Autonvuokraus
Bodrum Lentoasema
Piilota
Turkki // Mugla // Bodrum Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Bodrum Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Domestic Terminal
  48000 Mugla TR +90-2162665103
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: BJV
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00
 
 

Sixt autonvuokraus Bodrumin lentoasemalla

Sixtin luotettava Autovuokraamo Bodrumin lentoasemalla palvelee asiakkaitaan joustavin aukioloajoin hyvällä paikalla kotimaisten lentojen terminaalissa. Toimipisteestämme voit vuokrata käyttöösi kattavasti vakuutetun vuokra-ajoneuvon ja hankkia myös matkasi sujuvoittamisen varmistamiseksi käyttöösi erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla voit varautua yllättäviinkin tilanteisiin. Meiltä autonvuokraus Bodrumin lentoasemalta sujuu myös joustavasti, sillä se on mahdollista lukuisia eri palvelukanavia pitkin, esimerkiksi verkossa, mobiilissa, puhelimitse tai tietysti myös toimipisteessämme vierailemalla. Huomaathan kuitenkin, että takaamme varauksen tekijän käyttöön aina valitun autoluokan, emme välttämättä autosta tiettyä mallia. Toimipisteessämme tarjolla oleva monipuolinen vuokra-autovalikoima sisältää kattavan malliston erilaisia taloudellisia henkilöautoja sekä farmareita.

Vuokra-auto Bodrumin lentoasemalta

Milas-Bodrumin lentoasema (BJV) sijaitsee loistavalla paikalla monien suosittujen kaupunkien läheisyydessä. Kun hoidat autonvuokrauksen Bodrumin lentoasemalta voitkin ottaa suunnaksesi esimerkiksi Bodrumin, joka sijaitsee noin 36 kilometrin päässä lentoasemasta, Milasin, jonne matkaa on noin 16 kilometriä tai vaikkapa Muglan, jonne noin 75 kilometrin matka taittuu vuokra-autolla noin tunnissa suoraa tietä pitkin. Mikäli olet varannut ajoneuvosi jo etukäteen, voit noutaa sen toimipisteestämme ympäri vuorokauden. Meillä myös ajoneuvon palautus on mahdollista aina myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Lentoaseman lähialueilta löydät kuitenkin myös lukuisia muita toimipisteitämme. Olethan myös tietoinen, että toimipisteemme tarjoavat käyttöösi lukuisia lisäpalveluita ja -vakuuksia, kuten esimerkiksi lapsien kanssa matkustaville välttämättömiä turvakaukaloita ja lastenistuimia. Lisäksi voit hankkia meiltä käyttöösi esimerkiksi navigaattorin, joka voikin osoittautua hyödylliseksi mikäli suuntaat matkallasi syrjäisemmille seuduille.

Matkalla vuokra-autolla

Kun saavut Turkkiin Bodrumin lentoasemalle, kannattaa sinun ehdottomasti hankkia käyttöösi vuokra-auto, sillä sen avulla voit suunnata moniin lentoaseman läheisyydessä sijaitseviin mielenkiintoisiin kaupunkeihin. Helposti tavoitettavissa ajamalla ovat esimerkiki Bodrum ja Milas, mutta myös vähemmän tunnettu Mugla, joka on samannimisen maakunnan pääkaupunki ja yliopistokaupunki sijaitsee helpon ajomatkan päässä lentoasemasta. Tässä rauhallisessa kaupungissa vuokra-autolla pääsee tutustumaan muun muassa kauniiseen ottomaanien arkkitehtuuriin ja lukuisiin tee-puutarhoihin. Yhtä hyvin voit myös ottaa kaupungista vuokra-autolla suunnaksesi antiikkisen Ephesuksen kaupungin tai vierailla ihastuttavilla Palmukkalen kuumilla lähteillä. Lisäksi varsin lähellä kaupunkia sijaitsee myös lomakohteena suosittu Marmaris, minne matka taittuu helposti ajamalla.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 23:00
Juhlapyhä07:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Bodrum Lentoasema BJV Domestic Terminal 48000 Mugla 37.250556, 27.664167 +90-2162665103

Sixt-toimipiste Bodrum Lentoasema BJV

Domestic Terminal
48000 Mugla
 
Puhelinnro +90-2162665103

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service