Auton vuokraus toimipisteestä Providenciales Int. Lentoasema

 

105+ maata

Autovuokrausta maailmanlaajuisesti jo yli 109 vuoden ajan

Premium-autokalusto

Tunne itsesi VIP:ksi missä tahansa autojemme kanssa

Uudet autot

Meillä on kaupungin uusin autokalusto

Täysin digitaalinen

Ohita pitkät jonot tiskillä

Suosituin kohteessa Providenciales Int. Lentoasema

* Hinnat on laskettu 05.02.2023 4 päivän ennakkoon maksetulle vuokraukselle toimipaikassa Providenciales Int. Lentoasema alkaen 12.02.2023. Hintamme vaihtelevat päivittäin, eikä tätä tarjousta voida taata.

Ohjeet Providenciales Int. Lentoasema toimipaikkaan

Osoite

Airport Road, Turks and Caicos, Turks-ja Caicossaaret
Lisätietoja

Aukioloajat

Ma - La
08:30 - 16:30
Yleiset vapaapäivät
10:00 - 15:30

Palvelumme toimipaikassa Providenciales Int. Lentoasema

Vaivattomasti matkaan lentoaseman Sixt Autovuokraamosta

Vaivattomasti matkaan lentoaseman Sixt Autovuokraamosta

Sixt Autovuokraamo Providencialesin kansainvälisellä lentoasemalla auttaa sinua ja matkakumppaneitasi jatkamaan matkaa mahdollisimman pian laskeutumisesi jälkeen. Kun toimitat meille yhteystietosi ja lentotiedot autovuokrauksen yhteydessä, ystävällinen henkilökuntamme saapuu koko matkaseuruettasi vastaan lentoaseman saapumisterminaaliin. Autonvuokrauksemme Providencialesin kansainvälisellä lentoasemalla palvelee asiakkaitaan toimipisteen aukioloaikojen aikana. Autovuokraamo sijaitsee lentokentän liepeillä, minkä vuoksi järjestämme tapaamisen asiakkaidemme kanssa. Toimistoaikojen lisäksi pidämme toimipisteemme auki muutaman tunnin ajan myös iltaisin, jotta iltalennolla saapuvat tai sillä lähtevät voivat noutaa tai palauttaa varaamansa ajoneuvon. Saat autonvuokrauksesta Providencialesin kansainvälisellä lentoasemalla niin kätevät henkilöautot kuin tilavat, isommallekin perheelle sopivat farmarit, tyylikkäät avo- ja urheiluautot sekä haasteellisimmissakin olosuhteissa pätevät maasturit. Tiettyä automerkkiä tai -mallia emme voi luvata, mutta uudet ja laadukkaat automme tarjoavat varmasti miellyttävän ajoelämyksen.
Sujuvaa autonvuokrausta Providencialesin kansainvälisellä lentoasemalla

Sujuvaa autonvuokrausta Providencialesin kansainvälisellä lentoasemalla

Providenciales kansainvälinen lentoasema (PLS) on Turks- ja Caicossaarten toinen kansainvälinen lentoasema ja alueen päälentoasema. Se sijaitsee noin 6 kilometrin eli alle vartin ajomatkan päässä lähimmästä kaupungista. Autovuokraamomme toimii Providencialesin kansainvälisellä lentoasemalla täysin Meet & Greet -palveluna. Vuokra-auton noutoa varten henkilökuntamme tulee sinua vastaan. Samoin vastaanotto järjestetään, kun palautat ajoneuvon. Voit halutessasi palauttaa ajoneuvon myös alueen jollekin toiselle toimipisteellemme. Ajoneuvon noudon yhteydessä saat käyttöön aiemmin varaamasi lisäpalvelut. Varattaviin lisäpalveluihimme kuuluvat GPS-navigaattori, vapaat ajokilometrit, lastenistuin, vakuutus ja lisäkuskin palvelut.
Koe trooppiset Turks ja Caicossaaret omaan tahtiin vuokra-autolla

Koe trooppiset Turks ja Caicossaaret omaan tahtiin vuokra-autolla

Provo on saariryhmän sydän, jossa häkellyttävän kauniit turkoosin valkoiset hiekkarannat kohtaavat luksustason majoituksen ja tasokkaat fine dining -ravintolat. Kun varaat vuokra-auton Providencialesin kansainväliseltä lentoasemalta, voit edetä matkassasi heti alusta lähtien täysin oman suunnitelman ja aikataulun mukaan. Siirryt nopeasti hotellilta rannalle ja sieltä taas ravintolaan, vaikka useamman kerran päivässä. Vuokra-autolla voit lähteä vaikkapa päiväretkelle Chalk Soundin kansallispuistoon tai katsastaa kaikki alueen suosituimmat rannat, Grace Bay Beachin, Leewardin, Bightin ja Taylor Bayn samana päivänä. Vesiurheiluun ja retkeilyyn tarvittavat välineet ja rantakassit kulkevat kätevästi mukana takapenkillä tai takakontissa.
Show more
Hyvä tietää vuokratessa toimipisteestä Providenciales Int. Lentoasema
Mikä on auton vuokraamisen alaikäraja toimipisteessä Providenciales Int. Lentoasema?
Vuokrataksesi auton SIXT:ltä toimipisteestä Providenciales Int. Lentoasema sinun on oltava vähintään 25-vuotias ja sinulla on oltava voimassa oleva ajokortti. Joissakin autoluokissa on korkeampi vähimmäisvuokrausikä, ja nuoresta kuljettajasta saatetaan periä lisämaksu.
Voinko muuttaa, pidentää tai peruuttaa varaukseni?
SIXT:llä voit maksaa joko verkossa tai noutaessasi autosi toimipisteestä Providenciales Int. Lentoasema.
Mitä asiakirjoja tarvitsen vuokratakseni auton toimipisteestä Providenciales Int. Lentoasema?
Tarvitset voimassa olevan ajokortin, joka on ollut autoluokasta riippuen voimassa vähintään 1 vuoden ajan. Saatat tarvita myös kansainvälisen ajokortin tai virallisen käännöksen ajokortista.
Show more
Katso kaikki usein kysytyt kysymykset
Asiakkaiden arvostelut & palaute
4,6
Perustuu 290 arvosteluun
Ajoneuvon luovutus
(5,0)
Ajoneuvon palautus
(4,9)
Matka Sixtille
(4,9)

Latest premium additions to the fleet

Dodge Durango
Dodge Durango
Chevrolet Express G3500
Chevrolet Express G3500
Jeep Grand Cherokee
Jeep Grand Cherokee
Usein kysytyt kysymykset vuokra-autoista toimipisteessä Providenciales Int. Lentoasema
Voinko varata pitkäaikaisvuokran toimipisteestä Providenciales Int. Lentoasema?
Täytyykö minun ostaa vakuutuksia tai turvapaketteja vuokraukseni yhteydessä toimipisteessä Providenciales Int. Lentoasema?
Voinko lisätä lisäkuljettajan vuokraukseeni?

Check out our nearby locations to Providenciales Int. Lentoasema

Näytä lisää