Auton vuokraus toimipisteestä Trabzon Lentoasema

 

Suosituin kohteessa Trabzon Lentoasema

* Hinnat on laskettu 08.06.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipisteestä Trabzon Lentoasema alkaen 15.06.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet toimipisteeseen Trabzon Lentoasema

Osoite

Domestic Arrivals Hall No 15, 61010 Trabzon, Turkki
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - Su
00:00 - 02:00 07:00 - 00:00
Yleiset vapaapäivät
00:00 - 02:00 07:00 - 00:00

Palvelumme toimipisteessä Trabzon Lentoasema

Sixtin laadukasta autonvuokrausta Trabzon lentoasemalla

Sixtin laadukasta autonvuokrausta Trabzon lentoasemalla

Sixt Autovuokraamo Trabzon lentoasemalla tarjoaa käyttöösi laadukkaita ja uusia vuokra-autoja. Turkki häikäisee nähtävyyksillä, jotka kannattaa kokea omatoimisesti. Jos etsit käytännöllistä kaupunkiautoa, löydät valikoimastamme tyylikkäät sedanit ja hatchbackit. Suuremmalle matkaseurueelle kannattaa vuokrata jokin luotettavista minibusseistamme. Vuokra-auton hintaan sisältyy esimerkiksi vapaita kilometrejä, sekä kolmannen osapuolen vastuuvakuutus. Lisäturvaksi suosittelemme kolariturvaa, varkausturvaa ja lasi- ja rengasturvaa. Lisäpalveluina on mahdollista saada tasokas navigaattori, jonka kanssa pääset vaivattomasti perille kiinnostaviin kohteisiin. Lisäpalveluihin voivat kuulua myös talvirenkaat ja lisäkuljettaja. Jos olet matkalla perheen kanssa, saat meiltä kyytiin myös turvallisen lastenistuimen.
Asiantuntevat palvelumme auttavat sinut matkaan

Asiantuntevat palvelumme auttavat sinut matkaan

Trabzon lentokenttä - TZX sijaitsee noin 9 kilometrin päässä kaupungista. Vuokra-autolla sinne hurauttaa silmiä hivelevää maisemareittiä runsaassa kymmenessä minuutissa. Autonvuokraus Trabzon lentoasemalta kannattaa suorittaa jo ennen matkaa. Suosittelemme vuokrauksen tekemistä netin kautta, jolloin voit kaikessa rauhassa tarkastella erilaisia vaihtoehtoja ja lisäpalveluita. Vuokrauksen voi tehdä myös puhelimitse. Emme voi kuitenkaan luvata vuokra-autoistamme mitään tiettyä mallia, vaan ainoastaan valitsemasi ajoneuvon kategorian. Tällä alueella pääset nauttimaan kaikessa rauhassa matkustamisen vapaudesta, sillä meillä voit noutaa ja palauttaa vuokra-auton myös aukioloaikojen ulkopuolella.
Kaupunki sijaitsee maan koillisosassa Mustanmeren rannalla

Kaupunki sijaitsee maan koillisosassa Mustanmeren rannalla

Autonvuokraus Trabzon lentoasemalla palvelee luotettavasti. Varaa mieleisesi vuokra-auto Trabzonin lentokentältä ja suuntaa sen pyörät kohti elämysten täyttämää matkakokemusta. Kaunis luonto on mielenkiintoisen ajoreitin parhaita puolia. Historiaa tihkuvassa kaupungissa on myös paljon katsottavaa. Hagia Sophia-museo on suosittu ja tunnettu nähtävyys kauniilla paikalla kaupungin tuntumassa. Kaupungin muurit huokuvat menneen ajan henkeä, kuten myös vanha Kaymaklin luostarikin. Vaikuttava Sumelan luostari taas on sijoittunut mielenkiintoisesti suuren vuoren kupeeseen. Trabzon Ataturk Kosku on pieni palatsi, jonka puutarhakin on näkemisen arvoinen. Jos haluat kokea huikeita näkymiä ja saada kattavan yleisnäkymän kaupungista, aja ylös Boztepeen. Shoppailuretken tuliaiset löytyvät vaikkapa Varlibas Atapark Shopping Centeristä, joka on suuri ostoskeskus. Saat ne vuokra-autolla helposti hotelliin, vaikka innostuisit ostamaan kerralla vähän enemmänkin. Jos kaipaat aktiviteettejä perheen pienimmille, Ice Ring on liikuntakeskus, jossa lapset viihtyvät.
Show more

Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Trabzon Lentoasema

Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Trabzon Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Trabzon Lentoasema sinun on oltava vähintään 25-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Trabzon Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Trabzon Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset

Asiakkaiden arvostelut & palaute

4,8
Perustuu 269 arvosteluun
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Ajoneuvon luovutus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,8)

Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Trabzon Lentoasema

Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Trabzon Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Trabzon Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Trabzon Lentoasema

    Näytä lisää