Autonvuokraus
Uruguay
Piilota
Uruguay
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Sixt Autovuokraamo Uruguayssa

Autonvuokraus Uruguayssa onnistuu kätevästi ja joustavasti Sixt Autovuokraamon kautta. Vuokra-autolla Uruguayssa tutustut tähän Etelä-Amerikan pienimpään maahan helposti ja mukavasti. Olitpa matkalla loma- tai työtarkoituksessa, vuokra-autolla työmatkakin tuntuu lomalta. Autovuokraamo Uruguayssa ja sen kattavat palvelut helpottavat matkaasi, kun varustat valintasi mukaisen vuokra-auton sopivilla lisäpalveluilla, kuten GPS-navigaattorilla tai lastenistuimella. Voit valita myös kattavat vakuutukset ja rajoittamattomat kilometrit lisäämään ajonautintoa ja lomasi laatua. Vuokra-autovalikoimamme ovat laajat ja löydät niistä käyttötarkoituksiisi soveltuvan ajoneuvon citymaasturista tilaviin perhe- ja tila-autoihin. Sixt Autovuokraamo palvelee sinua lentokentillä, useissa kaupungeissa sekä suurimpien nähtävyyskohteiden yhteydessä. Hyödynnä laadukkaat palvelumme ja anna meidän liikuttaa sinua matkallasi entistä mukavammalla tavalla.

Starttaa matkaan mukavasti autovuokraamostamme Uruguayssa

Teemme matkastasi helpon ja joustavan jo ennen kuin se on ehtinyt alkaakaan. Voit aloittaa valmistelut jo kotoa käsin varaamalla sinulle sopivan vuokra-auton online-palvelumme avulla joustavasti etukäteen. Autonvuokraus Uruguayssa onnistuu, kun olet vähintään 23-vuotias ja sinulla on ollut ajokortti vähintään kaksi vuotta. Varauduthan ottamaan mukaan myös passisi, kun asioit toimipisteessämme. Uruguayssa on helppo ajaa vuokra-autolla. Liikenne on oikeanpuoleinen, turvavyöpakko koskee niin etu- kuin takapenkillä matkustavia ja yleisrajoitukset ovat 50 km/h ja 90 km/h. On tärkeä ottaa huomioon, että kuljettajalla tulee olla molemmat kädet ratissa aina, kun auto on käynnissä. Kannattaa varautua Uruguayn liikennekulttuuriin, joka saattaa olla ajoittain kaoottinen. Suosittelemme ottamaan alle nelivetoisen maasturin, jos aikomus on suunnata harvaan asutulle seudulle, sillä tiet eivät aina ole hyvässä kunnossa. Hiekkateitä kannattaa välttää ainakin rankkasateiden aikaan. Meiltä löydät sekä taloudellisemmat että luksustason mallit ja merkit, maastoautot vaativampaan matkailuun ja tila-autot isommankin seurueen tarpeisiin. Huomaathan, että voimme taata ainoastaan vuokra-autokategorian, emme tiettyä automallia.

Luonnonkauneutta ja upeaa arkkitehtuuria

Autonvuokraus Uruguayssa on erinomainen tapa nähdä matkallaan mahdollisimman paljon. Auton vuokraaminen mahdollistaa sinulle parhaiten sopivat aikataulut. Etelä-Amerikan pienin valtio tarjoaa runsaasti tehtävää ja nähtävää. Pääkaupunki Montevideo on luonnollisesti oma lukunsa ja siellä vierähtääkin helposti päivä jos toinenkin ihaillessa arkkitehtuurin helmiä, vanhaa kaupunkia ja sen kapeita kujia. Kaupunkinähtävyyksien ja arkkitehtuurin lisäksi maa tarjoaa uskomattoman kauniita kokemuksia luonnossa. Vuokra-autolla voi suunnistaa näppärästi kauniita rantoja kohden. Erityisesti suosittelemme Brazilian rajalla sijaitsevaa Merinin laguunia (Laguna Merin), jossa matkailija löytää niin kauniita rantoja kuin luonnonvaraista laguunimaisemaa upeine lintuineen.

 
 

Lentokentät missä Sixtin toimipiste

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service