Autonvuokraus
Erzurum Lentoasema
Piilota
Turkki // Erzurum // Erzurum Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Erzurum Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ciftlik, Kars-Erzincan Yolu
  25060 Erzurum TR +90-5433255050
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: ERZ
Aukioloajat
ma. - su.09:00 - 21:30
Juhlapyhä09:00 - 21:30
 
 

Sixt Autovuokraamo Erzurumin lentoasemalla

Erzurumin lentoasema, ERZ, on pienehkö lentoasema, joka palvelee niin turisteja kuin armeijaakin. Autovalikoimastamme löydät perinteisimmät automallit, kuten tavalliset kaupunkiautot ja sedanit. Toimipisteellemme on helppo löytää. Se sijaitsee yhteisessä autonvuokraushallissa. Käänny vain vasemmalle lentoaseman saapuvien aulasta. Sixtin autonvuokraus Erzurumin lentoasemalla on näppärä keino päästä näkemään enemmän tästä kiinnostavasta kohteesta.

Auton vuokraaminen onnistuu helposti

Tämän pienen lentoaseman sijainti on otollinen, sillä se sijaitsee vain noin 11 kilometrin päässä aivan kaupungin ydinkeskustasta. Ota siis vuokra-auto Erzurumin lentoasemalta aivan saapumisesi jälkeen ja lähde ottamaan lomastasi kaikki irti heti sen ensihetkistä lähtien. Autonvuokraus Erzurumin lentoasemalta käy helpoiten ja nopeiten nettisivuillamme, mutta voit hoitaa vuokrauksen myös puhelimitse. Varaa samalla kaikki tarpeelliset lisätarvikkeet, kuten vaikkapa lastenistuin tai GPS-navigaattori. Huomioithan kuitenkin varausta tehdessäsi, että emme pysty takaamaan mitään tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ainoastaan auton kategorian.

Lähi-Idän arkkitehtuurinen paratiisi

Erzurum on Turkin itäosassa sijaitseva kaupunki, joka tunnetaan erityisesti arkkitehtuuristaan ja kauas sijoittuvasta historiastaan. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin kuuluvat kaikki neljä moskeijaa. Ne ovat Seljuk, Saltuk, Mongol ja Ottoman. Osaan moskeijoista pääsee vierailemaan, mutta jotkut on varattu vain muslimeille, jotka käyvät rukoilemassa. Kaupunkia ympäröivät vuoret tuovat jännittävää vaihtelua maisemaan. Vuorille voi lähteä hyvin ajamaan ja katselemaan näkymiä alas kaupunkiin. Kaupungissa viihtyy hyvin myös pelkästään katuja kävellen ja historiaa aistien. Kaupungin pitkä historia Lähi-Idän myllerryksissä on jättänyt jälkensä. Lukuisat museot, minareetit ja rauniot kertovat omaa tarinaansa siitä, millaista elämä on vuosisatoja sitten ollut. Kaupungin pääkatu Cumhuriyet Caddesi on hyvin ihastuttava, mutta samalla erilainen kuin monien muiden kaupunkien pääkadut. Cumhuriyet Caddesi ei nimittäin ole otollinen paikka ostoksille. Autonvuokraus Erzurumin lentoasemalta on hyvä idea, jos haluat nähdä enemmän. Koska kaupunki sijaitsee lähellä Georgian ja Armenian rajaa, on turistin helppoa lähteä myös muihin valtioihin. Vuokra-autolla voi näppärästi tehdä päiväretkiä myös näihin maihin ja nähdä kerralla enemmän.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.09:00 - 21:30
Juhlapyhä09:00 - 21:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Erzurum Lentoasema ERZ Ciftlik, Kars-Erzincan Yolu 25060 Erzurum 39.952498, 41.171608 +90-5433255050

Sixt-toimipiste Erzurum Lentoasema ERZ

Ciftlik, Kars-Erzincan Yolu
25060 Erzurum
 
Puhelinnro +90-5433255050

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service