Autonvuokraus
Gaziantep Oguzeli Lentoasema
Piilota
Turkki // Gaziantep // Gaziantep Oguzeli Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Gaziantep Oguzeli Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Gaziantep Oguzeli Int. Airport
  27000 Gaziantep TR +90-2162665105
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: GZT
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Hyvin varusteltuja vuokra-autoja Gaziantepin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamosta Gaziantepin lentoasemalta voit vuokrata käyttöösi tarpeesi mukaisen vuokra-auton, olitpa liikenteessä yksin tai vaikkapa perheen kanssa. Jos tilantarve ei ole päätä huimaava, näppärä hatchback-malli on nappivalinta. Taloudellinen sedan on puolestaan tilavampi vaihtoehto, mutta myös sillä mahtuu hyvin ahtaammillekin kaupunkikaduille. Vaikka emme voikaan taata tiettyä automallia tai -merkkiä allesi, voit valita mieluisan autoluokan varatessasi vuokra-autoa. Sixt Autovuokraamon palvelupiste on lentoasemalla keskeisellä paikalla. Parhaiten löydät perille opasteita seuraten. Tutustu autokalustoon ja kilpailukykyisiin hintoihin verkkosivullamme ja varaa vuokra-auto käyttöösi vaikka saman tien.

Palvelemme sinua asiakaslähtöisesti ja joustavasti

Lentokentältä on keskustaan 20 kilometrin matka. Kaupunkia ympäröivä kehätie on vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä, joten kentältä on mainiot liikenneyhteydet, lähtipä mihin suuntaan tahansa. Autonvuokraus Gaziantepin lentoasemalta (GZT) on asiakkaalle joustavaa, sillä nouto ja palautus onnistuvat myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Hyödyllisten lisäpalvelujen valinta kruunaa onnistuneen autonvuokrauksen Gaziantepin lentoasemalta. Voit nimetä itsellesi varakuljettajan ja vuokrata edullisesti aina auttavan GPS-navigaattorin. Entistäkin huolettomampi vuokrausaika on luvassa, kun valitset vakuutuksen lisäturvavaihtoehdoista vaikkapa kolari- ja rengasturvan käyttöösi. Sixt Autovuokraamon valikoimassa on perheen pienimpiä ajatellen erikokoisia vahvistettuja lasten turvaistuimia.

Kiertele vuokra-autolla seudun mielenkiintoisimmat kohteet

Turkin eteläosissa sijaitseva Gaziantep on noin 1,5 miljoonan asukkaan kaupunki. Paikallinen eläintarha löytyy ajamalla kehätietä kaupungin lounaiskolkkaan. Puistomaisella alueella on maailman eri kolkilta kotoisin olevien elävien eläinten lisäksi eläintieteellinen museo. Tähtitaivaan ihmeitä pääsee ihailemaan keskustan liepeillä olevassa planetaariossa. Myös viereinen kasvitieteellinen puutarha on vierailun arvoinen. Alueella on näyttävien istutusten ja koristeellisten rakennusten lisäksi lasten leikkikenttä. Kukkulan päällä oleva vanha linna on eräs kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä. Entisöidyssä linnassa on myös laaja historiallinen museo-osasto. Shoppailijoille on tarjolla elämyksellinen ostosmatka Coppersmith-basaariin. Siellä voi ostosten teon lisäksi seurata, kuinka paikalliset käsityötaiturit muotoilevat kuparista jos jonkinlaisia tarve- ja koriste-esineitä. Autonvuokraus Gaziantepin lentoasemalta ei mene hurjapäiltä hukkaan, sillä vuokra-autolla on kätevä hurauttaa Parkantepin huvipuistoon. Vauhdikkaiden härveleiden lisäksi puistossa on leppoisampia laitteita perheen pienimmille.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Gaziantep Oguzeli Lentoasema GZT Gaziantep Oguzeli Int. Airport 27000 Gaziantep 36.944941, 37.473439 +90-2162665105

Sixt-toimipiste Gaziantep Oguzeli Lentoasema GZT

Gaziantep Oguzeli Int. Airport
27000 Gaziantep
 
Puhelinnro +90-2162665105

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service