Auton vuokraus alueella Kayseri

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Palvelumme toimipaikassa Kayseri

Sixt autonvuokraus Kayserissa kannattaa

Sixt autonvuokraus Kayserissa kannattaa

Sixt Autovuokraamoista Kayserissa voit hankkia vuokra-auton käyttöösi vaikka heti kaupunkiin saavuttuasi. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden autonvuokraukseen Kayserissa paikan päällä toimipisteessämme vierailemalla tai, mikäli mieluummin asioit muulla tavalla, voit myös soittaa meille tai hoitaa auton varauksen täysin etänä helppokäyttöisellä mobiilisovelluksellamme tai kätevän internet-sivuillamme toimivan varauspalvelun kautta. Tarjolla oleva vuokra-autokalustomme voi vaihdella hieman eri autovuokraamoissamme, mutta vähintään saat meiltä käyttöösi aina käytännöllisiä ja taloudellisia henkilöautoja sekä farmareita, joilla matka taittuu luotettavasti. Vuokratessasi auton käyttöösi meiltä, voit samalla varautua erilaisiin tilanteisiin matkasi varrella hankkimalla käyttöösi joitain monipuolisista lisäpalveluistamme tai lisävakuuksistamme. Jos saavut paikalle talvella, suosittelemme ehdottomasti talvirenkaiden hankkimista lisävarusteiksi. Lasten kanssa matkustavalle taas ehdoton lisähankinta on vahvistettu lastenistuin, joita tarjoamme eri-ikäisille lapsille. Lisäksi voit halutessasi varmistaa mahdollisuuden lisäkuljettajaan, hankkia vuokra-autoosi diesel-moottorin tai vaikkapa maastoon suunnatessasi hyödyllisen navigaattorin. Olethan myös kiinnittänyt huomiota siihen, että emme takaa vuokra-autoista tiettyä merkkiä tai mallia, vaan aina itse valitsemasi ja varaamasi autokategorian mukaisen ajoneuvon.
Kierrä nähtävyydet vuokra-autolla Kayserin upeissa maisemissa

Kierrä nähtävyydet vuokra-autolla Kayserin upeissa maisemissa

Turkki on suosittu matkailukohde. Myös hieman vähemmän tunnettu Kayseri, joka on myös samannimisen maakunnan pääkaupunki, on vierailemisen arvoinen kohde, vaikka kaupunki tunnetaankin erityisesti teollisuuskaupunkina. Usein kaupunkiin saavutaan matkalla upeaan, muinaiseen Kappadokian kuningaskuntaan, minne kaupungista pääseekin vuokra-autolla ajamaan todella helposti ja nopeasti. Itse kaupunkikin on kuitenkin mielenkiintoinen kohde, jonka historia ulottuu yli 5000 vuoden taakse. Kaupunki on muun muassa ollut tärkeä assyrialaisten ja heettiläisten välinen kauppapaikka ja sillä on myös mielenkiintoinen historia osana Rooman valtakuntaa. Vuokra-auto kannattaa ehdottomasti hankkia käyttöön autovuokraamoistamme Kayserissa, sillä sen avulla pääsee helposti vierailemaan esimerkiksi Keski-Anatolian korkeimmalla vuorella Erciyesilla, jonne voi myös kiivetä. Kaupungin liepeillä sijaitseva vuori on myös suosittu talviurheilukeskus, jonne suuntaamista kannattaakin ehdottomasti harkita. Kaupungissa ajamalla pääsee helposti myös käymään vaikkapa Sirin vesipuistossa tai City & Mimar Sinan -museossa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa alueella Kayseri
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi kohteesta Kayseri.
Voinko valita toisen palautustoimipisteen kohteessa Kayseri?
Voit vuokrata auton yhdensuuntaista matkaa varten toimipisteestä toiseen kohteesta Kayseri. Yhdensuuntaisesta vuokraukesta voidaan periä lisämaksu.
Mitä tarvitsen vuokratakseni auton kohteessa Kayseri?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 253 arvosteluun
SIXT-toimipisteessä
(4,9)
Ajoneuvon palautus
(4,7)
Ajoneuvon luovutus
(4,6)
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista alueella Kayseri
Voinko varata pitkäaikaisvuokran kohteessa Kayseri?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä kohteessa Kayseri?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our stations in Kayseri

Näytä lisää