Auton vuokraus toimipisteestä Bodrum Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Bodrum Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Bodrum Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Bodrum Lentoasema

Osoite

Domestic Terminal, 48000 Mugla, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
07:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
07:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Bodrum Lentoasema

Sixt autonvuokraus Bodrumin lentoasemalla

Sixt autonvuokraus Bodrumin lentoasemalla

Sixtin luotettava Autovuokraamo Bodrumin lentoasemalla palvelee asiakkaitaan joustavin aukioloajoin hyvällä paikalla kotimaisten lentojen terminaalissa. Toimipisteestämme voit vuokrata käyttöösi kattavasti vakuutetun vuokra-ajoneuvon ja hankkia myös matkasi sujuvoittamisen varmistamiseksi käyttöösi erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla voit varautua yllättäviinkin tilanteisiin. Meiltä autonvuokraus Bodrumin lentoasemalta sujuu myös joustavasti, sillä se on mahdollista lukuisia eri palvelukanavia pitkin, esimerkiksi verkossa, mobiilissa, puhelimitse tai tietysti myös toimipisteessämme vierailemalla. Huomaathan kuitenkin, että takaamme varauksen tekijän käyttöön aina valitun autoluokan, emme välttämättä autosta tiettyä mallia. Toimipisteessämme tarjolla oleva monipuolinen vuokra-autovalikoima sisältää kattavan malliston erilaisia taloudellisia henkilöautoja sekä farmareita.
Vuokra-auto Bodrumin lentoasemalta

Vuokra-auto Bodrumin lentoasemalta

Milas-Bodrumin lentoasema (BJV) sijaitsee loistavalla paikalla monien suosittujen kaupunkien läheisyydessä. Kun hoidat autonvuokrauksen Bodrumin lentoasemalta voitkin ottaa suunnaksesi esimerkiksi Bodrumin, joka sijaitsee noin 36 kilometrin päässä lentoasemasta, Milasin, jonne matkaa on noin 16 kilometriä tai vaikkapa Muglan, jonne noin 75 kilometrin matka taittuu vuokra-autolla noin tunnissa suoraa tietä pitkin. Mikäli olet varannut ajoneuvosi jo etukäteen, voit noutaa sen toimipisteestämme ympäri vuorokauden. Meillä myös ajoneuvon palautus on mahdollista aina myös aukioloaikojemme ulkopuolella. Lentoaseman lähialueilta löydät kuitenkin myös lukuisia muita toimipisteitämme. Olethan myös tietoinen, että toimipisteemme tarjoavat käyttöösi lukuisia lisäpalveluita ja -vakuuksia, kuten esimerkiksi lapsien kanssa matkustaville välttämättömiä turvakaukaloita ja lastenistuimia. Lisäksi voit hankkia meiltä käyttöösi esimerkiksi navigaattorin, joka voikin osoittautua hyödylliseksi mikäli suuntaat matkallasi syrjäisemmille seuduille.
Matkalla vuokra-autolla

Matkalla vuokra-autolla

Kun saavut Turkkiin Bodrumin lentoasemalle, kannattaa sinun ehdottomasti hankkia käyttöösi vuokra-auto, sillä sen avulla voit suunnata moniin lentoaseman läheisyydessä sijaitseviin mielenkiintoisiin kaupunkeihin. Helposti tavoitettavissa ajamalla ovat esimerkiki Bodrum ja Milas, mutta myös vähemmän tunnettu Mugla, joka on samannimisen maakunnan pääkaupunki ja yliopistokaupunki sijaitsee helpon ajomatkan päässä lentoasemasta. Tässä rauhallisessa kaupungissa vuokra-autolla pääsee tutustumaan muun muassa kauniiseen ottomaanien arkkitehtuuriin ja lukuisiin tee-puutarhoihin. Yhtä hyvin voit myös ottaa kaupungista vuokra-autolla suunnaksesi antiikkisen Ephesuksen kaupungin tai vierailla ihastuttavilla Palmukkalen kuumilla lähteillä. Lisäksi varsin lähellä kaupunkia sijaitsee myös lomakohteena suosittu Marmaris, minne matka taittuu helposti ajamalla.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Bodrum Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Bodrum Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Bodrum Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Bodrum Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Bodrum Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,4
Perustuu 121 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
SIXT-toimipisteessä
(4,7)
Matka Sixtille
(4,6)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Bodrum Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Bodrum Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Bodrum Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Bodrum Lentoasema

    Näytä lisää