Autonvuokraus
Dalaman Lentoasema Domestic
Piilota
Turkki // Mugla // Dalaman Lentoasema Domestic
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dalaman Lentoasema Domestic: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Domestic Terminal
  48000 Mugla TR +90-5333376930
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
Aukioloajat
ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Dalaman lentoasemalla

Sixt tarjoaa laadukasta autonvuokrausta Dalaman lentoasemalla. Valikoimastamme löytyvät vuokra-autot pitävät sisällään runsaasti erilaisia vaihtoehtoja maailman parhailta autonvalmistajilta. Etsitpä sitten turvallista farmariautoa, perinteistä sedan-autoa tai nopeaa urheiluautoa, meiltä löydät juuri sinulle sopivan menopelin matkallesi. Lisäpalvelumme pitävät sisällään muun muassa gps-laitteita, lastenistuimia ja halutessasi voit ostaa vuokra-autoon myös vapaat ajokilometrit. Pyrimme auttamaan sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, joten älä epäröi ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä. Otathan huomioon, että emme valitettavasti voi luvata sinulle tiettyä mallia autosta, vaan ainoastaan autoluokan. Tutustu palveluumme ja varaa sinulle sopivin auto palvelustamme.

Lisätietoa Dalaman lentokentästä

Sixt on tehnyt autonvuokrauksen Dalaman lentoasemalla (DLM) mahdollisimman helpoksi. Vuokra-auto mahdollistaa sen, että pääset tutustumaan maan upeisiin rannikkokohteisiin nopeasti ja vaivattomasti. Tutustu paikallisiin ihmisiin, maistele perinteisiä herkkuja ja anna meren aaltojen tuntua kehossasi. Autonvuokraus Dalaman lentoasemalla tarjoaa loistavat puitteet tulevalle matkallesi. Maan lounaisosassa sijaitsevalta Dalaman lentokentältä on matkaa läheiseen Muglan kaupunkiin ainoastaan 83 kilometriä, joten pääset nauttimaan kaupungin ostosmahdollisuuksista alle 1,5 tunnissa. Voit noutaa ja palauttaa sinulle sopivan vuokra-auton tässä toimipisteessä milloin sinulle ikinä sopiikin, myös aukioloaikojen ulkopuolella. Koska alue on hyvin vuoristoista, automatkoihin on hyvä varata tavallista enemmän aikaa - mutta mihinpä lomalla olisikaan kiire. Nauti vapaudesta ja lähde seikkailulle lähiseudun kauniille rannikkoteille.

Lisätietoa Muglan kaupungista

Koko Turkki on kuin suunniteltu matkailua varten, sillä täältä löydät upeita hiekkarantoja, historiallisia nähtävyyksiä ja hurmaavan kauniita pikkukyliä. Suosittelemme tutustumaan alueen nähtävyyksiin ajan kanssa ilman kiirettä. Päädyttyäsi Muglan kaupunkiin, sinun kannattaa tutustua kaupungin suureen moskeijaan, vanhan kaupungin näyttäviin rakennuksiin, pitkiin hiekkarantoihin ja 1200-luvulta saakka toiminnassa olleeseen Vakiflar Hamam -kylpylään. Kaiken kaikkiaan tämä keskiaikainen kaupunki tarjoaa matkailijalle aimo annoksen seikkailua upeissa historiallisissa puitteissa. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa vuokra-autoihin liittyvissä kysymyksissä. Tutustu valikoimaamme ja varaa sinulle sopivin vuokra-auto Dalaman lentoasemalta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.00:00 - 24:00
Juhlapyhä00:00 - 24:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dalaman Lentoasema Domestic DLMT02 Domestic Terminal 48000 Mugla 36.714722, 28.792778 +90-5333376930

Sixt-toimipiste Dalaman Lentoasema Domestic DLMT02

Domestic Terminal
48000 Mugla
 
Puhelinnro +90-5333376930

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä