Autonvuokraus
Trabzon Lentoasema
Piilota
Turkki // Trabzon // Trabzon Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Trabzon Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Domestic Arrivals Hall No 15
  61010 Trabzon TR +90-8502222000
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TZX
Aukioloajat
ma. - su.07:00 - 02:00
Juhlapyhä07:00 - 02:00
 
 

Sixtin laadukasta autonvuokrausta Trabzon lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Trabzon lentoasemalla tarjoaa käyttöösi laadukkaita ja uusia vuokra-autoja. Turkki häikäisee nähtävyyksillä, jotka kannattaa kokea omatoimisesti. Jos etsit käytännöllistä kaupunkiautoa, löydät valikoimastamme tyylikkäät sedanit ja hatchbackit. Suuremmalle matkaseurueelle kannattaa vuokrata jokin luotettavista minibusseistamme. Vuokra-auton hintaan sisältyy esimerkiksi vapaita kilometrejä, sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Lisäturvaksi suosittelemme kolariturvaa, varkausturvaa ja lasi- ja rengasturvaa. Lisäpalveluina on mahdollista saada tasokas navigaattori, jonka kanssa pääset vaivattomasti perille kiinnostaviin kohteisiin. Lisäpalveluihin voivat kuulua myös talvirenkaat ja lisäkuljettaja. Jos olet matkalla perheen kanssa, saat meiltä kyytiin myös turvallisen lastenistuimen.

Asiantuntevat palvelumme auttavat sinut matkaan

Trabzon lentokenttä - TZX sijaitsee noin 9 kilometrin päässä kaupungista. Vuokra-autolla sinne hurauttaa silmiä hivelevää maisemareittiä runsaassa kymmenessä minuutissa. Autonvuokraus Trabzon lentoasemalta kannattaa suorittaa jo ennen matkaa. Suosittelemme vuokrauksen tekemistä netin kautta, jolloin voit kaikessa rauhassa tarkastella erilaisia vaihtoehtoja ja lisäpalveluita. Vuokrauksen voi tehdä myös puhelimitse. Emme voi kuitenkaan luvata vuokra-autoistamme mitään tiettyä mallia, vaan ainoastaan valitsemasi ajoneuvon kategorian. Tällä alueella pääset nauttimaan kaikessa rauhassa matkustamisen vapaudesta, sillä meillä voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Kaupunki sijaitsee maan koillisosassa Mustanmeren rannalla

Autonvuokraus Trabzon lentoasemalla palvelee luotettavasti. Varaa mieleisesi vuokra-auto Trabzonin lentokentältä ja suuntaa sen pyörät kohti elämysten täyttämää matkakokemusta. Kaunis luonto on mielenkiintoisen ajoreitin parhaita puolia. Historiaa tihkuvassa kaupungissa on myös paljon katsottavaa. Hagia Sophia-museo on suosittu ja tunnettu nähtävyys kauniilla paikalla kaupungin tuntumassa. Kaupungin muurit huokuvat menneen ajan henkeä, kuten myös vanha Kaymaklin luostarikin. Vaikuttava Sumelan luostari taas on sijoittunut mielenkiintoisesti suuren vuoren kupeeseen. Trabzon Ataturk Kosku on pieni palatsi, jonka puutarhakin on näkemisen arvoinen. Jos haluat kokea huikeita näkymiä ja saada kattavan yleisnäkymän kaupungista, aja ylös Boztepeen. Shoppailuretken tuliaiset löytyvät vaikkapa Varlibas Atapark Shopping Centeristä, joka on suuri ostoskeskus. Saat ne vuokra-autolla helposti hotelliin, vaikka innostuisit ostamaan kerralla vähän enemmänkin. Jos kaipaat aktiviteettejä perheen pienimmille, Ice Ring on liikuntakeskus, jossa lapset viihtyvät.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - su.07:00 - 02:00
Juhlapyhä07:00 - 02:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Trabzon Lentoasema TZX Domestic Arrivals Hall No 15 61010 Trabzon 40.994234, 39.779885 +90-8502222000

Sixt-toimipiste Trabzon Lentoasema TZX

Domestic Arrivals Hall No 15
61010 Trabzon
 
Puhelinnro +90-8502222000

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit
  • Maasturit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service