Autonvuokraus
Uusi-Seelanti
Piilota
Uusi-Seelanti
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Sixtin autovuokraamo Uusi-Seelanti

Sixt Autovuokraamo Uudessa-Seelannissa on valmiina palvelemaan sinua! Onpa matkasi tarkoitus mikä tahansa, meiltä löydät sopivan vuokra-auton käyttöösi. Laajaan valikoimaamme kuuluvat niin nelivedot, kaupunkiautot ja farmarit, kuin urheiluautot ja luksusluokan ajoneuvotkin. Lisävarusteiksi voit halutessasi valita esimerkiksi lasten turvaistuimen ja GPS-navigaattorin. Meiltä saat myös lisäpalvelut, kuten luvan lisäkuljettajalle sekä vakuutuksen. Tutustu tarjontaamme netissä ja varaa juuri sinun matkaasi parhaiten soveltuva vuokra-auto. Huomaathan, ettemme voi luvata sinulle tiettyä automerkkiä tai -mallia, vaan ajoneuvon kategorian. Autonvuokraus Uudessa-Seelannissa kannattaa, sillä Sixtin vuokra-autolla tutustut maahan joustavasti oman aikataulusi ja suunnitelmasi mukaan. Kun vuokraat ajoneuvon etukäteen, saat sen heti käyttöösi maahan saavuttuasi.

Muistathan vasemmanpuoleisen liikenteen

Autonvuokraus Uudessa-Seelannissa on paras tapa nähdä maata, mutta tutustuthan maan ajokulttuuriin ennen matkaasi. Jotta voit ajaa maassa, tarvitset kansainvälisen ajokortin. Sen voit hankkia etukäteen Autoliitolta. Liikennesäännöt ovat hyvin samanlaiset kuin Suomessakin, kunhan pidät mielessäsi vasemmanpuoleisen liikenteen. Yleisimmät nopeusrajoitukset ovat 80 km/h ja 100 km/h sekä taajamien 50 km/h. Maa on täynnä upeita nähtävyyksiä, mutta teiden kunto ei ole aina paras mahdollinen. Tämän vuoksi maltilliset nopeudet kannattaa pitää mielessä matkan aikana. Maastopyöräily on Uudessa-Seelannissa hyvin suosittua, mikä kannattaa muistaa etenkin mutkaisilla vuoristoteillä. Välimatkat saattavat olla pitkiä, minkä vuoksi autonvuokraus Uudessa-Seelannissa on ehdottomasti järkevin tapa nähdä maata.

Ota alle vuokra-auto Uudessa-Seelannissa

Uusi-Seelanti on Tyynessä valtameressä sijaitseva saarivaltio, joka koostuu kahdesta pääsaaresta sekä lukuisista pienemmistä saarista. Vuokra-autolla pystyt liikkumaan Pohjoissaaren ja Eteläsaaren välillä. Saaren luonto on henkeä salpaavan kaunis ja moni aktiivilomailija valitseekin sen matkakohteekseen. Uusi-Seelanti on monipuolinen maa, jossa voit saman päivän aikana nähdä vuokra-autolla niin lumihuippuisia vuoria, kuumia lähteitä kuin sademetsänkin. Pohjoissaaren hiekkarannoilla saatat nähdä delfiinejä. Autoillen näet paljon lyhyessäkin ajassa. Maan suurimmat kaupungit, Auckland ja Wellington, sijaitsevat Pohjoissaarella. Näissä kaupungeissa teet helposti hyviä ostoksia. Etenkin pääkaupunkia Wellingtonia pidetään vilkkaana viihde- ja kulttuurikeskuksena. Ennen brittien saapumista maahan saarivaltio kuului maoreille ja heidän kulttuurinsa on nykyäänkin voimakkaasti näkyvillä. Kiinnostavaan maorikulttuuriin voit tutustua esimerkiksi Wellingtonissa sijaitsevassa Te Papa Tongrewa -museossa sekä Aucklandin sotamuseossa. Tiedäthän muuten, että Taru sormusten herrasta -elokuva on kuvattu Uudessa-Seelannissa? Vuokra-autolla voit käydä vierailulla myös näillä legendaarisilla kuvauspaikoilla. Kenties maan tunnetuin nähtävyys on kuitenkin eteläisen pallonpuoliskon korkein rakennus, Sky Tower Aucklandin kaupungissa. Tervetuloa, autovuokraamo Uusi-Seelanti odottaa sinua!

 
 

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service