Autonvuokraus
Kayseri
Piilota
Turkki // Kayseri
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Kayseri

Sixt Autovuokraamoista Kayserissa voit hankkia vuokra-auton käyttöösi vaikka heti kaupunkiin saavuttuasi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden autonvuokraukseen Kayserissa paikan päällä toimipisteessämme vierailemalla tai, mikäli mieluummin asioit muulla tavalla, voit myös soittaa meille tai hoitaa auton varauksen täysin etänä helppokäyttöisellä mobiilisovelluksellamme tai kätevän internet-sivuillamme toimivan varauspalvelun kautta. Tarjolla oleva vuokra-autokalustomme voi vaihdella hieman eri autovuokraamoissamme, mutta vähintään saat meiltä käyttöösi aina käytännöllisiä ja taloudellisia henkilöautoja sekä farmareita, joilla matka taittuu luotettavasti.

 
 • Kayseri Lentoasema

  Sixt Autonvuokraus
  Boztepe Mah
  38010 Kayseri

  ma. - su.07:00 - 23:30
  Juhlapyhä07:00 - 23:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

 • Kayseri Lentoasema Domestic

  Sixt Autonvuokraus
  Arrival Hall
  38010 Kayseri

  ma. - su.07:00 - 23:30
  Juhlapyhä07:00 - 23:30

  Saatavilla olevat autoluokat: Henkilöautot & Farmarit, Maasturit

Sixt autonvuokraus Kayserissa kannattaa

Vuokratessasi auton käyttöösi meiltä, voit samalla varautua erilaisiin tilanteisiin matkasi varrella hankkimalla käyttöösi joitain monipuolisista lisäpalveluistamme tai lisävakuuksistamme. Jos saavut paikalle talvella, suosittelemme ehdottomasti talvirenkaiden hankkimista lisävarusteiksi. Lasten kanssa matkustavalle taas ehdoton lisähankinta on vahvistettu lastenistuin, joita tarjoamme eri-ikäisille lapsille. Lisäksi voit halutessasi varmistaa mahdollisuuden lisäkuljettajaan, hankkia vuokra-autoosi diesel-moottorin tai vaikkapa maastoon suunnatessasi hyödyllisen navigaattorin. Olethan myös kiinnittänyt huomiota siihen, että emme takaa vuokra-autoista tiettyä merkkiä tai mallia, vaan aina itse valitsemasi ja varaamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon.

Kierrä nähtävyydet vuokra-autolla Kayserin upeissa maisemissa

Turkki on suosittu matkailukohde. Myös hieman vähemmän tunnettu Kayseri, joka on myös samannimisen maakunnan pääkaupunki, on vierailemisen arvoinen kohde, vaikka kaupunki tunnetaankin erityisesti teollisuuskaupunkina. Usein kaupunkiin saavutaan matkalla upeaan, muinaiseen Kappadokian kuningaskuntaan, minne kaupungista pääseekin vuokra-autolla ajamaan todella helposti ja nopeasti. Itse kaupunkikin on kuitenkin mielenkiintoinen kohde, jonka historia ulottuu yli 5000 vuoden taakse. Kaupunki on muun muassa ollut tärkeä assyrialaisten ja heettiläisten välinen kauppapaikka ja sillä on myös mielenkiintoinen historia osana Rooman valtakuntaa. Vuokra-auto kannattaa ehdottomasti hankkia käyttöön autovuokraamoistamme Kayserissa, sillä sen avulla pääsee helposti vierailemaan esimerkiksi Keski-Anatolian korkeimmalla vuorella Erciyesilla, jonne voi myös kiivetä. Kaupungin liepeillä sijaitseva vuori on myös suosittu talviurheilukeskus, jonne suuntaamista kannattaakin ehdottomasti harkita. Kaupungissa ajamalla pääsee helposti myös käymään vaikkapa Sirin vesipuistossa tai City & Mimar Sinan -museossa.

 
 

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service