Autonvuokraus
Dalaman Lentoasema
Piilota
Turkki // Mugla // Dalaman Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Dalaman Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Ege Mh HL Bas Mudurlugu No. 23
  48780 Mugla TR +90-8502222000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: DLM
Aukioloajat
ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Dalaman lentoasemalla

Sixt tarjoaa laadukasta autonvuokrausta Dalaman lentoasemalla. Valikoimastamme löytyvät vuokra-autot pitävät sisällään runsaasti erilaisia vaihtoehtoja maailman parhailta autonvalmistajilta. Etsitpä sitten turvallista farmariautoa, perinteistä sedan-autoa tai nopeaa urheiluautoa, meiltä löydät juuri sinulle sopivan menopelin matkallesi. Lisäpalvelumme pitävät sisällään muun muassa gps-laitteita, lastenistuimia ja halutessasi voit ostaa vuokra-autoon myös vapaat ajokilometrit. Pyrimme auttamaan sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, joten älä epäröi ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä. Otathan huomioon, että emme valitettavasti voi luvata sinulle tiettyä mallia autosta, vaan ainoastaan autoluokan. Tutustu palveluumme ja varaa sinulle sopivin auto palvelustamme.

Lisätietoa Dalaman lentokentästä

Sixt on tehnyt autonvuokrauksen Dalaman lentoasemalla (DLM) mahdollisimman helpoksi. Vuokra-auto mahdollistaa sen, että pääset tutustumaan maan upeisiin rannikkokohteisiin nopeasti ja vaivattomasti. Tutustu paikallisiin ihmisiin, maistele perinteisiä herkkuja ja anna meren aaltojen tuntua kehossasi. Autonvuokraus Dalaman lentoasemalla tarjoaa loistavat puitteet tulevalle matkallesi. Maan lounaisosassa sijaitsevalta Dalaman lentokentältä on matkaa läheiseen Muglan kaupunkiin ainoastaan 83 kilometriä, joten pääset nauttimaan kaupungin ostosmahdollisuuksista alle 1,5 tunnissa. Voit noutaa ja palauttaa sinulle sopivan vuokra-auton tässä toimipisteessä milloin sinulle ikinä sopiikin, myös aukioloaikojen ulkopuolella. Koska alue on hyvin vuoristoista, automatkoihin on hyvä varata tavallista enemmän aikaa - mutta mihinpä lomalla olisikaan kiire. Nauti vapaudesta ja lähde seikkailulle lähiseudun kauniille rannikkoteille.

Lisätietoa Muglan kaupungista

Koko Turkki on kuin suunniteltu matkailua varten, sillä täältä löydät upeita hiekkarantoja, historiallisia nähtävyyksiä ja hurmaavan kauniita pikkukyliä. Suosittelemme tutustumaan alueen nähtävyyksiin ajan kanssa ilman kiirettä. Päädyttyäsi Muglan kaupunkiin, sinun kannattaa tutustua kaupungin suureen moskeijaan, vanhan kaupungin näyttäviin rakennuksiin, pitkiin hiekkarantoihin ja 1200-luvulta saakka toiminnassa olleeseen Vakiflar Hamam -kylpylään. Kaiken kaikkiaan tämä keskiaikainen kaupunki tarjoaa matkailijalle aimo annoksen seikkailua upeissa historiallisissa puitteissa. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa vuokra-autoihin liittyvissä kysymyksissä. Tutustu valikoimaamme ja varaa sinulle sopivin vuokra-auto Dalaman lentoasemalta!

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.08:00 - 23:00
Juhlapyhä08:00 - 23:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Dalaman Lentoasema DLM Ege Mh HL Bas Mudurlugu No. 23 48780 Mugla 36.718130, 28.791128 +90-8502222000

Sixt-toimipiste Dalaman Lentoasema DLM

Ege Mh HL Bas Mudurlugu No. 23
48780 Mugla
 
Puhelinnro +90-8502222000

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service