Autonvuokraus
Tartu Lentoasema
Piilota
Viro // Tartu // Tartu Lentoasema
Muuta henkilökohtaisia tietoja

Autonvuokraus Tartu Lentoasema: Sixt Autovuokraamo

Toimipisteen tiedot
Osoite: Lennu tn. 44, Reola küla
  61707 Tartu EE +372-6058-148
 
Toimipisteen sijainti: lentokenttä
GDS - koodi: TAY
Aukioloajat
ma. - pe.09:00 - 17:00
 
 

Sixt Autovuokraamo Tarton lentoasemalla on oikea osoite, kun haluat liikkua kaupungissa ja sen ympäristössä oman aikataulusi mukaan. Tarton lentoasema TAY tunnetaan myös nimellä Ülenurmen lentoasema. Se sijaitsee kaupungin eteläpuolella, ja sieltä on hyvät yhteydet Viron valtateille. Autonvuokraus Tarton lentoasemalla sujuu vaivattomasti, sillä löydät Sixtin toimipisteen aivan terminaalin läheltä. Tarjoamme käyttöösi laadukkaita henkilöautoja ja farmareita. Huomaathan kuitenkin, ettemme voi taata tietyn merkin tai mallin saatavuutta juuri haluamanasi ajankohtana. Verkkosivuillamme voit tutustua autovalikoimaamme sekä varata haluamasi kokoluokan vuokra-auton.

Autonvuokraus Tarton lentoasemalla

Liitä matkasuunnitelmaasi vuokra-auto Tarton lentoasemalta, niin pääset kätevästi tutustumaan yhteen Baltian hiemoimmista kaupungeista. Lentokentältä on vain kymmenen kilometrin matka keskustaan. Pienehkössä kaupungissa on helppo ajaa. Osa kaduista on kuitenkin yksisuuntaisia, joten olethan tarkkana. Vanhaan kaupunkiin tutustuessa kannattaakin jättää ajoneuvo parkkiin ja kiertää kauniita kortteleita jalan. Autovuokraamollamme on toimipiste myös keskustassa, mikä helpottaa vuokra-auton noutoa ja palautusta, jos matkasuunnitelmasi muuttuvat. Suosittelemme, että varaat vuokra-auton etukäteen verkkosivuillamme tai puhelimitse. Jos tarvitset ajoneuvoosi lisävarusteita, kuten navigaattorin tai lastenistuimen, tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Tiimimme auttaa sinua mielellään.

Kaunis Tartto kutsuu matkailijaa

Toimipisteemme Tarton lentoasemalla on hyvä paikka aloittaa tutustuminen ympäristöön. Idyllinen kaupunki houkuttelee paitsi historiallisella ilmeellään, myös lukuisilla museoillaan sekä ravintoloilla, joiden valikoimista löytyy sekä paikallisia että ulkomaisia herkkuja. Autoillen pääset kätevästi myös ydinkeskustan ulkopuolella sijaitseviin ruokapaikkoihin ja museoihin. Jos historia kiinnostaa, kannattaa pistäytyä vaikkapa KGB-museossa, jossa voi tutustua Neuvostoliiton aikaiseen elämään. Shoppailu kaupungissa sujuu leppoisasti, sillä 100 000 asukkaan Tartto ei ole liian suuri eikä liian pieni. Perinteisten käsitöiden ystävä löytää tuliaiset vanhasta kaupungista, mutta jos pidät modernimmeista tuotteista ja tyylikkäiden ostoskeskusten ilmapiiristä, kannattaa hurauttaa vuokra-autolla uuden kaupungin puolelle ja tutustua vaikkapa Tasku- ja Zeppelin-ostoskeskuksiin. Matkamuistot ja muut ostokset kulkevat kätevästi vuokra-auton kyydissä lentokentälle, jonne voit jättää kulkuneuvosi. Sinä ja tavarasi jatkatte sitten mukavasti lentäen kotiin.

 

Toimipisteen tiedot

Aukioloajat

ma. - pe.09:00 - 17:00

Yhteystiedot / Löytötavarat

Sixt-toimipiste Tartu Lentoasema TAY Lennu tn. 44, Reola küla 61707 Tartu 58.306975, 26.687272 +372-6058-148

Sixt-toimipiste Tartu Lentoasema TAY

Lennu tn. 44, Reola küla
61707 Tartu
 
Puhelinnro +372-6058-148

Nouto ja palautus aukioloaikojen ulkopuolella

Nouto aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista. Palautus aukioloaikojen ulkopuolella mahdollista.

Autot ja palvelut tässä toimipisteessä

  • Henkilöautot & Farmarit

Etusi Sixtillä

  • Sixt Best Price Guarantee
  • Uudet autot - keskimäärin 3 kuukautta vanhat
  • Ilmainen peruutus ja varausmuutokset, kun maksat autoa noutaessa.
  • Miles & More - Ansaitse maileja
  • Ei piilokuluja
  • Saksan suurin ja paras autonvuokrausfirma
  • Ei luottokorttikuluja
  • Excellent customer service