Auton vuokraus toimipisteestä Ankara Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Ohjeet toimipisteeseen Ankara Lentoasema

Osoite

Arrival Hall, 06000 Ankara, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Ankara Lentoasema

Sixt tarjoaa laadukasta autonvuokrausta Ankaran lentoasemalla

Sixt tarjoaa laadukasta autonvuokrausta Ankaran lentoasemalla

Pitkän historian omaava Sixt Autovuokraamo Ankaran lentoasemalla palvelee asiakkaita ammattitaidolla kaikissa autonvuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Saapuvien lentojen terminaalissa sijaitsevasta toimipisteestämme voit hankkia helposti käyttöösi monipuolisia vuokra-autoja sekä käytännöllisiä lisäpalveluita, joita voit hankkia halutessasi. Valittavanasi olevia vuokra-autoja Ankaran lentoasemalla ovat esimerkiksi taloudelliset ja käytännölliset henkilöautot sekä niitä hieman tilavammat farmarit. Laajasta vuokra-autovalikoimastamme löytyykin taatusti myös juuri sinun tarpeitasi vastaava ajoneuvo, minkä valinnassa asiantunteva henkilökuntamme auttaa sinua mielellään.
Autonvuokraus Ankaran lentoasemalta on helppoa

Autonvuokraus Ankaran lentoasemalta on helppoa

Kaupungin ainoana toimipisteenämme palveleva toimipisteemme Ankaran lentoasemalla palvelee sinua joustavin aukioloajoin ja toimipisteestämme autonvuokraus on mahdollista lukuisilla eri tavoilla. Voit esimerkiksi varata haluamasi ajoneuvon etukäteen verkkosivuillamme, mobiilisovelluksella tai vaikka soittamalla meille. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että takaamme asiakkaillemme aina heidän valitsemaansa ajoneuvoluokkaan kuuluvan ajoneuvon, mutta emme välttämättä tiettyä automerkkiä tai -mallia. Ankaran lentoasema (ESB), joka on eräs maan suurimmista lentoasemista sijaitsee noin 28 kilometrin päässä kaupungin keskustasta ja hoitamalla autonvuokrauksen Ankaran lentoasemalta voit taittaa matkan ruuhkasta riippuen noin puolessa tunnissa.
Koe kaunis Turkki vuokra-autoillen

Koe kaunis Turkki vuokra-autoillen

Maansa pääkaupunki ja hallinnollinen, kaupallinen sekä liikenteellinen keskus on maan toiseksi suurin kaupunki, mutta ei yhtä tunnettu lomakohde kuin maan monet muut kohteet. Vähäisemmästä suosiostaan huolimatta kaupunki on erinomainen kohde pidemmällekin reissulle ja kaupungissa pääsee nauttimaan monista mielenkiintoisista nähtävyyksistä ja aistimaan sen monipuolista historiaa, sekä aitoa turkkilaista elämänmenoa. Kaupungin kenties suosituin kohde on sen mielenkiintoista menneisyyttä ja modernia nykyelämää yhdistelevä kukkulalla sijaitseva Anitkabir, jossa kaupungissa ollessa kannattaakin ehdottomasti vierailla. Anitkabirissa pääsee ihastelemaan lähes kaikkia mahdollisia tyylisuuntia ja tutustumaan esimerkiksi Mustafa Kemal Atatürkin mausoleumiin ja museoon. Ehdottomasti vierailemisen arvoinen on myös Kocatepen moskeija, joka toimii myös kaupungin maamerkkinä. Jos matkassasi on vuokra-auto päset myös helposti nauttimaan kaupungin kauniista ja rauhallisista puistoista, joista valtaosa sijaitsee keskusta-alueen ulkopuolella. Suunnaksesi voit ottaa esimerkiksi Goksu Parkin. Jos mukana matkalla on koko perhe, voi hyvä ja ajamalla helposti tavoitettava kohde olla myös Aqua Vegan Akvaario.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Ankara Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Ankara Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Ankara Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Ankara Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Ankara Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 77 arvosteluun
Ajoneuvo
(5,0)
Matka Sixtille
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Ankara Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Ankara Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Ankara Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Ankara Lentoasema

Näytä lisää