Auton vuokraus toimipisteestä Gaziantep Oguzeli Lentoasema

 

Ohjeet toimipisteeseen Gaziantep Oguzeli Lentoasema

Osoite

Gaziantep Oguzeli Int. Airport, 27000 Gaziantep, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Gaziantep Oguzeli Lentoasema

Hyvin varusteltuja vuokra-autoja Gaziantepin lentoasemalla

Hyvin varusteltuja vuokra-autoja Gaziantepin lentoasemalla

Sixt Autovuokraamosta Gaziantepin lentoasemalta voit vuokrata käyttöösi tarpeesi mukaisen vuokra-auton, olitpa liikenteessä yksin tai vaikkapa perheen kanssa. Jos tilantarve ei ole päätä huimaava, näppärä hatchback-malli on nappivalinta. Taloudellinen sedan on puolestaan tilavampi vaihtoehto, mutta myös sillä mahtuu hyvin ahtaammillekin kaupunkikaduille. Vaikka emme voikaan taata tiettyä automallia tai -merkkiä allesi, voit valita mieluisan autoluokan varatessasi vuokra-autoa. Sixt Autovuokraamon palvelupiste on lentoasemalla keskeisellä paikalla. Parhaiten löydät perille opasteita seuraten. Tutustu autokalustoon ja kilpailukykyisiin hintoihin verkkosivullamme ja varaa vuokra-auto käyttöösi vaikka saman tien.
Palvelemme sinua asiakaslähtöisesti ja joustavasti

Palvelemme sinua asiakaslähtöisesti ja joustavasti

Lentokentältä on keskustaan 20 kilometrin matka. Kaupunkia ympäröivä kehätie on vain kymmenen minuutin ajomatkan päässä, joten kentältä on mainiot liikenneyhteydet, lähtipä mihin suuntaan tahansa. Autonvuokraus Gaziantepin lentoasemalta (GZT) on asiakkaalle joustavaa, sillä nouto ja palautus onnistuvat myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. Hyödyllisten lisäpalvelujen valinta kruunaa onnistuneen autonvuokrauksen Gaziantepin lentoasemalta. Voit nimetä itsellesi varakuljettajan ja vuokrata edullisesti aina auttavan GPS-navigaattorin. Entistäkin huolettomampi vuokrausaika on luvassa, kun valitset vakuutuksen lisäturvavaihtoehdoista vaikkapa kolari- ja rengasturvan käyttöösi. Sixt Autovuokraamon valikoimassa on perheen pienimpiä ajatellen erikokoisia vahvistettuja lasten turvaistuimia.
Kiertele vuokra-autolla seudun mielenkiintoisimmat kohteet

Kiertele vuokra-autolla seudun mielenkiintoisimmat kohteet

Turkin eteläosissa sijaitseva Gaziantep on noin 1,5 miljoonan asukkaan kaupunki. Paikallinen eläintarha löytyy ajamalla kehätietä kaupungin lounaiskolkkaan. Puistomaisella alueella on maailman eri kolkilta kotoisin olevien elävien eläinten lisäksi eläintieteellinen museo. Tähtitaivaan ihmeitä pääsee ihailemaan keskustan liepeillä olevassa planetaariossa. Myös viereinen kasvitieteellinen puutarha on vierailun arvoinen. Alueella on näyttävien istutusten ja koristeellisten rakennusten lisäksi lasten leikkikenttä. Kukkulan päällä oleva vanha linna on eräs kaupungin merkittävimmistä nähtävyyksistä. Entisöidyssä linnassa on myös laaja historiallinen museo-osasto. Shoppailijoille on tarjolla elämyksellinen ostosmatka Coppersmith-basaariin. Siellä voi ostosten teon lisäksi seurata, kuinka paikalliset käsityötaiturit muotoilevat kuparista jos jonkinlaisia tarve- ja koriste-esineitä. Autonvuokraus Gaziantepin lentoasemalta ei mene hurjapäiltä hukkaan, sillä vuokra-autolla on kätevä hurauttaa Parkantepin huvipuistoon. Vauhdikkaiden härveleiden lisäksi puistossa on leppoisampia laitteita perheen pienimmille.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Gaziantep Oguzeli Lentoasema

Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Gaziantep Oguzeli Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Gaziantep Oguzeli Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Gaziantep Oguzeli Lentoasema?
Varaa pitkäaikaisvuokra helposti toimipisteestä Gaziantep Oguzeli Lentoasema syöttämällä matkan päivämäärät ja nouto- sekä palautustoimipiste.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

5,0
Perustuu 52 arvosteluun
Palvelu vuokrauksen aikana ja sen jälkeen
(5,0)
SIXT-toimipisteessä
(5,0)
Ajoneuvon luovutus
(5,0)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Gaziantep Oguzeli Lentoasema

Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Gaziantep Oguzeli Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Gaziantep Oguzeli Lentoasema

    Näytä lisää