Autonvuokraus
Samsun
Piilota
Turkki // Samsun
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus kohteessa Samsun

Sixtin Autovuokraamosta Samsunista saat käyttöösi hyvin varustellun vuokra-auton täydentävillä lisäpalveluilla höystettynä. Laajasta autovalikoimasta löytyy vaihtoehtoja kätevistä kaupunkiautoista ja perheluokan henkilöautoista aina tilaviin maastureihin ja minibusseihin asti. Jotta autonvuokrauksesi olisi mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta, tarjoamme monia hyödyllisiä lisäpalveluja. Tutustu näihin ja edullisiin hintoihimme verkkosivullamme.

  • Kaupungista ei löytynyt toimipisteitä

Laadukkaasti palvelevaa Sixtin autonvuokrausta Samsunissa

Olitpa työ- tai lomamatkalla, palvelujen ja autovalikoiman monipuolisuus auttavat sinua valitsemaan oikean kokonaisuuden itsellesi. Autovuokraamomme Samsunissa tarjoaa erikokoisia autoja asiakaslähtöisesti. Vähän tilaa tarvitseville näppärä hatchback-malli on yksi parhaimpia valintoja. Jos matkustajia riittää myös takapenkille, on helppo suositella suurempaa sedan- tai farmarimallia. Tilava minibussi on paras valinta seurueen koon kasvaessa, sillä sen sisään mahtuu jopa yhdeksän henkilöä. Voit valita itsellesi autokategorian, mutta emme voi taata tiettyä automallia tai -merkkiä. Ota hyöty irti myös tarjolla olevista lisäpalveluista. Vuokra-autoon Samsunissa voi nimetä lisäkuljettajan ja vuokrata edullisesti GPS-navigaattorin, vauvan turvakaukalon sekä erikokoisia lasten istuinkorokkeita ja turvaistuimia. Jotta autonvuokraus Samsunissa olisi mahdollisimman huoletonta, vakuutukseen saa lisäturvaksi muun muassa rengas-, lasi-, kolari- ja varkausturvan.

Tutustu vuokra-autolla Samsuniin ja Mustanmeren rannikkoseutuun

Reilun puolen miljoonan asukkaan Samsun sijaitsee Pohjois-Turkissa Mustanmeren etelärannalla. Mert-joen halkaisema kaupunki on kahden suuremman joen delta-alueiden välissä, joten seudun maaperä on hyvin viljavaa. Kaupungin vanhin säilynyt rakennus on 1200-luvulla rakennettu Pazarin moskeija. Keskustan alueella on myös useita mielenkiintoisia museoita. Vuokra-autolla kannattaa ajella kaupungin rantatietä, sillä sen varrella on lukuisia käymisen arvoisia paikkoja. Satama-alueen vierestä löytyy Lunaparkin huvipuisto, jossa päivä kuluu nopeasti kaiken ikäisillä. Matkan jatkuessa rantatietä pitkin vastaan tulee kaupungin eläintarha, jossa asustavat niin karhut, leijonat kuin kamelitkin. Monilla rannan puistoalueilla voi tehdä mukavan päiväkävelyn merellisissä maisemissa. Vuokra-autolla on helppo jatkaa matkaa joen toiselle puolelle, jossa voi perehtyä muun muassa kaupungin ostoskeskustarjontaan. Jotta tutustuminen Turkkiin olisi täydellistä, kannattaa ajella vuokra-autolla mutka myös maaseudulla ihastelemassa lähiympäristöä.

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service