Autonvuokraus
Providenciales Int. Lentoasema
Piilota
Turks-ja Caicossaaret // Providenciales // Providenciales Int. Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Providenciales Int. Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Airport Road
  . Turks and Caicos TC +1-6492327488
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: PLS
Aukioloajat
ma. - la.08:30 - 16:30
su.08:30 - 16:00
Juhlapyhä10:00 - 15:30
 
 

Vaivattomasti matkaan lentoaseman Sixt Autovuokraamosta

Sixt Autovuokraamo Providencialesin kansainvälisellä lentoasemalla auttaa sinua ja matkakumppaneitasi jatkamaan matkaa mahdollisimman pian laskeutumisesi jälkeen. Kun toimitat meille yhteystietosi ja lentotiedot autovuokrauksen yhteydessä, ystävällinen henkilökuntamme saapuu koko matkaseuruettasi vastaan lentoaseman saapumisterminaaliin. Autonvuokrauksemme Providencialesin kansainvälisellä lentoasemalla palvelee asiakkaitaan toimipisteen aukioloaikojen aikana. Autovuokraamo sijaitsee lentokentän liepeillä, minkä vuoksi järjestämme tapaamisen asiakkaidemme kanssa. Toimistoaikojen lisäksi pidämme toimipisteemme auki muutaman tunnin ajan myös iltaisin, jotta iltalennolla saapuvat tai sillä lähtevät voivat noutaa tai palauttaa varaamansa ajoneuvon. Saat autonvuokrauksesta Providencialesin kansainvälisellä lentoasemalla niin kätevät henkilöautot kuin tilavat, isommallekin perheelle sopivat farmarit, tyylikkäät avo- ja urheiluautot sekä haasteellisimmissakin olosuhteissa pätevät maasturit. Tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi luvata, mutta uudet ja laadukkaat automme tarjoavat varmasti miellyttävän ajoelämyksen.

Sujuvaa autonvuokrausta Providencialesin kansainvälisellä lentoasemalla

Providenciales kansainvälinen lentoasema (PLS) on Turks- ja Caicossaarten toinen kansainvälinen lentoasema ja alueen päälentoasema. Se sijaitsee noin 6 kilometrin eli alle vartin ajomatkan päässä lähimmästä kaupungista. Autovuokraamomme toimii Providencialesin kansainvälisellä lentoasemalla täysin Meet & Greet -palveluna. Vuokra-auton noutoa varten henkilökuntamme tulee sinua vastaan. Samoin vastaanotto järjestetään, kun palautat ajoneuvon. Voit halutessasi palauttaa ajoneuvon myös alueen jollekin toiselle toimipisteellemme. Ajoneuvon noudon yhteydessä saat käyttöön aiemmin varaamasi lisäpalvelut. Varattaviin lisäpalveluihimme kuuluvat GPS-navigaattori, vapaat ajokilometrit, lastenistuin, vakuutus ja lisäkuskin palvelut.

Koe trooppiset Turks ja Caicossaaret omaan tahtiin vuokra-autolla

Provo on saariryhmän sydän, jossa häkellyttävän kauniit turkoosin valkoiset hiekkarannat kohtaavat luksustason majoituksen ja tasokkaat fine dining -ravintolat. Kun varaat vuokra-auton Providencialesin kansainväliseltä lentoasemalta, voit edetä matkassasi heti alusta lähtien täysin oman suunnitelman ja aikataulun mukaan. Siirryt nopeasti hotellilta rannalle ja sieltä taas ravintolaan, vaikka useamman kerran päivässä. Vuokra-autolla voit lähteä vaikkapa päiväretkelle Chalk Soundin kansallispuistoon tai katsastaa kaikki alueen suosituimmat rannat, Grace Bay Beachin, Leewardin, Bightin ja Taylor Bayn samana päivänä. Vesiurheiluun ja retkeilyyn tarvittavat välineet ja rantakassit kulkevat kätevästi mukana takapenkillä tai takakontissa.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - la.08:30 - 16:30
su.08:30 - 16:00
Juhlapyhä10:00 - 15:30

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Providenciales Int. Lentoasema PLS Airport Road . Turks and Caicos 21.774815, -72.265232 +1-6492327488

Sixt-toimipiste Providenciales Int. Lentoasema PLS

Airport Road
. Turks and Caicos
 
Puhelinnro +1-6492327488

Reittiohjeet - näin löydät meidät

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

 • Henkilöautot & Farmarit
 • Urheiluautot & avoautot
 • Maasturit

Etusi Sixtillä

 • Sixt Best Price Guarantee
 • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
 • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
 • Miles & More - Ansaitse maileja
 • Ei piilokuluja
 • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
 • Ei luottokorttikuluja
 • Excellent customer service