahdollista lukuisilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi varata haluamasi ajoneuvon etukäteen verkkosivuillamme, mobiilisovelluksella tai vaikka soittamalla meille. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että takaamme asiakkaillemme aina heidän valitsemaansa ajoneuvoluokkaan kuuluvan ajoneuvon, mutta emme välttämättä tiettyä automerkkiä tai -mallia. Ankaran lentoasema (ESB), joka on eräs maan suurimmista lentoasemista sijaitsee noin 28 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja hoitamalla autonvuokrauksen Ankaran lentoasemalta voit taittaa matkan ruuhkasta riippuen noin puolessa tunnissa.

Koe kaunis Turkki vuokra-autoillen

Maansa pääkaupunki ja hallinnollinen, kaupallinen sekä liikenteellinen keskus on maan toiseksi suurin kaupunki, mutta ei yhtä tunnettu lomakohde kuin maan monet muut kohteet. Vähäisemmästä suosiostaan huolimatta kaupunki on erinomainen kohde pidemmällekin reissulle ja kaupungissa pääsee nauttimaan monista mielenkiintoisista nähtävyyksistä ja aistimaan sen monipuolista historiaa, sekä aitoa turkkilaista elämänmenoa. Kaupungin kenties suosituin kohde on sen mielenkiintoista menneisyyttä ja modernia nykyelämää yhdistelevä kukkulalla sijaitseva Anitkabir, jossa kaupungissa ollessa kannattaakin ehdottomasti vierailla. Anitkabirissa pääsee ihastelemaan lähes kaikkia mahdollisia tyylisuuntia ja tutustumaan esimerkiksi Mustafa Kemal Atatürkin mausoleumiin ja museoon. Ehdottomasti vierailemisen arvoinen on myös Kocatepen moskeija, joka toimii myös kaupungin maamerkkinä. Jos matkassasi on vuokra-auto päset myös helposti nauttimaan kaupungin kauniista ja rauhallisista puistoista, joista valtaosa sijaitsee keskusta-alueen ulkopuolella. Suunnaksesi voit ottaa esimerkiksi Goksu Parkin. Jos mukana matkalla on koko perhe, voi hyvä ja ajamalla helposti tavoitettava kohde olla myös Aqua Vegan Akvaario.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Ankara Lentoasema ESB Arrival Hall 06000 Ankara 40.128056, 32.995000 +90-312-3982190

Sixt-toimipiste Ankara Lentoasema ESB

Arrival Hall
06000 Ankara
 
Puhelinnro +90-312-3982190

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service