Autonvuokraus
Samsun-Carsamba Lentoasema
Piilota
Turkki // Samsun // Samsun-Carsamba Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Samsun-Carsamba Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Samsun-Carsamba Havaliman
  55000 Samsun TR +90-5335444423
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: SZF
Aukioloajat
ma. - su.07:30 - 23:30
 
 

Valitse itsellesi sopiva vuokra-auto Samsun Carsamban lentoasemalta

Sixt Autovuokraamo Samsun Carsamban lentoasemalla esittelee sinulle laadukkaan autokaluston ja monipuolisen lisäpalveluvalikoiman. Näistä voit koota itsellesi parhaiten sopivan paketin, olitpa sitten työmatkalla tai lomailumielessä liikkeellä. Taloudelliset sedanit sopivat niin yksin matkustaville kuin pariskunnillekin mainiosti. Tilava farmari on perheellisille tai muuten tilaa tarvitseville oiva valinta. Vaikka emme voikaan taata tiettyä automerkkiä tai -mallia käyttöösi, voit valita mieluisan autoluokan varauksen yhteydessä. Sixt Autovuokraamon palvelupiste löytyy lentoasemalta keskeiseltä paikalta. Parhaiten löydät perille opasteita seuraten.

Palvelevaa autonvuokrausta Samsun Carsamban lentoasemalta (SZF)

Lentokenttä sijaitsee merenrantamaisemissa 25 kilometriä kaupungista itään. Kenttä sijaitsee Samsunin ja Carsamban puolivälissä ja kumpaankin kaupunkiin ajaa vuokra-autolla alle 20 minuutissa. Sixt palvelee sinua lentoaseman toimipisteessä viikon jokaisena päivänä, joten saat vuokra-auton käyttöösi, tulitpa kentälle sitten arkena tai pyhänä. Voit valita monipuolisista lisäpalveluista itsellesi hyödyllisimmät. Vakuutukseen saa lisäturvaksi muun muassa lasi-, rengas- ja kolariturvan. Autonvuokraus Samsun Carsamban lentoasemalta onnistuu vaivattomasti myös lasten kanssa, sillä valikoimassa ovat vauvan turvakaukalo, istuinkorokkeet ja erikokoiset lasten turvaistuimet. Opastava GPS-navigaattori ohjaa perille väsymättä ja halutessasi voit nimetä itsellesi varakuljettajan.

Vuokra-autoillen kierrät parhaat paikat omaan tahtiin

Reilun puolen miljoonan asukkaan Samsun on samannimisen maakunnan pääkaupunki Turkin pohjoisosassa Mustanmeren rannikolla. Jos alueen historia kiinnostaa, ajoreitti kannattaa suunnitella historiallisessa rakennuksessa sijaitsevan kaupunginmuseon kautta. Toinen aiheeseen liittyvä käyntikohde on arkeologinen ja etnografinen museo. Eläinten ystävien vuokra-auton keulan oikea suunta on ranta, sillä sen tuntumassa on paikallinen eläintarha. Nähtävää riittää tiikereistä, kameleista ja karhuista lähtien. Huikeita näköaloja kaupunkiin ja merelle on tarjolla Amisos-kukkulalta, joka on muutaman kilometrin ajomatkan päässä ydinkeskustasta. Huipulle pääsee leppoisasti gondolin kyydissä tai vähän reilummin sykettä nostattavasti patikoimalla. Autonvuokraus Samsun Carsamban lentoasemalta maksaa itsensä takaisin jo pelkkien maisemien vuoksi, sillä upeita Mustanmeren maisemia voi ihailla, lähtipä ajelulle idän tai lännen suuntaan. Shoppailijalle voi vinkata ajelua kaupunkia halkovan Mert-joen itäpuolelle, sillä siellä on jättimäinen Piazza-ostoskeskus.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:30 - 23:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Samsun-Carsamba Lentoasema SZF Samsun-Carsamba Havaliman 55000 Samsun 41.257519, 36.555009 +90-5335444423

Sixt-toimipiste Samsun-Carsamba Lentoasema SZF

Samsun-Carsamba Havaliman
55000 Samsun
 
Puhelinnro +90-5335444423

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Asiakaspalvelua viikon jokaisena päivänä