Auton vuokraus toimipisteestä Dalaman Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Dalaman Lentoasema

* Hinnat on laskettu 04.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Dalaman Lentoasema alkaen 11.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Dalaman Lentoasema

Osoite

Ege Mh HL Bas Mudurlugu No. 23 Z030 Nolu Mahal, 48780 Mugla, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
08:00 - 23:00
Yleiset vapaapäivät
08:00 - 23:00

Palvelumme toimipisteessä Dalaman Lentoasema

Sixt Autovuokraamo Dalaman lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Dalaman lentoasemalla

Sixt tarjoaa laadukasta autonvuokrausta Dalaman lentoasemalla. Valikoimastamme löytyvät vuokra-autot pitävät sisällään runsaasti erilaisia vaihtoehtoja maailman parhailta autonvalmistajilta. Etsitpä sitten turvallista farmariautoa, perinteistä sedan-autoa tai nopeaa urheiluautoa, meiltä löydät juuri sinulle sopivan menopelin matkallesi. Lisäpalvelumme pitävät sisällään muun muassa gps-laitteita, lastenistuimia ja halutessasi voit ostaa vuokra-autoon myös vapaat ajokilometrit. Pyrimme auttamaan sinua kaikissa mahdollisissa kysymyksissä, joten älä epäröi ottaa asiakaspalveluumme yhteyttä. Otathan huomioon, että emme valitettavasti voi luvata sinulle tiettyä mallia autosta, vaan ainoastaan autoluokan. Tutustu palveluumme ja varaa sinulle sopivin auto palvelustamme.
Lisätietoa Dalaman lentokentästä

Lisätietoa Dalaman lentokentästä

Sixt on tehnyt autonvuokrauksen Dalaman lentoasemalla (DLM) mahdollisimman helpoksi. Vuokra-auto mahdollistaa sen, että pääset tutustumaan maan upeisiin rannikkokohteisiin nopeasti ja vaivattomasti. Tutustu paikallisiin ihmisiin, maistele perinteisiä herkkuja ja anna meren aaltojen tuntua kehossasi. Autonvuokraus Dalaman lentoasemalla tarjoaa loistavat puitteet tulevalle matkallesi. Maan lounaisosassa sijaitsevalta Dalaman lentokentältä on matkaa läheiseen Muglan kaupunkiin ainoastaan 83 kilometriä, joten pääset nauttimaan kaupungin ostosmahdollisuuksista alle 1,5 tunnissa. Voit noutaa ja palauttaa sinulle sopivan vuokra-auton tässä toimipisteessä milloin sinulle ikinä sopiikin, myös aukioloaikojen ulkopuolella. Koska alue on hyvin vuoristoista, automatkoihin on hyvä varata tavallista enemmän aikaa - mutta mihinpä lomalla olisikaan kiire. Nauti vapaudesta ja lähde seikkailulle lähiseudun kauniille rannikkoteille.
Lisätietoa Muglan kaupungista

Lisätietoa Muglan kaupungista

Koko Turkki on kuin suunniteltu matkailua varten, sillä täältä löydät upeita hiekkarantoja, historiallisia nähtävyyksiä ja hurmaavan kauniita pikkukyliä. Suosittelemme tutustumaan alueen nähtävyyksiin ajan kanssa ilman kiirettä. Päädyttyäsi Muglan kaupunkiin, sinun kannattaa tutustua kaupungin suureen moskeijaan, vanhan kaupungin näyttäviin rakennuksiin, pitkiin hiekkarantoihin ja 1200-luvulta saakka toiminnassa olleeseen Vakiflar Hamam -kylpylään. Kaiken kaikkiaan tämä keskiaikainen kaupunki tarjoaa matkailijalle aimo annoksen seikkailua upeissa historiallisissa puitteissa. Jos sinulla on kysyttävää autonvuokraukseen liittyen, asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa vuokra-autoihin liittyvissä kysymyksissä. Tutustu valikoimaamme ja varaa sinulle sopivin vuokra-auto Dalaman lentoasemalta!
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Dalaman Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Dalaman Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Dalaman Lentoasema sinun on oltava vähintään 21-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Dalaman Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Dalaman Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,5
Perustuu 153 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(4,7)
Ajoneuvon palautus
(4,6)
SIXT-toimipisteessä
(4,5)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Dalaman Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Dalaman Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Dalaman Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Dalaman Lentoasema

    Näytä lisää